Utfallet

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    kl
Alex är arg, och kulturministern meddelar att pristagaren har gett ut en massa böcker och publicerat andras och för det har han fängslats.

Lena Mellin har kommit fram till att Kina är nästan överkänsliga för kritik,

Sjuttio procent av svenskarna är negativa mot Kina. Svenskens världsbild är skev, sa Rosling, och det är väl så här det går till?

Ambassadören talar ut och det här är väl en bra bild av kollisionen väst-öst?
Han förklarar rätt bra i video 2 vad han menar med ”konsekvenser” och det är ett ord som tolkats som ”hot”.

Det här är nog ett bra exempel på varför jag tror att man isolerar hela väst slutligen. Det sker senast då imperiet har fallit? I videon säger Kinas ambassadör att hela kulturministeriet blir portade och det beror på att de hjälpt en kriminell person begå brott.

Det är egentligen en energifråga för han vill inte bli ”smittad”
Skärmavbild    klDvs hans folk hemma, ska inte bli smittade av de skogstokiga svenskarna som belönar kriminella, så tror jag han tänker, eftersom asiater är väl förtrogna med energiutväxlingarna då människor möts. Vi tror att de portas av prat- och åsiktsskäl.

Hur skulle vi själva reagerat om Kina delat ut pris till Svartenbrandt?
Och vi förstod, därför att vi kan Svartens CV, att han precis var på väg att blåsa Kina? Och när vi sa till Kina fick vi nittioåtta lektioner angående yttrandefrihetslagstiftningen i skallen.

Vad skulle hända om jag skrev en artikel om att det inte går att hitta en bok utgiven av kinesens uppgivna förlag? Den får jag inte in utan jag klassas nog som helt rubbad alt. Kinakommunist.

Kina är dock inte kommunistiskt längre i traditionell bemärkelse
logoartikelfinansministernBåde Kina och Indien uppfinner egentligen helt nya system nu. Sverige är nog mer kommunistiskt än vad det superkapitalistiska Kina är idag.

Det är vi som håller folk inlåsta utan rättegångar;  Långa häktningstider för misstänkta får kritik av FN |  Klint: ”Häktestiderna omänskliga i Sverige” | Det är vi som fälls för ofta för brott mot de mänskliga rättigheterna.

Vi kallas också ofta för ”Hycklarnas land” utomlands, och våra ministrar innehar rekord i inreseförbud. 

Källa Alex

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.