Svensk ung man, som helst ska försvara Europa, intervjuas

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Jag läste en tweet av den moderate tänkaren Ann Heberlein, där hon gjorde klart: ”Jag är beredd att både dö och döda för Sverige. Det borde alla svenska medborgare vara.” Jag fnyste naturligtvis. Av en massa olika anledningar.
Källa Alex Schulman

Schulman förkunnar att han inte vill vara nationalist och jag vill nog påstå att han kommer att tvingas och det är planerat.
Vi får se… Tiden är den bästa domaren.

Där jag befinner mig i ett litet muslimskt land är ISIS / Muslim Brotherhood förbjudna och inte, som i Europa, klassade som nån religiös grupp som då ska ha religions- åsiktsskydd.

I hela regionen klassas de som en olaglig terroristgrupp. De grips direkt.

Jag har skrivit en hel del om det; se bl.a. kategorin ”ISIS” och lämpliga taggar nedan.

De flesta länder dömer ut 20 år för att ens tillhöra dem, 5-7 år för att hjälpa dem. Det är begripligt om man läser deras omfattande och absurda brottslista.

Det som skiljer Europas syn på dem från denna region är just att man ser dem som religionsutövare.

Här vet man att de inte är det. Om man säger här vad mannen på bilden högst upp säger i England åker du in.

Svenskarna har ingen aning, sa kvinnorna i Tensta
Nu ska jag åka upp till Europa om nån vecka; men det är redan klart att jag ska äta middag med gamle säkerhetspolischefen på förhösten därför att jag har rätt många ISIS-frågor.

Jag vill bland annat fråga hur han, som var den som beordrade höjd beredskap här på norra Cypern, ser på att de Cypern sparkar ut släpps in i Europa. Vi har redan talat mycket om ISIS, och han har sagt mig att ”alla” på ön är rädda för att de ska kunna ta sig in. ”Det lär de inte klara, detta är en ö, vi hittar folk snabbt,” sa han mig sist vi sågs.

De utvisas även ifrån södra Cypern, som är ett EU-land. Kasoulides: ISIS suspects deported from Cyprus in last year. Egypten har spikat nån handlingsplan hörde jag idag; Stay the Course Against ISIS. Sudan anser sig ha rensat;  We’ve cleared Isis from our campus, says Sudan university after …

Jihadister gripna i Indien

Jordanien har gjort som Norra Cypern; höjt beredskapen.  Jordan beefs up its borders amid ISIS fears. Indien har länge fängslat alla som hjälper dem.

Nu är de inne i Europa, och det lär väl leda till krig?
Det är en fråga jag vill ställa till honom. Hans bedömning var att gränsskyddet vid flyget och alla hamnar måste höjas här, för att hålla ISIS ute, och undvika att de mördar, bränner ner och våldtar här också.

Vad skulle han göra om han var SÄPO-chef i Sverige?
Det är en annan av de hundra frågor jag har samlat på mig. Jag vet vad Saudi gör; bygger en 600 mil lång mur, som en kvinna från Saudi sa mig igår ska bli 1000 mil lång… Jag ser att gränsskyddet är förstärkt här. Jag har varit med om att tusentals militärer och poliser kammade igenom precis hela ön samma dag som södra sidan hade utvisat ISIS-folk redan vid flyget. Man letade, och frågade efter; ”främmande män som står, går, rör sig som soldater, sett några?”
År 2015: Kasoulides: Increased Action Against ISIS is Essential

40 länder ska nu hålla ISIS-fritt
De försöker kanske skaffa sig mark och bostäder, för hit kan de inte ta sig, och utomlands undrar man allt oftare hur Europa ens ska kunna försvara sig när man medvetet har förtryckt soldaten i mannen i två generationer.

Sverige börjar bli känt för att skydda ISIS-folk, kalla ISIS-soldater för ”barn”, etc, Sverige har legaliserat ISIS flagga. Handlingar ingen förstår.

En journalist här skrev för flera år sedan; ”Måste Europa ha en kärnvapensmäll i huvudet för att fatta?”

Europa blåsta från start?
1995 kom Barcelona-avtalet- ladda hem pdf som lade grunden för att länderna runt Medelhavet skulle delta i EU:s inre marknad. Det ges intrycket att EU planerna endast gäller för Medelhavsländerna. Men även 22 muslimska länder deltog i konferensen som ledde till avtalet. Sist i slutrapporten görs det klart att det är viktigt att EU-länderna samarbetar med massmedia för att skapa en positiv bild av massinvandringen.

Eftersom ISIS-folk inte kan verka alls i 40 muslimska länder, som slagit sig samman för att sopa dem av jordens yta, måste man ställa sig frågan om samma 40 länder medvetet har agerat för att de ska ta sig upp till Europa? När det är klart bygger man t.ex. en 600 mil lång mur för att hålla dem ute ur sitt eget land. Nu vet man i och för sig att de flesta ISIS-soldaterna kommer ifrån västländer.

