US Army ska nu ställa sig bakom presidenten

Cause Effect Fascism


Skärmavbild    klEnligt byggnationsschemat ska nu militären vägra att försvara regeringen / kongressen, och så lär det nog bli. Än har jag inte sett någon avvikelse från schemat. Det är i vart fall på gång, och vi har en del att lära därför att USA är före oss.

Vår ”vänster” kommer att försöka kuppa, längre fram enligt schemat, och vår polis och militär ställer sig då bakom den starke ledaren, som inte dykt upp än, som tar hem spelet. Trump blir sen ännu mer poppis eftersom folk inte vill ha ett gäng politiker som säger att de ska äta bebisar t.ex.

I snöstorm, se sista videon, kan det bli en militärkupp med marinsoldater i täten
US Army tränade kyla nyligen. Trump bytte ut viktiga chefer inom US Army för inte så länge sen och en amiral dog nyligen.

När folk blir upprörda behöver du inte hänga på eftersom det här är planerat sen länge, senast 1975, förmodligen direkt efter kriget.

https://www.youtube.com/watch?v=ulDS7KnjRDs

 

https://www.youtube.com/watch?v=vNSIam4a_2E

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.