Svenska staten djupt rotad i helvetet

Personal hoppar av ifrån Försäkringskassan, och har tydligen inte lust att dela ut de dödsdomarna det är frågan om för ofta, och den här utvecklingen lär vi nog få se framledes. Nyligen skrev jag om att 40 000 sjuksköterskor har sagt upp sig, och de vill väl inte delta längre? 

Vi har nyligen sett en kronofogde, som gillade uppdraget att elda en gammal kåta, dvs. en ny var uppförd istället för en gammal mitt i urskogen och det gillade inte Länsstyrelsen, och FN gillar inte tilltaget. Utredning pågår.

För åtta år sedan ungefär skrev jag en artikel som handlade om att det är inte så smart att skrika ut över precis hela världen att Gud är död hos oss. Man kan lätt dra till sig själar som stormtrivs i den miljön.

Utlandssvenskar säger ofta:
 – Jag har inget land.

De ser sitt gamla Sverige som helt försvunnet
I svensk press kan man ofta läsa att utlandssvenskar måste ha gett sig av för att det är för många utlänningar i Sverige. Det blir osedvanligt märkligt eftersom en utlandssvensk omger sig med just utlänningar.

Förr lämnade nog många, för att kunna spela golf året runt, men idag lämnar folk främst för att ”rädda mina barn”, som är en av de vanligaste replikerna. Andra för att de är säkra på att det byggs ett inbördeskrig samt att staten hotat med krig mot Ryssland så långt att regeringen har bett alla kommuner att rusta för ett sånt.

Men nu ska vi lämna den svenska trånga boxen och tänka till utanför den!
Om inte annat för att det är bland det roligaste jag vet. Igår förklarade jag för ett barnbarn varför tiden går fortare och fortare ju äldre man blir, och hon häpnade över min förklaring! ”När du bara gör samma sak dag ut och dag in, och aldrig utsätter dig för nått helt nytt, skenar tiden. När vi är barn går tiden långsamt därför att dagarna är fyllda av sånt vi aldrig nånsin förr har upplevt. Plugga nya saker jämt så får du alltså ett långt liv upplevelsemässigt!”

Lars Enarsson har jag haft med förr därför att han har haft en intressant vision
Den går ut på att Gud själv ska bestämma om vi ska få vara ett eget land eller inte, och om inte ska vi uppgå i Ryssland. Svindlande tanke för en sekuläriserad nation. Men vi ska utreda energierna runt det hela under filmen:

 

Vi har en enda energiman värd namnet i Sverige, och det är Siwert, och det vågar jag säga efter att ha utrett de flesta. Jag ägnade tio år att då och då utreda energifolk allt ifrån medverkande i TV-program om spöken till astrologer.

När jag fick korn på att en mycket berömd amerikanska enbart uppträdde på internationellt vatten började jag undra om hon gjorde det för att dessa landområden saknar åklagare?

Jag hoppade på en svindyr kryssning, där hon var stjärnan, och utreder man folk ska man ställa frågor, man redan vet svaret på, och räkna hur många korrekta svar man får. Damen från USA var en enda stor bluff.

Men Siwert klarade sig, och han har själv skrivit om det; ”Jag känner Lena Holfve enbart genom några korta meningsutbyten via mejl sedan hon för många år sedan sökt ”wallraffa” mig som en new age-charlatan! Uppenbarligen fick mina kommentarer henne på andra tankar och hon har t.o.m. länkat till min lilla blogg några gånger genom åren, som för några dagar sedan. Tack för det Lena! 🙂Källa

Skälet till att jag utredde Siwert berodde på att han skriver ofantligt mycket om politiker och offentliga personer, och jag ville se hur ”rätt” han egentligen har. Jag bad honom därför läsa av min energikarta och han prickade in sånt han absolut inte kan ha vetat, och fick därmed mer än godkänt.


Nu klämmer Siwert ur sig ett slags dödsdom
Sverige är befolkad av själar som övergav Gud och som tack för det finner sig bygga sig ett alldeles eget helvete där de rika kommer att plocka dem levande under skrik och tandagnisslan.

Det här nationalhoroskopet kommer på sikt att leda fram till fullskaligt inbördeskrig och det finns ingen levande människa som kan hindra detta. Processen är oundviklig och ingen opinion kommer att kunna bildas eftersom ägarförhållandena sedan början varit vad de är i landet. Sverige styr ingenting utan utgör bara en mörk fläck på den världskarta alla i andevärlden är fullt medvetna om.

Naturligtvis hänger Sverigehoroskopets tionde hus nära samman med åttonde dödshuset och krigets Mars. Vi lever ännu på fornstora krigardagar men har nu exporten av mord och brutalitet som en enastående inkomstkälla. Samerna får ursäkta men deras problem är bara en del i beteendemönstret hos ett förfärande omedvetet monster. Läs mer

OM han har rätt – nu igen – lär vi få se avhopp och utflyttar en gros ganska snart
Ska vi tala energier, och själar, kommer alltså svenskar inte att flytta ut ”för att rädda mina barn” eller för att undvika ett inbördeskrig utan de kommer att tvingas ut av sina egna själar, som inte vill vara med längre. De fixar inte att delta t.ex. kasta ut svårt sjuka från Försäkringskassan.

Så sent som igår slängde F-kassan ut en mycket, mycket svårt mögelförgiftad kvinna, så än har jag inte sett nån rokad på den fronten, och vi lär nog inte få se nån heller.

Tyvärr har jag bara talat med endast tre utflyttade läkare men de tre angav etiska skäl för att lämna landet. De påstod att då folk söker psyket ska de neka även om det finns plats. De ska säga att det är fullbelagt, och sen skicka hem folk med ett recept på starka sömnmedel, underförstått; ta livet av dig.

OM Siwert har rätt byggs en stenhård företagsfascism i just Sverige, och så långt anser jag att han har väldigt rätt. Vi studerar det bygget här i bloggen ofta, och en sån kan du aldrig bygga upp utan lojala fascister som utför dina illdåd. Många poliser har också lämnat eftersom de vill jaga våldtäktsmän hellre än fartsyndare.

Nu går vi mot val
Men om Siwert har rätt kan inga val i världen ändra på det här, och det lär man upptäcka längre fram, och då kan man tänka sig tanken att horder av tjänstemän säger just upp sig samt att hela släkter fortsätter att flytta ut.

Nu är vi så sekuläriserade att vi förnekar snudd att vi skulle ha en själ men de som har sett folk dö känner väl till dess existens. Jag har vakat hos människor som legat för döden många gånger och vet med 100% säkerhet att när själen lämnar blir kroppen som ett synbart skal. De flesta svenskar idag har aldrig sett en död ens.

Det finns  rätt mycket intressant forskning om saken:

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 553 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera