Undantagstillstånd och svenskens skeva världsbild

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Trump’s Road to American Martial Law – NY Times
Medan Europa är upptaget av upplopp i Paris har det hettat till i USA, som sägs krypa allt närmre ett undantagstillstånd, se videos nedan.

Jag har studerat texter folk skrivit om FNs migrationsavtal och jag hittar inte en enda, jag har letat i flera timmar, som skriver att det är bra att det blir enklare att flytta på sig, lättare att starta eget i ett nytt land, och få med sig hela familjen.

Alla förutsätter att det är folk som ska komma till Sverige och inte tvärtom att folk lämnar.

Finns mycket som tyder på att vi kan få en liten istid och i en sån omfattning att man måste lämna norra Europa. Kinas nya sol kan möjligen rädda svensken, se video nedan.

Putin har uppgett att Europa blir slagfältet vid ett ww3. Skolorna lär inte bli fungerande på en generation ens och folk talar om att rädda sina barn.

Damen ovan lämnar väl USA snart eftersom hon inte lär orka ha tre jobb hur länge som helst plus lämna blod i ett land som också går in för att avliva medelklassen. Ska de tala om krig jämt lär folk flytta på sig – utan folk, inget land.

Ett samhälles enda värde är dess medborgare
Jag är ingalunda globalist men jag gillar den press som sätts på världens stater nu. Den kommer stat efter stat att få känna på nu då de måste börja konkurrera om medborgare. Det kan bli vår räddning på sikt.

Det blir till att skärpa sig nu!
Svenskt näringsliv skrev att en majoritet utlänningar hade svarat i nån undersökning att de inte kommer att rekommendera folk att flytta till Sverige, och de skrev att det måste bli ett slut på att kasta ut folk som bott och arbetat i riket i årtal för att de fått en krona för lite i lön, inte tagit ut semester, etc.

Chansen är god att Migrationsverket lägger ner den terrorn nu, som upprör alla också svenskar, eftersom Sverige skrev på.

Många skriver att nu kommer världens alla kriminella till Sverige, och det är däremot inte otroligt alls eftersom vår kriminalpolitik ser ut som den gör, och risken för upptäckt är liten, men när de får korn på hur vår hjälpindustri fungerar lär nog många dra öronen åt sig. Och om inte så får man väl ändra på sin kriminalpolitik om inte annat för att de som väljer nya länder synar sånt.

Jag har haft kontakt med många som vill lämna EU, och de får nu hjälp av avtalet, och sist men inte minst anger en av de skickligaste energimännen att nu flyttar folk på sig. Har Tom i videon nedan rätt, och han har ofta det, kommer mängder med människor över hela klotet att just flytta på sig och beslutet fattas nu i veckan / denna månad.

Lärarinnan behöver inte vara USA:s offer
Hon får ett kanonjobb över hela världen som engelsklärare i en stat som hedrar lärare. I TRNC har de en speciell ”lärardag” då hela samhället hyllar just sina lärare. I Asien och Afrika har lärare en mycket hög status.

Avtalet undertecknades i denna kollektiva energi, kan man säga:

I will leave the comfort and safety of home,
And venture out into the world,
Going full speed into the unknown,
With my sails completely unfurled!

Det är mycket som tyder på att svensken inte vet om att ”som du ropar får du svar” stämmer
De som inte flyttar på sig får skapa sin värld där de står. Säger du att alla män är svin lär du alltså bara träffa svin. Säger du att pengar är ondska kommer du heller aldrig ur räxsaxen att du alltid har för lite av dem. Säger du att alla kvinnor är bedragare träffar du inga andra. Säger du att alla invandrare är analfabeter ser du inte till några andra, osv.

Du får in vad du behöver för att få ihop din värld
Mina läsare brukar avsky när jag skriver sånt eftersom det står för att man måste ta ansvar för sitt liv, vem man umgås med, vad man säger. Jag behöver bara skriva orden ”eget ansvar” så delas inte artikeln nämnvärt och sen klagar ”alla” över att det finns svenskar som är 50+ som ännu inte är vuxna.

Här har vi en som reder ut att vi alltid hittar bevis för det vi tror på och drar det till oss

Du kan inte tro på något du inte vet om
Det märks att svenskens världsbild är helt skev, som Rosling påpekade, och det är inte märkligt eftersom vår värdelösa press tiger som muren om vad som händer i t.ex. USA. De tiger även om att krigen är slut. Då får man svälta ut dem och läsa internationell press. Utan läsare ingen tidning.

Det är inte så många år sen jag läste en artikel i Aftonbladet där Kina framställdes som ett stenåldersland. Kinas ekonomi är en av de snabbast växande och är idag världens näst största ekonomi efter USA. På det Nationella provet år 2015 skulle man besvara frågan med ”Indien” vilket land som är fattigast i världen. Indien är idag en betydande ekonomisk makt med Asiens tredje största ekonomi efter Kina och Japan och världens sjätte största och har passerat England. Och NEJ Indien är inte ett våldtäktsland. De ligger långt ner på listan över nationer som har det problemet.

(Vi brukar stoltsera med hög medelålder, den sjunker som en sten i USA nu, men vi nämner inte att foster går bort. De räknas inte som människor i vår kultur, och en av sex graviditeter dvs cirka 20% leder idag till missfall där mögelförgiftningarna spelar in, tror jag. Tar vi med spontanaborterna har vi nog världens högsta barndödlighet och en låg medellivslängd.)

Jag gissar att det var år 2015 som jag läste Aftonbladets förtalsartikel om Kina
Med anledning av en ev. liten istid har de fixat en ny sol, ”stenålderslandet”.

Sverige lär bli folktomt inom 25 år om inte svensk press slutar  a) vilseleda befolkningen  b) förtala andra länder med hjälp av direkta lögner.

Jag lägger ut ett par videos om Kinas nyaste uppfinningar, de anses bli världsledande ”sen” men det är inte sant för det har de varit i minst 15-20 år redan vilket filmerna visar tydligt.

Under filmerna om Kina lägger jag en del filmer som tar upp vad som händer i USA just nu, och vad Putin säger om Europa t.ex. Vår svenske energiman hävdar för övrigt att den franske presidenten halshuggs

Vi får se, tiden är den bästa domaren.

 

 

 

 

 

Trump, Clinton och ww3 finns med i den kortlek som skapades år 1982
Den påstås visa NWOs handlingsplan.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 747 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.