Tiga är också fake news

Tommy Robinsson har en videokanal och han arresterades och fick fängelse.  Tommy Robinson Online | Fighting for the forgotten people of the UK …   Protest outside 10 Downing demand release of civil rights activist …   Stor demonstration i London till stöd för fängslade journalisten Tommy …

Han kallar sig islamkritiker, och begår det misstag som jag personligen tror blir Europas absolut största någonsin.

Många aktivister torskar och lockas att skriva, tala, bråka om muslimer / islam och då går t.ex, lagen om hets mot folkgrupp in.

Det förstod man då ISIS skapades varför man kallar sig Islamic State
De är varken islamfolk eller nån stat. Det förstod man då man döpte sig till Muslim Brotherhood som är klassad som en religiös grupp i Europa, och får då religion- och åsiktsfrihet, men i regionen där jag befinner mig i Asiens utkant är de klassade i hela regionen som en terroristgrupp och de grips direkt. Det är olagligt att ens tillhöra dem. Ni har dem i P1.

Han skulle ha kallat sig för terroristkritiker, krigsvåldtäktskritiker, osv.  Eller som jag har sagt förr;
Ni debatterar med dem alla andra griper.

Hej Lena! Jag har precis börjat följa din blogg. Du verkar vara en öppensinnad kvinna.
Det händer väldigt ofta i mitt dagliga liv att jag träffar på människor som är fast i sitt sätt att tänka. Till och med min familj och nära vänner känner sig inte manade att genomföra förändringar, eller ens riskera att höra andras åsikter, i tron att allt som inte stämmer överens med hur de ser på saker och ting är fel. Vårt samhälle har ett stort antal slutna sinnen som har ett lås på sina hjärnor. De är oflexibla sinnen som vägrar avvika från rutinen eller öppna upp sig för andra alternativ.
Läs mer där läsaren reder ut en hel del.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös
Om Lena Holfve 436 artiklar
Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös

5 kommentarer

 1. Du verkar vara bra på att känna igen bedragare. Det har ryktats nån tid att med-grundaren till alternativmedia-projekt som Motgift och senast Svegot, att han är en svindlare och skojare.I höstas var han med att grunda föreningen Det Fria Sverige, vars påstådda syfte är att samla in pengar till att bygga Svenskarnas Hus lite överallt i landet. Projektet lär vara inspirerat av Folkets Hus-konceptet. Detta diskuterades i en chatt för nån timme sedan. Någon lade upp en länk till en dansk sida. För 10 år sedan var Dan Eriksson efterlyst av dansk polis för domän-brott. Så nu fruktar en del att Svenskarnas Hus kommer sluta med Dan Erikssons Hus och han slutar som mångmiljonär. Dom har puffat mycket för partiet Afs på senare tid. För egen del känns dom mer ärliga men risken är att dom drar det nya partiet i fallet. Janne har på senare tid blivit lite aktiv på sin blogg och han är inne på Afs-spåret. Är lite rädd att det kanske knäcker honom om det blir stor skandal över det här. Därför ber jag dig att låta ditt energi-folk ta en titt på honom och du själv med som har erfarenhet från domstolar.

  https://web.archive.org/web/20090220173705/http://programmer.tv2.dk/basta/article.php/id-17376170.html

  • Hej Morningstar!

   Fick den här länken mailad till mig.

   Tråkigt att du sprider sådana här rykten. Jag har inte gjort någon hemlighet av att jag under min tid som konsult 2008 hamnade hos ett företag som hade oetiska säljmetoder (men som inte bröt mot några lagar). Jag slutade också där efter några månader (det kan tilläggas att jag under 2008-2009 var utplacerad på sex olika företag som konsult). Jag pratade om detta senast i min självbiografi i podcastformat men har pratat om det flera gånger innan när folk haft frågor.

   Jag var heller aldrig ”efterlyst av dansk polis för domän-brott” vilket är rent förtal från din sida, och gör mig väldigt besviken på dig. Jag var aldrig efterlyst för någonting, och det inslaget i ett danskt tv-program du hänvisar till slår också fast att det inte finns något olagligt, däremot att det var vilseledande säljmetoder.

   Jag skulle uppskatta om du slutade med ditt förtal av mig och min person samt projektet Det fria Sverige där medlemmarna har full insyn i bokföringen och allt vårt arbete granskas av två revisorer som valdes av årsmötet (alltså medlemmarna själva). Mycket lågt av dig.

   • Jag minns inte ens hur det började. Ögnade bara igenom det under sändningen i all hast. Kollade inte förrän ett par dagar senare och då noterade jag att fotot inte var speciellt likt. Minns inte vem som länkade men har känslan att det var en nick som inte brukar dyka upp. Orkar inte scrolla igenom 2 timmar av chatt, orkar bara inte, Visserligen är jag van vid att multitaska, lyssna, surfa och chatta samtidigt men det innebär också att man inte är lika fokuserad som om man bara gör en sak. Speciellt inte om jag under ett par års tid har känt mig väldigt stressad av alla poddar jag har lyssnat på. Vilket i sin tur har lett till att jag bestämt mig för att kraftigt dra ner på poddandet. Man blir helt utmattad av att bara sitta och lyssna på sånt 10-12 timmar i streck. Kommer hålla mig uppdaterad men i lägre takt än tidigare. Vill hellre spela spel och lyssna mer på musik istället. Samt att promenera och cykla lite mera för hälsans skull. Om jag skrivit något dumt så ber jag om ursäkt för det.

1 trackback / pingback

 1. Tiga är också fake news – Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera