SwebbTV – ”Jo, tack!”

Skärmavbild    kl

SwebbTV har startat en butik, och säljer nejknappar…  Har SwebbTV ens utrett frågan: FN:s Migarationsramverk? I sista videon talar Ralph om vad de vill, egentligen, för jag tror inte att de har utrett frågan alls.

Det var en läsare som skrev att alternativmedia är som MSM numera; De vill ha uppmärksamhet. Inte kolla någonting alls utan bara braka ut med något hippt, och sen räknar man tittarsiffror.

flyttFör nio månader sedan gjorde de ett program om saken.
-Vi ställer oss också frågan vad Sverige kan vinna på detta…  

De har bara en sak i huvudet; folk som kommer till Sverige. Vi är snart en miljon svenskar som har lämnat redan, och bara jag känner ett trettiotal som flyttar ut nu i höst.

MSM peppar folk metodiskt och regelbundet;
Lämnade stressen – flyttade till Kreta /
Pensionärsparadis med lägre skatt än i Sverige.

Afrikaner peppas också att flytta…
-Jättelätt att få VISA till USA nu, sa studenterna ifrån Nigeria, och USA har givetvis inte skrivit på.

Jag skulle nog inte vilja flytta ut till ett land som inte har skrivit på avtalet
Skärmavbild    kl
Cyprus Today hade som förstasidesnyhet för några månader sedan att vi är nu topp-prioriterade, och man ska undersöka vad vi behöver.

Speciella olycksfallförsärkringar har kommit för oss, lokala sjukförsäkringar ska tas fram, banken har skapat ett kontor bara för oss, de kan väl tio språk där… vi får plötsligt låna pengar för att köpa hus, aldrig hänt förr, osv.

Skärmavbild    klVi var ”utlänningar” men kommer på sikt att få en hel del rättigheter liknande de som lokalbor har med automatik.

Jag ser i vart fall att avtalet är skrivet för oss
Dvs vi som flyttar på oss. Vi ska få det mycket lättare att göra det, och om jag förstått saken rätt ska två miljarder stuvas omkring.
En miljard upp, och en ner; eu-com-final-report-relocation-of-refugees.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.