Tänk igenom det här noga?

Vi har sett att Kina har placerat ut ”polisstationer”, och vi vet att Duman har ökat försvarsanslaget till 30% av hela den ryska statsbudgeten. Det har nog aldrig hänt förr, inte ens under ww2.

En massiv invasion av hela väst kan vara på gång där Putins varning slår igenom;
-Vi bombar Vita huset, Pentagon och London, om vi angrips med västerländska vapen.

Jag vet 100% säkert att såväl Kina som Ryssland vet vad som pågår i hela väst; nazism byggs i rekordfart. Vi har hört Putin säga att de ämnar rädda världen / se till att inga kärnvapen kan användas.

Jag är inte främmande för att Kina tar sig an USA och ryssarna tar sig an Europa.

Kan man inte ideologier låter det nog extremt aggressivt. Vi vet även vad få vet i väst, nämligen att det pågår ett imperieskifte, och att det är helt normalt.

Det är nog viktigt att tänka igenom hela frågan, och bestämma sig för om man ska ta ner bössan eller vifta med en vit näsduk, samt även se till att man kan försvinna / skydda sig om / när / det brakar lös.

 

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.