Den nya energin landar i Sverige…

Vad händer då om en ny energi landar?
Vi får se; håll ögonen öppna. Det kan bli spännande värre. I natt, om en timme, ska jag delta i ett seminarium i USA om saken.

Energier och kvantfysik är inte helt enkelt att förklara
Till höger har du en bild där Politikerfakta gör gällande att vi betalar… i bistånd…  och mottagarna påstås köpa fotbollslag, och tänker vi utanför boxen kan man påstå att den svenska staten betalar för att folket ska fortsätta att tro att vi är rika och hjälpsamma. Vi köper oss en identitet, oaktat att Sverige har kritiserats i åratal för att vi bl.a. håller diktaturer under armarna via bistånd.

Svenskt bistånd till Afrika kritiseras   /   Sidas bistånd förstör för Afrikas fattiga   / Bistånd till Afrika gör mer skada än nytta.

Luta dig bakåt, och föreställ dig att ”alla” svenskar lämnade sin vana att psykiskt anta, och övergick till en mer fysisk närvaro. ”Alla” förstår plötsligt över en natt hur vi skadat år ut och år in…

90% av världens befolkning kan redan läsa och skriva
Mycket gamla i Asien och Afrika, och förståndshandikappade över hela världen, kan inte, och kommer aldrig att kunna, men jag hittar ingen väststat som odlar analfabetismen som vi;

Läsförståelsen sjunker dramatiskt. Kan vi göra något?
Utan läromedel sjunker elevernas läsförmåga | Svensklärarföreningen
Den ökande analfabetismen i Sverige


Den svenska falska självbilden kan åka på dunderstryk nu

Vi köper oss en identitet med lånade pengar, och den går ut på att vi är rikast, modernast i hela världen och vet hur alla ska leva. Det rör sig uteslutande om en materialistiska utblick som aldrig kan nå verklighet. Alla kan t.ex. inte vara akademiker därför att det skulle leda till mat- och klädbrist i rekordfart. I det kollektiva medberoendet ligger också den statsrasistiska synen att utlänningar är stackare, som vi måste ta hand om, vilket kan förklara det rubbade det innebär att kalla 30-åringar för ”barn”.

Men, det har gått åt skogen, som alla falska självbilder gör
Det som kallas för ”medberoende”, se ”Botten Upp”, är i sin grund en falsk självbild. 

Svensken är en extremist i världen
Rosling: Svenskarnas världsbild är helt skev
SVT förmedlar skev världsbild


Föraning

Jag hade besök idag av en svensk på terrassen, som sa sig känna att någon katastrof är på väg, och jag mejlade sen iväg Kavanis text nedan. Enligt energifolket känner ”alla” av att det ”är nått”, just nu. (Gör en notering om saken, och se efter om två månader. Har de rätt lär det bli som en ny värld. Tiden är den bästa domaren.)

Vi går mot klarsyn
Vi kan ta ett praktiskt exempel; min mor född 1922 hade 14.000:- efter skatt i pension år 1992 vilket förmodligen motsvarar 60 000:- idag. Hon hade jobbat i 20 år, eftersom hon var hemmafru i början av sitt liv, och jag har jobbat sen jag var 16 år, nära tre gånger längre, och får 6 800:- efter skatt dvs jag har väl 11-12% av vad hon hade – men jag har fått jobba tre gånger längre i tid för att få 11-12%. Egentligen har jag 4% av vad hon hade i pension. Vi kan då påstå att 96% har försvunnit på 35 år.

Idag kan du läsa om att pensionärerna ligger långt under fattigdomsgränsen inom EU men få kopplar ihop det med att vi istället för att leva ett drägligt liv i Sverige sponsrar ett fotbollslag i England.

Officiellt gör vi inte det för vi hjälper stackare, som inte kan ta hand om sig själva, och det måste vi eftersom vi är rika.

Gissningsvis vill man  ha ut oss ur landet till billigare länder, man vill ha bostäderna, men främst för att enklare kunna manipulera den nya generationen. Fascister har i alla tider avskytt gamla, svaga, sjuka så det passar säkert regimen att minst en över 65 år tar livet av sig varje dag.

Tänk dig att ”alla” börjar tala om mord.

En helt ny energi
Den nya energin, som anses riktas mot Tellus nu, kommer att innebära att vi ”ser” att 96% har försvunnit och kollektivet kommer att fråga sig om vi verkligen ska sponsra fotbollslag i England. Vi kommer inte att betrakta dessa miljoner som bistånd till Rwanda längre.

Vi gav Indien bistånd fram till nyligen, och de är världens sjätte största ekonomi på väg att gå om England och Frankrike.

Rwanda – från misär till ekonomiskt föregångsland.  Även UD, SIDA med flera har det Rosling kallade för ”en skev världsbild”.


De enorma energier som riktas mot jorden skapar klarsyn kollektivt

Det skulle onekligen bli en revolution om ”alla” vaknade en dag och ansåg att utrikespolitiken är projiceringar.

Det är Sverige som är en stackare, som inte kan ta hand om sig själv, och sitt folk… det är Sverige som har analfabetproblem… fattigdom…

Tänk om ”alla” äkta sossar såg kristallklart framför sig hur samtliga arbetarpartier i Europa har krossats medvetet mycket långsamt men säkert, och varför.


Bilal Kayani: ”Vi kommer beskåda ett intressant event som inom kort kommer påverka väldigt många. Medvetande verkar inom samma principer som förklarar kvantfysik. Vårt medvetande kommer påverkas otroligt. Detta medför stort global uppvaknande, som vi har redan har börjat se.

Denna event har det talas mycket om inom det spirituella, ockulta och liknelse kan kopplas ihop med texter från världreligioner. Händer inte på en dag, utan förbredelse har hållt på väldigt lång tid.

