Uppdat: Turkiet attackeras hårt, för att få igång ww3?

Jag upptäckte idag att jag inte kan betala en räkning i lira via Master Card- Sverige. Jag får sända över pengarna till mitt engelska kort först. Vi får se i morgon om jag kan betala med det?

Publicerat 20 juni:

Jag skulle sända hyran, för mitt sovrum/lager, och det gick, efter mycket om och men, men bara via WU. De vanliga bankerna nobbar helt…

Så, vi får se om det blir Iran, eller Turkiet???

 

 

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.