Sverige och Europa ligger pyrt till

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Denna artikel är inget för känsliga personer, och den är lång och inte det minsta skojig – men den måste skrivas eftersom jag efter två veckor i Norrbotten är chockad över nyhetsisoleringen. Det andra som chockar mig är det enorma mansföraktet, och jag tänker på sånt som TV-reklamen för den receptfria medicinen Iprensa. Mannens influensa kallas för ”jättebebissyndromet”, och när han blir frisk börjar han leka på golvet…  ICA-reklamen ska vi bara inte tala om men hjärntvätten är intensiv samt framgångsrik.

ISIS drar igång på allvar i Europa
På Cypern där jag ofta vistas sägs att – Europe’s terror czar on ”trickle” of ISIS fighters returning – ISIS nu vänder upp mot Europa, och uppgiften kommer bland annat ifrån CBS-News och många källor sitter i Turkiet. Man har inte ens talat om inrikes att de har lämnat Irak och Syrien. Än mindre vart de har tagit vägen efter flykten från mellanöstern. Ansvarslöst!

Du måste göra din egen utredning
Jag gör min, så får du hänga på den, och nicka eller skaka på huvudet bäst du vill, men jag är van vid att gräva. En sak vi kan räkna med är att fienden känner vårt samhälle väl, mycket väl, och kanske bättre än vi själva. Man vet t.ex. att kvinnor alltid med automatik anses vara goda. Män är svin i Sverige, och precis alla kvinnor är änglar, och den verklighetsfrämmande uppfattningen gäller hela Europa.

Vad gör man då?
Det har man tydligen snappat rejält även om en grupp åkt dit i Tyskland, och jag tror att vi ska räkna med många kvinnliga gerillagrupper av just det skälet att kvinnor kan begå oändligt många fler, och grövre brott, än män sen säkert 30 år tillbaka i vårt land även om vi inte talar om brottslighet nu utan om militära insatser.

Man känner väl till vår 15-års regel dvs. när man blir straffmyndig
När barnsoldaterna drar igång lär väst stå sig slätt och överhuvudtaget inte veta vad man ska göra. Petar man på dem lär en miljon feminister skrika:
 – De är baaarn! Barnkonventionen!!!

 

Frankrike och Tyskland först ut?
Bilbrand i Frankrike, och jag har gissat länge att det lär dra igång i Frankrike först. Jag har en del grannar som flytt ifrån Frankrike och de talar om krig.

Just nu är jag mest förundrad över att folk tror att de utåtagerande är flyktingar, män, invandrare, är felfostrade, kommer ifrån nån vansinnig kultur osv – de är soldater; ISIS-soldater. De bär sig åt som soldater. England påstås ha en miljon krigsvåldtäkter redan.

Om du studerar bilden nedan ser du att bränderna är anlagda samtidigt dvs. det är nästan lika många gärningsmän som bilar även om det ser ut som om de första fem brunnit lite längre än övriga.  Jag gissar att skymningskrigargruppen kan ha varit fem soldater.

Vi kan också se att filmen är upplagd av ”Ban Sharia i Australia” och det är misstag 1 A det.

Man tjatar om att det rör sig om muslimer, flyktingar, invandrare, män, tonåringar med fritidsproblem, kulturskillnader osv. Det är soldater som idkar skymningskrig. Det är tre år sedan som ISIS själva sa att de ska trycka upp 400 000 soldater i Europa.

 

Mannen till vänster är gamle SÄPO-chefen på norra Cypern
I botten är han militär, och sen utbildad till polis och jag känner honom privat, och han har jobbat som SÄK-chef i minst 20 år, och han brukar säga:
 – Vi löser problem, ni i Europa samlar på dem.

Vi har talat länge, och flera gånger om ISIS, och han sa mig att precis alla är rädda för dem – med fog eftersom de är massmördare – och det gäller såväl södra som norra Cypern.

De saknar inte nyheter heller, som man gör här i Sverige, för jag upplever de svenska som mer propaganda och man tar bort världshändelser som inte passar in. Ansvarslöst!

Får Stig-Björn säga detta i TV? Stig-Björn Ljunggren: Vi lever i förkrigstid


Den höjda beredskapen märks

Där har man för vana att deportera allt som det ens luktar ”soldat” om, och det redan vid flyget. Man har också förstärkt alla gränser samt har en höjd beredskap pga ISIS. De lär ha dödat ungefär 100 000 muslimer redan.

 ISIS suspects deported from Cyprus in last year | 

Jag var på ön då ett av hans larm gick
Södra Cypern hade utvisat fem män som uppförde sig som en militär grupp i sitt sätt att gå, stå och tala, och de utvisades dvs de kom inte ens in i landet. Då gick larmet även upp mot nord och tiotusentals soldater och poliser kammade igenom hela ön för att leta efter främlingar.