Europas största misstag?
Svenskarna gör ett gigantiskt misstag då man betraktar ISIS som en religiös grupp eftersom hets mot folkgrupp går in direkt. Den lagen håller nog FN på med, och vill sprida brett över hela världen.

Ett ensamkommande barn leker med en tysk polis.

Här kallas inte ISIS för muslimer, och ingen anser att de håller på med islam, men jag förstår att de vill kalla sig det för att just få religionsskydd. (De kan omöjligt vara muslimer eftersom de har dödat 100 000 muslimer, och de får inte döda sin broder. De kan omöjligt var muslimer för vore de det skulle de vara legala här.)

Det är lika absurt som om Svartenbrandt hade rånat banker, och krävt att ingen petade på honom, därför att han bara utövade kristendomen. Jesus gillade ju det; ta från de rika, och ge till de fattiga…

Europa måste sluta tala om islam, muslimer, islamister och inte bry sig om knepet att de har satt in ord som ”islam” och ”muslim” i sina organisationsnamn.

Europa måste tala om soldater, terrorister, invasion, krigsvåldtäkter, etc. Resten av världen gör det. Kan Sverige klara det; som aldrig kan skilja på sak och person?

Hur skiljer man äkta muslimer ifrån de falska?
De falska låter i käften som de superkriminella de är, och handlar som de rånare, mördare, terrorister, våldsverkare, mordbrännare, krigsvåldtäktare de är. Det finns ju skäl till att Saudi bygger sin mur. Eller att säkpolichefen här säger det han gör. Äkta muslimer är som du och jag med den skillnaden att de ofta är artigare och vänligare än den normale-oartige-butter-svensken.

Feminiserade män lär ISIS käka till frukost
Nedan har du en tuff intervju med en svensk ung man som helt säkert inte är speciellt van vid denna typ av diskussion / åsikter. Inte vi heller men jag tror att det är dags att vänja sig. Intervjun skulle aldrig göras av en svensk, inte ens av mig. Just nu översätts min bok ”Utmattad Fri från hjärndimma” till engelska och översättaren sa mig att x, y och z måste internationaliseras därför att hela jag, och min själ, är för svensk.

Diskussionen om Sverige förs förmodligen över hela världen, och jag har hört den här men också i Indien. Den centrala frågan är; hur ska unga män, som är syn- och hörbart helt förstörda av feminismen, kunna försvara ens sig själva? Än mindre sitt land.

Klicka

Man frågar sig också i USA: ”How Much Did Washington Pay the Stupid And Corrupt Swedish Government To Give Up Neutrality And Make Its Population A Nuclear Target?”

Frågan ställs förmodligen med anledning av regeringens uppmaning att folket ska förbereda sig på kris och krig.

Svenskarna har inte en aning, sa kvinnorna i Tensta, och jag undrar allt oftare hur det förhåller sig med regeringens uppsåt? Agenter som har bra betalt? Nyttiga idioter? Enbart korkade?

Feminism finns med i den kortlek som anses vara NWO:s handlingsplan.

Kommentarer under intervjun:
”This is what happens when boys are raised by feminists. They grow up to be weak men with low self-esteem and have no clue how to stand up for themselves. A perfect symbol for what’s happening to Europe. Feminism and masculinity cannot co-exist.”

Jihad finns med i den kortlek som anses vara NWO:s handlingsplan.

”Yeah sure blame the men for the Fall of Europe. Let Europe fall. The leftist morons and feminazis will die by their own sword. Anyone with brains will leave Europe to North America. Let Europe burn Stefan, sit back and enjoy the show.”

”Everyone in the West should watch this video. Good stuff Stefan.”

”Sweden must burn to the ground! ”Some people’s lives are just meant to be a warning sign to others.” -Stefan Molyneux The death of Sweden will be the warning sign for the rest of Europe. Burn Sweden burn.”

”Feminism did this to us. Brainwashed us women into thinking staying at home was a waste of talent and that we needed to bring home money to have any value at all. It (feminism) needs to end. The resentment was then misplaced and poured into hating men-who did not do this to us.”

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 788 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

14 kommentarer

 1. Schulman förkunnar att han inte vill vara nationalist …

  Det betyder att Schulman inte gillar Sverige [alls], så vad gör han här? Nationalism är nödvändigtvis inte något negativt, trots att okunniga och naiva postmodernister försöker att få det till något annat. Den är inte förankrad någonstans på den politiska höger-vänster-skalan. Om det vore enbart negativt, så är viftandet med svenska flaggor på matcher med endera ishockey- eller fotbollslandslaget problematiskt. (Den uppenbara och olagliga flaggskändningen som förekommer vid dessa, är en annan aspekt och de som ägnar sig åt det, inser inte vad dom håller på med …)

  Nationalism är något som håller ihop ett land. Att man visar att man är stolt över sitt land. Ifrågasätt på plats norrmännens nationalism den 17:e maj på Karl Johan i Oslo och ta konsekvenserna …

 2. Schulman är alkad (dry drunk?) och skryter om det för att få sympatier. I Sverige är socialism, kommunism (S+V) och miljöpartierna (MP+C) också politiska religioner d.v.s. sekter, samma sak som Österrikes president kallade ”politisk islam”. En ekonomisk ”atombomb” kommer att smälla av. Då kommer mitt favoritordspråk att bli verklighet: Även den dummes hjärna skärps av hungerns kval.

