Statsministern kämpar på

Många slutar rösta på Socialdemokraterna | Aftonbladet

Statsministern kämpar på, och vi ska backa bandet lite:

Stefan Löfven: Min morfar var nazist 

Det blev inte den skandal man hade hoppats på, och jag gissar att man trodde att det var ett säkert kort, med tanke på de löpsedlar som trycktes då man hittade nazister i Silvias led.

Kollar du i mina eller dina led hittar du helt säkert det också därför att det var inne att vara det.

I det första valet fick Hitler 2% av rösterna, och därefter egen majoritet, och det får i princip alla ledare som sätter maten på folks bord.

Putin är superpoppis, enligt de ryssar jag har talat med de senaste tio åren, och han har verkligen satt maten på folks bord.

Tyskarna eldade med pengar, eftersom ved var dyrare än sedlar p.g.a. hyperinflation, och vi vet sen vad som hände men det visste man inte då. Hyperinflation innebär en extremt hög inflation, se film nedan.

Det blir därför rent fjantigt att hålla på och jaga folk för att de själva eller anhöriga var nazister. Det var ”alla”.

Man blir alltid som de man föraktar
Är det något man ska vara livrädd för så är det förakt. Om jag hade visat förakt för någon som barn hade min mor gått i taket.

Energilagarna funkar så att om du, som de flesta socialdemokrater i toppen uttrycker avsky mot miljonärer och rika, så tar det inte många årtionden innan du är en själv.

Hånar du och föraktar tyskarna, för att de var så korkade att de gick på Hitler, lär du vara den som blir mest blåst nu. Vi har såldes bra många miljoner som torskar nu. Genom att studera vissa ledarskribenters attityder mot andra människor kan du i förväg räkna ut rätt precist vad som lär hända dem inom loppet av 30 år.

Denna energilag är ett stort skäl till att Sverige nu är Europas fattigaste land, med de sämsta pensionerna, sämst sjukvård etc. därför att t.ex. SIDA och UD, Skolverket med flera har inte gjort annat, de senaste 40 åren, än att producera förakt mot just fattiga länder och folk.

Spela denna sång så förstår du på djupet vad jag menar:
Artikeln fortsätter under filmen:

Du måste ha svenska studier som backar dig!
Det sa det stora bokförlaget i Sverige, när jag skulle börja producera UMS-böckerna, och det går inte eftersom det inte finns några. Attityden beror på att svenskar sällan tål något utifrån varför man kommer att hålla på med sina tandimplantat i 60 år till medan resten av världen fixar nya tänder via stamceller.

Jag måste hänvisa till studier gjorda i USA och Asien, varför jag gav ut dem själv, och ”Utmattad” producerades även som ljudbok. Nu kommer sagaegmont.com ta över den ljudboken plus att de producerar även ”Sömnlös” som ljudbok, och tre gamla Holfveböcker; Är barn allt? Häktad på Sagolika skäl och Mordet på Törnrosa ska ut igen i deras regi. De ska komma i år, har de sagt.

Det är mycket skumt med Sverige
Afrikaner jag känner säger mig att det existerar ingen rasism bland svenskarna, se film nedan. Utredningar visar att vi är ett av världens mest toleranta folk, och de visar också att Svensson är allt annat än rasist.

Men vi har absolut en slags statlig rasism, som har spritt sig till stora institutioner, och de kallar sig just anti-rasister och bär upp budskap som att det är rasism att utvisa våldtäktsmän. Alla länder på hela klotet utvisar alltid utlänningar som begår brott, och har alltid gjort, och kommer alltid att göra det. Vi utvisade enligt tariff då jag var lekmannadomare, och det spelade ingen roll om vi hade en kines eller en norrman framför oss.

Rasisttjafset som är i Sverige ställer till mycket
En artikel, publicerad här på Norra Cypern, visar upp något som är helt otänkbart i rasisttjafs-Sverige.

Utlänningar måste ta lokalt körkort
Men inte de från Turkiet, EU-länderna, Schweiz, Norge, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Japan.

Här går man uteslutande på vad folk gör
Man går på fakta; trafikolyckor, poliser intervjuas helt säkert, och så kommer man fram till att de ovan nämnda ländernas medborgare behöver inte gå i den lokala trafikskolan. Vi kan köra på de körkort vi har hemifrån.

Är du kines eller från Kongo eller ifrån Bolivia, Kuba, Peru osv. så får du ta körkort här. Därför att för många ifrån just det och det landet kör bevisligen sämre än lokalborna – vad man vill kräva av folk.

Rasisttjafset som den svenska staten idkar slipper man helt här
Det skulle bli ett oherrans liv på anti-rasisterna, som är de verkliga rasisterna, hemma därför att alla inte behandlas lika.

Sverige har exakt samma problem, nämligen att det kommer in folk som har köpt eller ärvt körkortet, och som kör mycket sämre än lokalbefolkningen.

Men där uppe  har man gått en helt annan vansinnig väg 
Man sänker kraven istället, min källa är trafiklärare, och det gör man för att man inte vågar säga att ”ni kör sämre än vad vi gör” för det har man fått för sig är ”rasism”.  Det är alltså inte fakta utan rasism. Man tar sig för pannan; Tingsrätten: Helt okej att köra utan körkort / Expressen   / Dödsolyckorna ökar på landets vägar | Metro

Folk får hellre dö än att man kräver av några utlänningar att de måste ha den eller den körkortsutbildningen. Om jag sa till trafikministern här på ön att du måste vara rasist skulle jag bli utskrattad och förmodligen ombedd att läsa:  “Who Is Responsible for the World Food Shortage?”

Så blev vi alla rasister – Ivar Arpi, Adam Cwejman


Vad har vi att vänta från statsministern?
Nazistkortet funkade inte, rasistkortet har fungerat bättre; Röstar aldrig mer på Socialdemokraterna – Östra Småland

Jag gissar att det kan komma enorma skandaler om facket och socialdemokraterna; S och LO ägnar sig åt korruption

Punkt 10 är vad man jobbat på länge, och nu går man in för slutspurten att göra vad man kan för att avliva arbetarpartiet samt facket.

Du kan inte dumpa löner längre fram annars, och samtidigt som man avlivar dem byggs ”den nya ekonomin”: Människohandel av arbetare ökar drastiskt.

Lögner lär han fortsätta med: 
Stefan Löfven: ”Jag är svetsare”  – är en lögn.
Han fullföljde aldrig den utbildningen.

Svensk sjukvård nu sämst i Europa 

SL anklagas av 20 hemliga kvinnor för att vara en våldtäktsman?

 

Vi får se, tiden är den bästa domaren men jag tror att få lär vilja kalla sig för sossar i september.

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös
Om Lena Holfve 436 artiklar
Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös

Bli först med att kommentera

Kommentera