Sveriges ”öppna” gränser

Namnlöst

swedenMaggie torkar golvet med den här ”moraliskt överlägsna” svenska journalisten Stina Dabrowski. Det säger en väldigt mycket om Sverige och varför de har de problem de är idag. De är fortfarande neutrala … faktiskt värre nu att de öppet välkomnar fascismen.

(Maggie wipes the floor with this ”morally superior” Swedish journalist Stina Dabrowski. It does say an awful lot about Sweden and why they are in the trouble they are today. They are still neutral…actually worse than that they are now openly welcoming fascism.)

”Alla” vet att det är precis vad vi gör, inte folket rakt av men våra ledare, och artikeln fortsätter under filmen:

leftBläddra igenom MSM så ser du mängder med anti-rasister och anti- fascister som meddelar att vi är, måste vara, ska vara goda och hjälpa t.ex. flyktingar och den lovsången sätter man i halsen ganska snabbt om man lyssnar på bantjänstemannen Anders Borg nedan.

Det har aldrig varit frågan om att hjälpa några flyktingar. Hela upplägget är löjligt dessutom om man betänker att vi är nummer två per capita som vapenleverantörer… Krig = flyktingar…

Om man hade velat det hade man a) hjälpt folk på plats och inte tvingat dem att åka båt b) inte skickat Jas Gripen till Libyen  c) inte lockat upp en massa kristna, som flytt ifrån ISIS, upp till ett ISIS-fäste som Sverige.
Det i sig är så fräckt att jag inte finner ord. Locka upp dem till ett land som talar om krig mot Ryssland är också rätt magstarkt. Vi vet via FN att 2-3% av de som kommit upp ens var flyktingar.

I nuläget låtsas man dessutom och dillar i folk, inte minst kommunerna, att det kommer ännu fler. Ja, inte ifrån kriget i Irak / Syrien därför att de har ISIS-fritt nu. Men det ska tryckas upp 200 miljoner afrikaner.

slav

Omvärlden vet att svenskarna är uppdelade i två läger; ett som vill ”hjälpa” 9000 afghaner in i landet, trots att samtliga domstolar sagt nej,  och ett gäng som sparkar bakut men man vet också att det finns i princip ingen som säger nej till vad som verkligen sker.

Jag har hittat en ( 1 st!!!)  journalist nämligen Ann Charlott Altstadt som säger nej inför vad som pågår i verkligheten: Utan gränser väntar den verkliga fascismen.

 

Planerad sen länge
kvinnornaUnder bilden på tre välkända kvinnor, drillade sen barnsben i konsten att manipulera folk, finner du en film som handlar om att världens ledare är förbundna via blod i stor utsträckning.

Så, bråka inte med nära och kära om vad man ska rösta på.

Inte så länge som du befinner dig i det omfattande  vänskapskorrumperade klansamhälle som du gör där de vill att du ska bråka; Söndra för att härska…

 

https://www.youtube.com/watch?v=YDTYVw85Vdg

Artikeln fortsätter under filmen med herr Borg som klargör fakta:

slav

Slakten av socialdemokratin, och det ser ut som om även miljöpartiet ska slaktas, krävs för att man ska dumpa lönerna längre fram.

Man har släppt in våldsverkare och kriminella, men nio av tio främlingar begår inte brott, och det gör man för att få folket att polarisera i främlingsfrågan samt skapa den viktiga rädslan.

 

saljabarnDe våldsverkare vi har inne nu, ISIS-folk vad jag förstår, är snart ett minne blott därför att de ska motivera polisstaten.

Vi vet att den är på väg eftersom man samtidigt jobbat häcken av sig för att få de gamla poliserna att säga upp sig.

Den polisstatens arbetsuppgift är att a) skjuta ner dessa nyttiga idioter rakt upp och ner på gatorna  b) hålla dig i schack sen, så du inte kan lämna landet, och snällt tar tre jobb du också för att få ihop till mat och en Agenda 30 minilägenhet.

 

Bästa sättet att inte bli arresterad längre fram lär nog vara att säga att du är mycket, mycket lycklig, brukar vara så. Folk klagar över ”åsiktskorridoren”, vänta bara!

Om denna superkriminella maffia ska gå i land med sina planer eller inte handlar nog främst om hur många ärliga ämbetsmän det finns och som sätter ner foten den dag de förstår vad en ekonomisk fascism är för något.

Den gamle kaptenen ifrån US Army nedan anser att det kan vara på gång
Bibeln säger att det här är meningen och kan inte stoppas, inte än. De stoppas längre fram när ondskan går under för gott. Om vi leker med tanken att det är så att Gud själv ligger bakom cirkusen, vill vad?

Enda svaret jag kan hitta är att människorna på högerkanten behöver lära sig vad en ekonomisk fascism är för något och alla vänster, som gapat om att de vill ha socialism, behöver också lära sig vad den innebär.

”Den sjunde dagen gjorde han helig, därför att han vilade från allt arbete den dagen”
Struntade vi i!  På den åttonde dagen skapade Gud en ekonomisk fascism på toppen med en kommunism, bestående av egendomslösa proletärer, i botten  och sen led människan… och sa; okey, okey vi ska ta ledigt på söndagar och vi ska aldrig mer nämna orden höger och vänster…

Vi får se, tiden är den bästa domaren.

https://www.youtube.com/watch?v=uUvtolf3670

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.