Stort tack, Tomas!

Skärmavbild    kl

lbOm du vill kan du kolla på den här videon. Den är gammal men fortfarande intressant. Vid 36 min ungefär säger Lindsey det som jag sa (att eliten alltid talar om i förväg vad den tänker gör. Min not.)  om du inte har tid att kolla hela:

Jag har lyssnat från 36 min, och visst känner vi igen det. Min erfarenhet ifrån rätten är den att psykopater alltid strör tecken omkring sig.

 

Jag hittade också, och ska se i helgen:

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Det är jag som ska tacka för all värdefull information. Jag hade bl. a ingen aning om missväxten i USA. Inga nyheter har tagit upp detta vad jag vet. Du räddar många med dina insatser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.