Svensk press är förvirrad?

Skärmavbild    kl

Jag kommer inte hårdbevaka händelserna mellan Turkiet och PKK men här är lite annorlunda uppgifter än de som svensk press öser ut, och jag vill kalla de nedan för mer jordnära.

Vad jag förstår är man inne för att spåra upp och avrätta x  antal människor, och motivet är för att de inte ska kunna fortsätta mörda, kidnappa och sälja folk, droger etc.

PKK är mycket värre än ISIS i mina ögon
Läser man svensk press får man för sig att det är ett krig, och ett krig mellan två länder och mot civila.

SOHR: Turkietstödda rebeller har avrättat nio civila

Leave nothing behind? US forces DESTROY own airfield, equipment as they flee northern Syria.
Retreating US troops have bombed their base and landing strip near the town of Tell Tamer in northern Syria, and destroyed equipment at another one. Hastily abandoned facilities have previously caused embarrassment for Washington. Läs mer

https://www.youtube.com/watch?v=Q2X7eP6d0ME

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.