Testa själv över helgen, utvärdera!

tom

Om Tom har rätt eller inte. Tom är en av de skickligaste energimänniskor som jag har stött på. Han ger ett slags väderleksrapporter en gång i veckan. Det han säger inför denna helg är att folk kommer att bli frustrerade, bli arga, få utbrott, alla kommer att känna att de vill ha sin frihet, och om han får rätt eller inte lär du märka eftersom det är tydliga energier.

Vid 19.55 förklarar han varför detta gäller alla på jordklotet varesig de vill det eller inte, och fördelen med hans rapporter är att de fungerar ungefär som de vanliga väderrapporterna. Man vet om man ska ta fram paraplyet eller inte. Man får ett mycket enklare liv om man är förberedd. Allt är energi, också vi.

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9801 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.