Ingen utifrån kan t.ex. ens se kommentarerna under artiklar
Vi lämnar det offentlig rummet helt förutom att domänens sidor är helt öppna, och de handlar främst om mina böcker, och jag utreder intresseföreningen möjligheter framöver.

Var och en är gentemot det allmänna tillförsäkrad […]  frihet att sammansluta sig med andra för allmänna eller enskilda syften
Regeringsformen (1974:152) 2 kap. 1 §

Det betyder inte att du kan vara oförskämd eller elak mot någon men den risken är liten för mina läsare är inte såna.

En sluten privat sfär är något helt annat än en för allmänheten öppen blogg
Vårt syfte har inte förändrats utan handlar om att förstå vad som händer i Sverige, Europa och i världen, och det gör vi i form av utbildning och kunskapsöverföring.

Vi får se om jag har löst problemet fullt ut, tiden är den bästa domaren
Vi är inte offentliga, jag servar folk med diverse utbildning mot 25:- i månaden varav Paypal tar 8:-, läsarna kallas för medlemmar, jag stiftar en intresseförening om jag måste, byter server så snart teknikern hinner och lägger siten i Asien, osv. Vi vet inte än hur de kommer se på siter om det t.ex. blir språket som leder till en nationell tillhörighet eller om det är den geografiska platsen där servern står.

Är det ett utbildningssyfte har man ett väsentligt större svängrum och föreningsfriheten är stor…

Gamla läsare har vant sig vid det nya
Dina dagliga artiklar ger mig hopp och tröst. Jag ser ”bortom” och vet att annat bra kommer.
Lite som att leva i två världar samtidigt. 

Det är spännande att läsa om vad energi-folket säger. Allt är ju energi. 
Allt gott till dig!🌸
Susanne 

Den slutna värld, som jag nu har byggt, är nog framtiden
Människor sluter sig samman i mindre eller större grupper där de delar intressen t.ex. för samhällsfrågor. De stora plattformarna har ingen större framtid på sikt. Inte när deras trubbiga robotar slår till och spärrar konton för ingenting. Jag måste skriva ra*sism om jag vill skriva om ämnet rasism utan att bli avstängd en vecka.

Välkommen in till min privata sfär och min privatutbildning!
Lena

Klicka dig in i siten

The following two tabs change content below.
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.