Största ”hotet” mot nuvarande US Army efter skiftet

När frekvenshöjningarna är klara, lågfrekventa är borta, för de klarar inte energiskiftet: Marinkåren lyder enbart Jesus som rollmodell, och de tio Guds budord; du ska icke döda, stjäla…

Det är fullt möjligt, energifolk väntar en enorm spirituell, inte religiös, väckelse i USA därför att då är alla högfrekventa, alla är kärleksfulla, se schemat längst ner, och alla ligger på topp.

Då kan vi få en armé som drar ut och hjälper folk istället för att manipulera, ljuga, mörda, råna, våldta och stjäla olja och guld.

Vi ska hålla koll på det här, också, framledes.

nymaskulin

Spread the love
About Lena Holfve 8886 Articles
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.