Ny blomma, men inte min, på plats + Tjuvar ?!?

Handyman har gett mig en helt ny planta, och min ormbunke har nog gått hädan, och denna kan jag inte ställa där den förra stod, och det är det han är ute efter.

Han har löst ett problem…
Om jag köper en ny ormbunke, och ställer där den gamla stod, lär min värd komma förbi, och säga mycket skämtsamt;

-Minns du hur det gick med den förra? Nån kan få den i huvudet…   och fattar jag inte då så fattar jag i augusti, då vi skriver nytt kontrakt, för då kommer det stå att det är totalt växtförbud på terrassen.

Men nått skäll lär jag aldrig få, män utsätter aldrig kvinnor här.

 


Tidigare publicerat den 3 februari.

Det existerar inga tjuvar här i TRNC varför jag blev mäkta förvånad då jag kom ut på terrassen och fann att en stor ormbunke är borta, och säcken med jord!!!

Jag sände ett mejl till värden, frågade om några nya hyresgäster tillkommit??? Jag fick svar med vändande e-post att krukan blåste ner i stormen i natt, slogs sönder totalt,  jorden hamnade på marken, handyman har sopat upp all jord, tog min jordsäck, och ska plantera om blomman, han letar kruka just nu, och den beräknas vara åter på sin plats i morgon.

-Du tänker svenskt fortfarande… nu kom vi på dig! Går de där ränderna aldrig ur dig?

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9220 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.