Testa själv över helgen, utvärdera!

tom

Om Tom har rätt eller inte. Tom är en av de skickligaste energimänniskor som jag har stött på. Han ger ett slags väderleksrapporter en gång i veckan. Det han säger inför denna helg är att folk kommer att bli frustrerade, bli arga, få utbrott, alla kommer att känna att de vill ha sin frihet, och om han får rätt eller inte lär du märka eftersom det är tydliga energier.

Vid 19.55 förklarar han varför detta gäller alla på jordklotet varesig de vill det eller inte, och fördelen med hans rapporter är att de fungerar ungefär som de vanliga väderrapporterna. Man vet om man ska ta fram paraplyet eller inte. Man får ett mycket enklare liv om man är förberedd. Allt är energi, också vi.

 

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.