Sverige Granskas ringde till Boverket

Skärmavbild kl

Ulf Bittner på Sverige Granskas läste min artikel om min förfrågan till Boverket och ringde upp dem.

Vi har en förvaltningslag som säger att de ska svara medborgarna rätt skyndsamt och man brukar tala om max tio dagar dvs två arbetsveckor.

Det inträffade fick mig att tänka att vi ska nog sluta tala om ”ledare” och ”myndighetsperson” eftersom de är avlönade av oss ska de vara våra tjänare.

Bittner hade döpt filen till; ”Lena-Holfve-problemet-med-nekat-svar”:

 

Jag fick sen ett mejl ifrån den ansvariga på Boverket så det gick fort, inte ens en timme, efter det att Bittner med stor vana plågat sig igenom var-god-och-dröj… Jag tror att jag ska be Bittner ringa Folhälsoinstitutet också som inte heller har svarat på samma förfrågan som Boverket fick.

oMedan Bittner fick fart på Boverket lyssnade jag på David Palmer  och ”Collective Fate/Destiny VS Free Will Portal 2019-2020 & Beyond (1 Hour 52 Min Video) Major Collective Fate Shift (Mature Audiences Only)” och han är duktig på att inspirera mig.

-Man måste få in nått för att få ut nått, som jag sagt en kollega frekvent.

En helt ny tanke, eller infallsvinkel, föddes när jag la ihop Bittnerhändelsen med Davids video, och jag förstår, tror jag, en sak om väst som jag inte har förstått förr.

Jag ska sova på saken, så blir det en artikel i morgon om den tanken, och om mannen på bilden ovan, eller människor som han, i statens och/ eller kommunens tjänst. Dvs de av oss som förmodligen behöver befrias mest av alla.

Medan jag sover på saken kan du lyssna på Electric Banana Bands text, som i sig är en lögn, om jag tänker och känner rätt nu. Vet man inte, än. I bland kan man få vänta i 40 år för att få se om man hade hyfsat rätt.

Spread the love
Om Lena Holfve 10693 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.