 3. Hej Lena! Jag har precis börjat följa din blogg. Du verkar vara en öppensinnad kvinna.
  Det händer väldigt ofta i mitt dagliga liv att jag träffar på människor som är fast i sitt sätt att tänka. Till och med min familj och nära vänner känner sig inte manade att genomföra förändringar, eller ens riskera att höra andras åsikter, i tron att allt som inte stämmer överens med hur de ser på saker och ting är fel. Vårt samhälle har ett stort antal slutna sinnen som har ett lås på sina hjärnor. De är oflexibla sinnen som vägrar avvika från rutinen eller öppna upp sig för andra alternativ.
  Angående riktiga muslimer så har jag privilegiet att ha några som medarbetare. Vi har haft många givande diskussioner om vad som händer runtom i världen. De var först förvånade att jag som svensk hade samma uppfattning som de i många frågor. Islam utmålas ofta som orsaken till terrorismen i världen, och många uppfattar islam som ett hot. Detta på grund av de islamistiska militanta grupper som vi på senare tid blivit medvetna om(Talibanerna, al Qaida, Jabhat al-Nusra, Benghazis revolutionära Shura-råd, Islamiska fronten, IS, ISIL, ISIS med flera som är startade och finansierade av USA:s CIA, Pakistans underrättelsetjänst The Directorate for Inter-Services Intelligence, Israels Mossad med flera) inte minst sedan händelserna den 11 september 2001(som Mossad, CIA, FBI, NSA och USA:s militär låg bakom). Ofta utförs dessa dåd med berättigande genom och uppmaningar om jihad. Är då detta representativt för islam? Självklart inte. Den stora majoriteten av muslimerna är helt emot våld i alla former och främmande för terroristernas tolkningar av jihad. Fundamentalism i sin mest extrema form är aldrig representativt för någon religion, en liten minoritet som får stor medial uppmärksamhet. Fundamentalistiska militanta grupper är heller ingen unikt för islam utan finns inom alla religioner. ”Kristna” fundamentalister har till exempel i USA attackerat abortkliniker och gayklubbar, utfört av Army of God. ”Judiska” fundamentalistiska grupper med den etniska rensningen av palestinier från deras land, mordet på Folke Bernadotte med mera som utfört av bland annat Hagana, (Etzel, Irgun, Lehis, Sternligan, Mossad). Som jag ser det så är det den sionistiska terrorstaten Israel och deras knähundar USA och NATO som är det största hotet i världen. FN får också hänga med på ett hörn som en tandlös organisation.
  Angående de ”terrorattentat” genomförda av ”muslimer” och ”ISIS” i USA 2001(9/11), Barcelona 2004, London 2005, Stockholm 2010, Oslo 2011, Sydney 2014, 2 x Paris 2015, Bryssel 2016, Nice 2016, Normandie 2016, Munchen 2016, Berlin 2016, minst 10 x Turkiet 2016 – 2017, Stockholm 2017, Melbourne 2017 m.m. så är dom arrangerade av Mossad, och deras fingeravtryck finns överallt. Detta är en psykologisk krigföring och propaganda som sionister håller på med, för att skapa kaos i många länder och för att få ”judar” att flytta till Israel(antal ”judar” som emigrerade till Israel efter attentaten i Paris var det högsta på 15 år) för ett ”StorIsrael”. Många skyller mycket eller allt på judar och judendomen, men det många inte vet är att runt 1800 nånting så blev judendomen kapad av sionister som insåg att judar i diaspora höll ihop och arbetade väldigt bra ihop för ett gemensamt mål. Alltså den perfekta kandidaten att använda sig av när man hade lömska planer. Många riktiga judar är emot sionismen och dom förkastar den som en icke-judisk företeelse. Oftast är det just ”judar” i Europa och USA som är anhängare av sionism utan att riktigt förstå den judiska kulturen, dom är präglade av hat och propaganda och är helt enkelt offer för de som verkligen kontrollerar sionismen. Dessa judar är inga riktiga judar och är oftast clowner och pajaser med dålig självkänsla som genom att identifiera sig som ”jude” ger sig en identitet och en samhörande grupp. Titta på låtsas juden som kommer och skriker, när dom frågar honom ”varför döljer du inte huvudet för gud?” svarar han ”I am a different kind of jew”. Svenska och europeiska judar är inga judar även fast dom gärna intalar sig själva just det. Dom är helt enkelt ”nyttiga idioter” som styrs så effektivt och enkelt med lite snack om förintelsen, Israel och Palestina.

2 trackbacks / pingbacks

 1. Svensk ung man, som helst ska försvara Europa, intervjuas – Lena Holfve – Life, Death and all between
 2. Många kommer att få en chock men vi har alla svaren - Författare Lena Holfve

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.