Det kommer talas om händelsen bland människor efteråt. Vi kommer uppleva något märkligt och samtidigt intressant. Energin som känns av nu är förbredelse inför denna event.

Många upplever stor igenkännande av gamla känslor som frigörs samtidigt. Medvetande känns klarare och mer sinnesro efteråt. Kroppens cellulära funktioner acceleras väldigt fort nu, spontant läkning inom ens kropp och själ händer hos många.

Många känner förändring i matlusten. Fasta gärna eller ändra kost om ni vill ha kroppen läkt fortare och bättre genomgång i denna process.

Vi behöver sköta om kroppen extra noga och även ta det extra lugnt också. Kommer kännas i hela nervsystemet när väl händer och i hela medvetandet efteråt.

Folk kommer undra vad som har hänt?

För er som redan känner elektrisk känsla genom nervsystemet nu kommer uppleva detta som livsförändrande.

Detta globala event som är kopplad till ett intressant energikälla, kommer lämna många förundrade snart.

Får inte glömma att militära-underättelse kollektivet känner till detta fast förbredelse för befolkningen görs med utdelningen av broschyr ”Om Krisen eller Kriget Kommer”.

Än vet vi inte hur påverkan på människors sinnen och kropp kommer bli dom kommande veckorna. Vi får själva vara observanta och känna efter.

Peter Konstantinov Deunov,en person som Albert Einstein och många andra såg upp till, skrev om denna event 1944, ett par dagar innan han passerade över.

I slutändan kommer detta medföra stor global förändring på ett bra sätt.”

Hans källa

Gravitational Waves Reveal the Heart of Neutron Stars

Colliding neutron stars likely formed low-mass black hole

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös
Om Lena Holfve 436 artiklar
Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös

6 kommentarer

 1. Hej.
  Som nytillkommen läsare med fragmentariskt kunnande har jag förstått att Du är bosatt på Norra Cypern
  (Herr Google kan göra underverk). Skulle vara mycket intressant att ta del av dina erfarenheter av detta land, dess befolkning och kultur då hustrun och Jag söker undanflykt från vansinne, droger och allmän apati och minskande kunskap och insikt. Har sökt i flera år efter en passande retrit och har intresserat mig för Indien. Dock vore det intressant med en något mer geografiskt närmare ort, med tanke på barn och barnbarn.
  Med mycket vänliga hälsningar.
  exitsverige@gmail.com

 2. Jag känner att energierna ändras,kan bero på att hjärnan blir mer och mer fri från gifter.Min känsla är dessa nya energier kan göra det svårare
  för eliten att genomföra NWO och Aganda 30 fullt ut.
  Nya energier kommer in och förändringar världen

 3. ETT LITET MEDDELANDE FÖR ATT BELYSA MOBBNING OCH STÖTTA DE UTSATTA:

  För några år sen sade en 61-årig kvinna upp sig från sitt jobb på XX i Stockholm där hon arbetat i hela sitt liv för att Jessica NN  (född 1981) som ändå bara arbetade där i några år, tillsammans med sina kollegor hade hjälpt en utomstående, dömd kriminell sprutnarkoman att förtala och mobba kvinnans jämnårige och förståndshandikappade son där på en oerhörd nivå bakom ryggen på henne under flera års tid. Bägge hade varit jättesnälla mot henne själva. Sonen hade precis önskat henne God Jul när allt uppdagades. När detta framkom, ljög Jessica även och påstod sig ha blivit hotad av sonen. Den nya VD:n sen endast två år, Maria N, och även Jessicas egen chef NN, hjälpte gruppen sprida förtalet ytterligare när det hela slutligen framkom. De ljög sen ända till slutet när facket kom in för att hjälpa kvinnan. VD:n försökte t.o.m. lägga hela skulden på sonen för att ingen skulle få veta sanningen om mobbningen. 

  Den äldre kvinnan mådde så fruktansvärt av detta att hon först blev sjukskriven och sen sade upp sig. Hon hade då arbetat där i 41 års tid – ända sen hon var 19 år gammal, varit anställd längst av alla och hade bara fyra år kvar tills pensionen. 

  Sonen hade blivit mobbad hela sitt liv och mådde redan väldigt dåligt, det visste alla. Moderns jobb var det enda och sista ställe där han inte hade upplevt att folk var elaka mot honom och alltid hade känt sig trygg. Han hade hälsat på där ända sen han var liten.

  Jessica själv stod helt utanför hela tiden. Var inte ens med på ett möte. Hon bad inte ens om ursäkt när kvinnan berättade hur fruktansvärt hon mått av hennes förtal och att det var det absolut värsta hon varit med om i sitt liv och den värsta mobbning sonen utsatts för.

  Den då 50-årige narkomanen, som tidigare arbetat där som vaktmästare och som andra anställda visste brukade droger även på arbetstid, vägrade den nya VD:n veta något om med motiveringen att hon varken träffat honom eller ens visste vem han var. Han fortsatte därför besöka jobbet drogpåverkad även långt efter att kvinnan sagt upp sig och var lika välkommen fortfarande. Han är dömd och finns med i Lexbase.se. XX jobbar just för att skapa en bättre arbetsmiljö, få ned olycksfall och motverka mobbning. Nu drivs det av en ledning som hjälper utomstående kriminella narkomaner att förtala de anställdas barn.

  Uppmanar alla som tar avstånd från mobbning och maktmissbruk mot de redan svaga och utsatta, att ta avstånd från XX och dess ledning!

  (Jag har tagit bort namn, polisanmäl?)

1 trackback / pingback

 1. Den nya energin landar i Sverige… – Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera