Tredje gången gillt; nu är sd största partiet

När Reinfeldt kom till makten hurrade enorma mängder småföretagare i tron att de skulle få det lättare; endast ett av tio bolag överlever ens i tio år. Blir du sjuk är det godnatt snabbt.

Det första som m införde var höjd arbetsgivaravgift för de minsta bolagen, och en konkursflod uppstod samt förvirring. När Löfven kom till makten hurrade folk, för nu skulle alla utsatta svaga få det mycket bättre, och det hurraropet satte sig i halsen rätt snabbt och av skäl vi alla känner till.

Nu kommer det att hurras igen ganska snart, om det blir val och inte undantagstillstånd, och jag har aldrig någonsin sett hur man byggt ett parti i rekordfart förr.

Jag levde inte då man byggde s på samma sätt; man mobbad dem, och man gick så långt att man fängslade deras ledare. De fick snabbt 50%, och genom att läsa Ulf Nilssons bok Sverige: Sluten anstalt  ser man tydligt att vapenindustrin styrde s, bankerna, samhället, det mesta. Finns inget som tyder på att den saken har förändrats. Margot Wallström; ”Förstår inte hur vapenexport rör feministisk utrikespolitik”.

”Alla” statsvetare känner till att om man vill få ett parti att växa snabbt ska man mobba det, och det skedde från dag ett då sd hade under 1%. I rekordfart fick de 6%, och samma metod användes för att driva dem till 12%.

När s tog makten via ett slags statskupp, den så kallade decemberöverenskommelsen, började s köra det som kallas för ”vänstern vägrar att kompromissa” i schemat nedan. Då dubblerades sd snabbt till 24%.

Nu i vår har s lobbat som idioter, och varit sd:s främsta valarbetare, och förutom statsministern själv har finansministern dragit många strån till stacken.

Gissningsvis får de samma typ av jobb sen som Persson, Reinfeldt, Borg med flera redan har t.ex. inom det internationella bankväsendet / näringslivet.

Den märkliga budgeten ska bygga nationalism samt hjälpa till i det viktiga polariseringsarbetet där man sätter grupp mot grupp.

När Viktoria gifte sig kryllade det av poliser
Men annars finns inga, och lösningen kommer i form av EU-poliser, och de riktiga poliser som ännu inte sagt upp sig lär göra det senast då. Man har släppt på all kriminalitet man bara kan för att motivera polisstaten.

Jag fasar för reaktionerna, denna tredje gång, då folk jublat färdigt
Och det inte blir som de trodde att det skulle bli lika lite som det blev bättre för småföretagare då Reinfeldt fick makten eller för svaga då Löfven fick den.

Jag skriver ”fick” för att klargöra att det är inte vi som bestämmer.

Om vi studerar schemat nedan ser vi bättre
Klicka på schemat, skriv ut, pricka in vad som redan är klart och vad som återstår.

Många sd-människor blir upprörda om man påstår att sd är ett fascistiskt parti, därför att väljarna inte är det, och då kan jag trösta samtliga redan nu med att svensken i sig är det inte lika lite som vi är rasister. Svensken är utrett mycket lite rasist, och jag har afrikanska vänner som säger att det finns ingen alls i Sverige.

Gäller samtliga föredettingar i princip…

Men hela bygget och statsapparaten liksom EU och FN är det, och under minst tio år har folk sagt mig att ”det är ju ingen skillnad på rött och blått!!!”

Nej, just det
Ponera att sd vinner valet, med en egen majoritet, och så upptäcker Svensson att det blev ju inte heller nån skillnad!!!

Så går man tillbaka därifrån man kom, till s eller m, och det blir ändå ingen skillnad!!! M vinner nästa, och s vinner nästnästa val, och så kör vi sd ett varv till, och det blir ingen som helst skillnad!!! Hjälp! (Röstar vi för mycket ”fel” kommer man dessutom att rigga valen. Men nu är Svensson på väg att rösta ”rätt”.)

Det enda som händer är att bygget du ser nedan går framåt! 
Vi är många som haft koll på världen, Europa och Sverige, en del av oss i ett helt liv, som kliar oss i huvudet och undrar; när började det här??? En del säger efter kriget! En del anger 1965! En del säger att det hela började nog redan efter kolonialkrigen. Man bygger en kommunism i botten, men en fascism på toppen, och det blir tydligare och tydligare och kallas på FN-språk för Agenda 21 och Agenda 30.

Sweden: Fascism in slow motion – John Ray

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 553 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

10 kommentarer

 1. Bra skrivet! Även om sjuklöven [+F!] inte med förnuft går att rösta på, så är jag tveksam över SD pga den senaste tidens internsanering. De sänder mig indikationer om att de inte är så mycket bättre, då ett parti med inre stridigheter inte går helt att lita på. Vad som sker, beror på vilka som tar kontrollen. Se bara på S, som har [haft?] ett politiskt spann med allt mellan liberaler [finns det några kvar?] till [smyg]kommunister …

  Rösta på AfS? Tveksamt. MED? Nja, [mindre] inre stridigheter från start …

   • Ska något fungerande [nytt] parti ordna någon reda i dagen politiska kaos, så ser jag det som att det skall finnas 100% enighet och förnuft inom partiet och man inte ställt upp någon Potemkin-kuliss för allmän beskådan. Kulisspartier har vi redan ett rejält överskott utav …

    • Rätt folk vill med stor sannolikhet inte ens bli politiker. Det är en bransch för hårda karriärister idag. Jag tror att systemet är döende och det kommer nått helt nytt längre fram när 100% har tröttnat och vägrar rösta.

     • Håller inledningsvis med, men i det sistnämnda är det samma som 100% blankröster och ger tyvärr politikerna fritt spelrum, om inte något har gjorts för att förhindra det …

     • I syd-Europa påstås det att man är nere på 40% valdeltagande, och det gör ingen skillnad.

   • Det var inte mer än en vecka sedan Jeff Ahl (AfS) pratade om öppen svenskhet. Alltså det samma som Åkesson. Det betyder att vem som helst kan bli svensk om dom bara tar åt sig våra seder och traditioner. Man vill inte heller prata om etnicitet. för då¨är man nazist. Är rätt säker på att AfS är kontrollerad opposition precis som SD. Man lanserar AfS för att man nog har förstått att SD är körda. Dom är nu mer PK än resten av sjuklövern.

  • Om du utgår ifrån det schema jag använder så är allt kontrollerat också de. Men jag har personligen inte grävt i dem.

Kommentera