Tyder på en vilja att inte se blod drypa

Atelje Lugnet, Boden

Få i väst förstår att vi är mitt inne i ett imperieskifte, som är helt normalt. Det här är i princip goda nyheter. Oblodigt! Ett imperum varar en viss tid, och när de skiftar går utvecklingen uppåt och uppåt, och sen dalar det imperiet också, efter cirka 200 år, för att vara slut som artister efter 400 år. Normalt! Inget att tjafsa om.

Smarta lär sig mer om hur asiater tänker, och det gör de, och ofta mycket smart samt långsiktigt, klokt. Jag lär inte sörja det brittiska imperiet i en enda minut.

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.