Statsministern och AfS tjatar om flyktingar som inte finns

Skärmavbild  kl

Invandring DiagramDet är snart två år sen folk började vända hem till Syrien och Irak, och jag märkte det även i Boden där det var väsentligt färre i det offentliga rummet i år än förra året.

Nu har nån grupp varnat för att USA tänker ställa till med en false flag i Damaskus men i princip kan du turista i Syrien, och folk gör det. Jag bor i samma kvarter som studenter därifrån som kvistar hem då och då.

Det borde var och en, som har lite fantasi, förstå att äkta flyktingar vill hem.

We are so happy!
BBC t.ex. rapporterar rätt frekvent om äkta flyktingars hemkomst

Det har gått åt skogen för samhällsingenjörerna
tassJag misstänker att de på allvar trodde att folk skulle stanna om vi bara kallade dem för ”nysvenskar”.

De ser på alla människor som objekt när vi i själva verket är subjekt så de blev helt säkert förvånade.

Det är givet att flyktingar vill hem!
Det skulle du också vilja om du tvingats på grund av krig att sitta och häcka i Finland ett par år.

Svensk press tiger på andra året i rad nu om hemvändarna men resten av världen känner väl till att krigen är slut. 40 muslimska länder jagar dessutom ISIS och Muslim Brotherhood-folk ”överallt”.

Så, man la ut en massa pengar på krig och mottagande helt i onödan
Europa vill lösa sitt demografiska problem som leder till för många gamla och för få unga, och enligt EU-planen, läs den själv, ska 80 miljoner upp till Sverige och 470 ska tryckas upp i Europa totalt sett.

Planerna: eu-com-final-report-relocation-of-refugees

Att 80 resp 470 miljoner får plats i Sverige hittar du bland tabellerna-typ excelblad.

Påståendet är korrekt. Det går bra att se själv i EU:s slutrapport om relokalisering av migranter och flyktingar från 2010. Totalt menar man att Europa kan ta emot 470 miljoner migranter från Mellanöstern och Nordafrika, synbarligen utan negativa konsekvenser.

isisDet är två NGO:s, globalist företag, Ramboll och Eurasylum som färdigställt rapporten för EU:s räkning.

Taktiken för hur man får folket att acceptera en sådan massinvasion, beskrivs naturligtvis också. Hur man gradvis ökar inflödet och skapar acceptans på olika sätt..

ISIS-soldater vill inte hem
Inte heller desertörer och det är Europas stora problem att vi har ledare som inte vill, som har betalt för att vägra se, som inte har IQ nog, att förstå att utlänningar, muslimer, flyktingar, immigranter, andra kulturers män våldtar sig inte fram – soldater gör.

Folk upprörs över att nyingarna inte alltid jobbar, och då har man inte förstått att vitsen från början var att de ska knulla på svensk mark. Staten vill ha barn, nya unga, massor! Jobba kommer helt säkert i andra hand i nuläget. Men de blir lite blåsta… för det är absolut ISIS-folk inne i Europa. Denna gräsliga kontinent som lovade flyktingar från Syrien skydd och så tog man in dem i länder som flödar över av ISIS-folk. Skam!

oUtlänningar, muslimer, flyktingar, immigranter, andra kulturers män bränner inte bilar i militäriska operationer – soldater gör.

Det är ju bara att lyssna på de medier som finns i mellanösternregionen. Det är fem, sex år sedan de meddelade att ISIS-planen är att attackera Europa.

Jeff Ahl lämnar SD – för Alternativ för Sverige ooch det förklarar varför han kan stå i riksdagen redan nu, se video nedan.

”Alla” ska debattera flyktingar som inte finns… ”Alla” ska ha en åsikt om flyktingar som inte existerar.

”Alla” ska ha lösningar på flyktingproblemet som upphörde absolut senast i år. Turkiet tog tre miljoner och de är väl åter allihop nu.

Det är nog fem år sen en journalist på Cypern, till vänster, frågade om Europa måste ha en kärnvapensmäll i huvudet för att fatta – och fatta allvaret.

Längst ner lägger jag en film, efter filmer om hur vår tokstat har legaliserat ISIS flagga, en video som i klartext beskriver allvaret. Hur folk som kan det här ser på saken.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

3 kommentarer

 1. Från det andra Thessalonikerbrevet

  Låt inte lura er på något vis. Ty först måste avfallet ske och laglöshetens människa uppenbaras, undergångens son, motståndaren, han som förhäver sig över allt som kallas gud eller heligt och sätter sig i Guds tempel och utger sig för att vara Gud.

  Den Laglöses ankomst är ett verk av Satan (staten, min anm.) och sker med stor makt, falska tecken och under och med orättfärdighetens alla konster, som bedrar dem som går i fördärvet – de har ju inte velat ta emot den kärlek till sanningen som kunde ha räddat dem. Därför låter Gud villfarelsen få makt över dem så att de tror på lögnen och blir dömda, alla dessa som inte har trott på sanningen utan har valt orättfärdigheten.

  Vi föreskriver er i herren Jesu Kristi namn att dra er undan de bröder som lever utan ordning och inte följer de regler de har fått genom oss. Ni vet ju själva på vilket sätt ni skall efterlikna oss. Vi var aldrig oordentliga hos er och åt aldrig av andras bröd utan att ha gjort rätt för oss. Vi slet och släpade, arbetade dag och natt för att inte ligga någon av er till last. Inte för att vi skulle sakna rätt till det, men vi har velat ge er ett föredöme att följa. När vi kom till er gav vi er som föreskrift: den som inte vill arbeta får inte heller äta.

  Bibeln säger följande: den som ligger någon av er till last och inte vill arbeta får inte heller äta.

 2. Supertack, i dessa tider önskar jag att jag hade varit bibelexpert men man kan inte lära sig allt. Det är spännande att lyssna på de som kan och som känner igen nutid i texterna.

 3. Varsågod. Jag är ingen bibelexpert, går inte i kyrkan men har vuxit upp i ett kristet hem. Bibeln innehåller mycket samlad visdom och även om många tusen år har förflutit så upprepar människor samma dårskap, då som nu. Speciellt nu gäller det att inte falla för dårskaperna utan hålla huvudet kallt och använda sunt förnuft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.