Gamla SÄK-chefen har aldrig haft problem att utvisa bråkstakar och sist var det tre studenter ifrån Turkiet som utvisades på livstid därför att de hade startat ett slagsmål uppe vid universitetet.

Cyprioter är världsberömda för sin gästfrihet men du måste uppföra dig som en gäst om du är utlänning – annars åker du ut. Inte märkvärdigare än att du skulle hiva ut en bråkstake från din lägenhet.

Jag är helt säker på att han skulle inte ha några problem att genomskåda soldatkvinnor och barn heller därför att det normala är att skilja på sak och person.  Han är givetvis muslim, och skulle aldrig ens komma på idéen att gruppera in folk som man gör här. Det går också bra för medborgare att säga att man är rädda för ISIS-soldaterna utan att bli kallad för islamofob eller rasist. Det är väl bara Sverige som kör den stilen? Enda landet i världen där demonstrationer mot ISIS saknas?

Han går på vad folk gör, inte varifrån de kommer eller hur de ser ut
Tanken finns inte ens att ”alla kvinnor är goda” eller ”alla utlänningar är onda” och skulle han höra våra ansvarslösa och galna ledare tala om att man ska lösa invasionsproblemen genom att bygga fler fritidsgårdar skulle han förmodligen svimma. Men så har han varit med om ett krig också 1974, och vet att krig inte är nåt dataspel.

Extremt farliga
Det är så med ISIS att de är, som han sa mig, mycket farliga och extremt drogade, och hela den muslimska världen är givetvis såväl rädda för dem som mycket försiktiga eller som polisen sagt;
 – Vi tar inga risker alls.

När jag var i Saudi sist märkte jag att även de har höjd beredskap
De har byggt en jättemur för att söka hålla dessa extremt våldsamma och farliga knarkare  ute. De flesta narkomaner är i princip harmlösa men det gäller inte de som går på Captagon.

ISIS dishing out speed-like drug that makes fighters feel ’fearless and …

Massive shipment of Captagon – a ’euphoria’ drug used by ISIS …


Gamla SÄK-chefen är som resten av världen förbannad
Det finns nog inte en stat i hela världen som inte är upprörd på Sverige som ger ISIS skydd.

Även våra grannländer har muttrat, och jag har svårt att tro att någon ens vill ta i Sverige med tång längre fram eftersom vi har gjort oss till Europas Pakistan – och naiviteten i landet lär väl föra oss ännu längre ner i kaninhålet – om inga mirakler sker.

Vad är grundproblemet?
Feminismen är ensam ansvarig eftersom den handlar om att feminisera alla män varför vi idag står i princip utan soldater. De flesta pojkar är hårt fostrade att de absolut inte får slåss, och de kan inte ens.

Modershjärtan är fantastiska men inte när ett samhälles säkerhet ska mejslas fram. Vi kommer att få se det längre fram när ISIS barnsoldater drar igång som är iscensatta och utbildade för att fienden vet hur smart det draget är avseende Europa.

Feminism skapar också ansvarslösa män och galna kvinnor, och dessa två parhästar klarar inte av en invasion. Jag tog upp frågan med en professor i historia som sa mig att det här upprepas med 8-900 års mellanrum och så snart ett samhälles män feminiseras blir det samhället invaderat.

Kan vi styra om det här blixtsnabbt?
Nej, det tror inte jag. Det är nu 20 år sedan jag första gången upplevde att en ung 18-årig svensk kille helt saknade beskyddarinstinkter avseende kvinnor, barn, gamla, sjuka, svaga och jag noterar det hela dagarna då jag är i Sverige att det finns inga män alls på gatorna i Sverige.

De som går på två ben, med en snopp mellan benen, har sin koncentration riktad mot sina mobiler, och de har noll koll på omgivningen och de känner inget som helst ansvar  för den heller.

Vi ser också ständigt i nyhetsflödet att män utsätter t.ex. kvinnor i Sverige vilket är motsatsen till att skydda. Mannen i sin egenskap av soldat är mördad för länge sen. Nu kommer räkningen, och den lär svida.

Den danska journalisten Iben Tranholm konstaterar det självklara
De västerländska männen behövs i egenskap av soldater. Feminismen har feminiserat de västerländska männen och gjort dem mer oförmögna att behålla de maskulina dygderna och många av dem är dessutom kriminaliserade.

Kulturen saknar också visa män
De kan förmodligen aldrig utvecklas i vår kultur, och de som har haft resurserna har med stor sannolikhet lämnat landet och ingår i den miljon som har emigrerat under de senaste tio, femton åren.

Man tror också felaktigt inom feministleden att kvinnor kan fostra pojkar och män, men det är en illusion, och eftersom de vise männen saknas finns det inga förebilder heller för unga män än de kommersiella krafterna som vill göra alla till ekonomiska varelser uteslutande.

1+1 = 2
Precis, feminismen är det värsta som någonsin har drabbat kvinnor och barn, och män.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.