USA är tydligt före oss

Skärmavbild    kl

Det är samma bygge med polarisering och ”vänstern vägrar att kompromissa”, se schemat under sista videon, och 99% av de som spelar har väl inte en susning om vad de ingår i?

Utan schemat skulle jag bli snurrig i huvudet…

https://www.youtube.com/watch?v=o2rHdCW_fE4

trumpDenne man, Christopher Greene, som jag är osäker på, har i vart fall inte läst några scheman, och han har väldigt ofta helt fel när han talar om vad som är på G att hända, och han är dramatisk, ofta chockad. AMTV har 656 tn prenumeranter, och de verkar anse att Trump valdes.

När man bygger en fascism riggas valen
trumpDet blir också rörigt om man anser att fascism är ”höger”, och inte att fascism är en socialism på steroider dvs det är också den officiella vänstern som driver fram den, och som är kapad av en politisk adel,  och som slutligen greppar diktaturmakten – om inte annat så via nya bulvanpartier.

https://www.youtube.com/watch?v=i8r-25YfbKM

 

Cause Effect Fascism

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.