Trollfabrik?

Skärmavbild    kl

En protest angående min citerade text nedan, och det första man kan konstatera är att skribenten ovan intar den sedvanliga svenska otrevliga och oartiga attityden – anonymt.

Den är jag inte riktigt van vid i vardagen, och den lätt hånfulla stilen finns förmodligen bara i Sverige. Vi anses av många vara världens otrevligaste folk, och det är svårt att säga emot det.

Man kan heller inte skilja på sak och person utan man ger sig nästan alltid på personen och nedlåtande uttryck används alltid.

saudi
Baskettjejer i Saudi

Eftersom ämnet rör Saudi blir det extra hett eftersom ”alla” i Sverige vet att där är de extra hemska, och där får flickor inte ha idrott, och, och, och…

Fb-vän som jag citerade: Varför berättar inte Margot att Jamal Khashoggi är brorson och med stor sannolikhet efterträdare till den största vapensmugglaren i världshistorien, den nyligen avlidne Adnan Khashoggi?

Varför berättar inte Margot att Jamal Khashoggi arbetade tillsammans med Usama bin-Laden i Afghanistan under 80-talet?

Varför inte fundera över den uppenbara misstanken att Jamal Khashoggi var i full färd att organisera en kupp mot Muhammed bin Salman? Vill inte MW att vi skall förstå vad som händer i världen? Eller vet inte Margot vad som händer i världen?

Vi får väl se vad utredningen visar
nJag har andra nyheter än vad som är gängse i Sverige dvs. jag tittar enligt uppgift på ”goja” och jag har folk ifrån Saudi i kvarteret.

Frågan är väl om det är en journalist och Saudikritiker, som har dödats, eller om det är en vapenhandlare. De sistnämnda lever alltid farligt eftersom det är ett högriskyrke.

I Sverige nämns inte mer än ett alternativ, och vad jag kan se är det redan klappat och klart, färdigdömt, där uppe. Här nere talar man om två mordmotivsmöjligheter.

40 muslimska länder jagar ISIS / Muslim Botherhoodfolk

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=4Ht6XQtcaZ8

 

 

 

 

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. ”Washingtonjournalist”. hahaha. skrivaren har överdos av massmedial nonsens viket orsakar ej reparerbara hjärnskador.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.