Stolta som påfåglar, och nu blir det party i sommar?

Väst är en miljard, och övriga världen är snart sju, och en sak som skiljer stort är att nu rustar man i hela Asien inför den tredje vågen, som vi hört förr att man kalkylerar med att den kan pågå till minst april 2023, och som man räknar med ska dra igång på allvar i höst.

Bygg immunförsvar i sommar
Som vi har sett är den tredje vågen nu officiellt igång i Afrika, och Indien räknar med oktober, och den smarte bygger immunförsvar medvetet, se tagg, och solar massor i sommar.

Jag själv har loggat in på min indiska vän Lindas konto på indiska Amazon, beställt det jag behöver, det sänds till henne, hon packar, och skickar upp det med DHL.

Skälet till att väst inte gör så beror med stor sannolikhet på en kollektiv brist på maskulin energi.

Sverigebilden darhus e
Atelje Lugnet Boden

Ett bra exempel på humanförfallet

De män som uttalar sig nedan i videor ser oss rakt i ögonen, det är det normala, och jag har kollat mängder med pressbilder på bossen i Sverige, och som inte möter oss med blicken alls.

Han är helt renons på den maskulina energin närvaro. Det signalerar osäkerhet, och den vill folk ofta dölja, och ett sätt är högmod. När han är renons på närvaro blir han med automatik nervös.

Synonymer till högmod och maskulinitetens motsats:
maskulin energisjälvförhävelse, förhävelse, övermod, hybris, högfärd, stolthet, dryghet, överlägsenhet, snobbism, förmätenhet, högdragenhet, egenkärlek, arrogans.

För nu många år sedan såg jag nån undersökning som visade att typ 90% av de tillfrågade ansåg att polisfiguren i Beckfilmerna Gunvald Larsson är supermanlig.

För att han skriker, gapar och begår brott i ett samt utsätter folk?

Bilskolelären som gav mig gurkor häromdagen

I alla andra länder, utom möjligen i Tyskland, räknas han nog som extremt svag.

Där jag befinner mig i TRNC höjer inte en man rösten alls eftersom en förlorad kontroll räknas som just svaghet.

Det spelar inte så stor roll vad jag än kollar på så kokar det ner fascismtill att man mycket medvetet har slaktat i princip all maskulin energi, och sen kan nationen inte ens försvara sig, eller läsa av faror. Solzjenitsyn skrev att västerlänningen kan inte det, och han förstod inte varför.

Den svenske bilskollärare är inte född som vågar ge mig gurkor, speciellt inte som man kan sexualisera dem rejält, och dit har man nått genom att ta bort en kontrollerad sexhandel. Sverige är enda landet i hela världen som inte har det.

När det skedde började alla ragga på alla, folk blev sambo eller gifte sig av sexuella skäl enbart, sexualiteten är en drift, och nästa steg öppnar sig direkt dvs att precis allt sexualiseras – rampant sexism, kallas det för i schemat.

När rektionerna sen infinner sig vågar inte män köra ”närvaro”, ”service”, osv så de blir slutligen enbart nervösa. Vi ska inte glömma bort att fascismens skapare var pedagog.

En boss som saknar närvaro…

och en publik som anser att ett våldsamt polisbeteende är manligt… har problem.

Det var en AA-kvinna, och läsare av Botten upp, som sa mig en gång;
-Lägg tak över landet, och gör om det till behandlingshem, det blir billigast.

Men jag förstår hur man fått fram det här, och jag tänker på svenskan som åkte upp till Sverige, efter många, många år, och som mejlade mig; ”Lena! Det finns inga män här!!!”

Det uttalandet tror jag är väldigt svårt att förstå, för som svensk vet man inget annat, men kolla in bossen för den svenska virushanteringen, och jämför med indiern, och alla andra karlar i hela världen…

Jag tror mig också veta vad man får för svar av Tegnell om man frågar något;
-Har inte tid nu, inte möjlighet… om han ens svarar på tilltal. (Resurssvag och frånvaro samt noll service.)

Jag vet vad man får för svar av indiern:
-Det ska jag genast hjälpa dig med, no problem. (Resursrik och närvaro samt service)

Längst ner videor om den nymuterade varianten Delta Plus.

Listan

Spread the love
Om Lena Holfve 10217 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.