Svensk media är helt vrickad

SvD kör på…  och jag slog en koll i turkisk press och jag har här valt BBC Turkiet

SvD påstår att det redan är bestämt att alla våldtäktsmän som gifter sig med offret ska slippa straff… man tar sig för pannan!

I verkligheten pågår en diskussion, och  man skiljer på barn och vuxna numera
Hos oss är det så att det spelar ingen roll om du är 70 år eller 14 om du har sex med en 14-åring är det olagligt. Lovlighetsåldern är 15 år som hos oss. Turkiet har ändrat på ”styrkan” i det. Det är milda straff om han är 14-15-16 och jättehårda om det rör sig om en vuxen man.

Nu för man samtalet vidare; ska killen som är max tio år äldre år få sitt straff uppskjutet om han ska gifta sig med flickan? Ha sex med en flicka under 15 år är våldtäkt. Två kära ungdomar som haft sex… våldtäkt på pappret, ja… men…

Vad jag förstår är många emot att införa det, bland annat Erdogans egen dotter, och jag har kollat 3-4 tidningar och det verkar som om förslaget inte når längre än till samtalsstadiet dvs. det läggs.

Detta samtal blir då hos oss att det är klappat och klart:

Skärmavbild    kl

BBC Turkiet skriver: En av de största kritikerna av förslaget var att föra ”förståelsen för att skjuta upp den offentliga rättegången mot gärningsmannen som gifte sig med personen han våldtog” till lagstiftning.

Oppositionen reagerade med att säga att detta arrangemang skulle lämna förövarna av ”sexuell bestraffning” för brott mot sexuella övergrepp mot barn under 15 år.

rättshaverister  eKADEM, där president Erdogans dotter Sümeyye Erdoğan Bayraktar tjänade som vice president, kritiserade också förslaget.

I uttalandet från KADEM konstaterades att definitionen av ”gärningsman” inte var förståelig och att om förslaget antogs skulle det vara möjligt för dem som begick sexuella övergrepp att befrias genom att gifta sig med offret.

Slut citat ur turkisk press.

Turkiet har infört VISA mot oss
De har fixat så att inte en käft snudd kan stanna i sina semesterlägenheter via nya VISA-regler, och det beror på att också de vill bli av med alla idioter, och jag har stor förståelse för det.

Finns snart sagt ingen som orkar med européerna som hittar på, kämpar och drar in kulor – säljer lösnummer och prenumerationer.

Och ljuger, förtalar, förvanskar, misstolkar, vantolkar, demoniserar allt och alla. Blir det inte stopp på det här lär vi inte ens få VISA överhuvudtaget – totalt inreseförbud i minst 100 länder.

Folk är pisströtta på det här.

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.