Staten Sverige bör snarast besinna sig

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Ryssland: Sverige kan ha spridit nervgiftet Novitjok
Ryssland pekar ut flera länder som de hävdar kan ha spridit nervgiftet Novitjok som användes i attacken mot den ryske ex-spionen Sergej Skripal och hans dotter i Storbritannien. Ett av länderna som pekas ut är Sverige, skriver TT. Läs mer

Det här är nervgiftet novitjok – ämnet som förgiftade Sergej Skripal

New York Times
STOCKHOLM — Swedish Foreign Minister Margot Wallstrom rejected Russian claims on Saturday that the country could be the source of a nerve toxin used against a former Russian double agent and his daughter in Britain, calling them ”unacceptable and unfounded”. Läs mer

Klicka

Margot Wallström är alltid svensk-politiskt-korrekt och det fungerar möjligen i Sverige men knappast om man tar sig över Öresundsbron.

Inrikes är man snart där, om det inte redan har skett, att du är rasist och islamofob om du tackar nej till terrorister.

Margot har samma syn på det mesta som SvT har, och man kan väl ana att de har möten för att reda ut den svenska offentliga synen på allt.

 – Nu säger vi allihop tillsammans att Indien är världens fattigaste land, så är det så sen!
Sen att Indien har gått om Englands ekonomi i VERKLIGHETEN struntar vi i.


Leif GW ser nog inte i syne

Leif GW t.ex. sitter i Sverige och påstår att den offentliga SvT-synen, som alltid delas av t.ex. Margot, påminner om Nordkoreas tillverkning av PK-åsikter. De behöver inte vara sanna men ska uttryckas av många samtidigt.

  • Sverige har aldrig varit tryggare!
  • Sverige har aldrig varit tryggare!
  • Sverige har aldrig varit tryggare!

I VERKLIGHETEN ligger vi på andra plats avseende kriminalitet efter det krigsdrabbade Ukraina.

Sist man gjorde bort sig över precis hela klotet
Det var då UD meddelade att samtliga utländska journalister ljög om att Sverige skulle ha 50 no-go-zoner.

There are no ’no-go zones’ in Sweden – Sveriges Radio

De flesta meddelade att uppgiften kom ifrån RPS rapport.

So… are they no-go zones? What you need to know about Sweden’s …

Ljuga, manipulera och mörka är ingen stor sak i Sverige
 – Det gör väl alla?!?

Det är det ”alla” inte gör. Ljuga kan vara megastort i många länder och kulturer och för oss kan exemplet ovan bli till en axelryckning. Vi är så vana… De ljuger ju jämt, politikerna och ministrarna, F-kassan, SKV, tidningarna…  Lögnen är normaliserad hos oss men en enda lögn, t.ex. den ovan nämnda, kan utomlands mycket väl leda till att du inte blir inbjuden, körs ut, inte får vara med, förklaras icke välkommen eftersom du saknar heder och ära och är opålitlig och sånna vill man inte ta i med tång ens.

UD förtalade och ljög om utrikeskorrar ifrån hela världen och bad inte ens om ursäkt.
UD ljuger dessutom ofta om rena fakta avseende andra länder – men det tar vi en annan gång.

Jag hade en osedvanligt klok pappa som alltid sa:
 – Vill du ha problem ska du umgås med problematiker.

När Margot nu twittrar sin PK-syn – allt är alltid Rysslands fel –  ut över världen skruvar nog många på sig därför att staten Sverige är inget seriöst land utan mer åt Kalle Anka-hållet eller som vilken skogstokig bananrepublik som helst. Uppgifter: Dokument om FN-kampanj saknas på UD

REBECCA WEIDMO UVELL har studerat Muslimska Brödraskapets ekonomi;
SÅ STRÖMMAR PENGARNA TILL MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET

Har vi fått veta hela sanningen om Israels och Arabförbundets portning av UD?
Margot Wallström blev förklarad icke välkommen av såväl Israel som hela – obs! hela! –  Arabförbundet och de sistnämda förbjöd henne att tala: Hela Arabförbundet fördömer ministern. Det talförbudet och bråket har man knutit till Saudiavtal och vapen…

Det har vinklats hemma som så att precis alla är dumma utom Margot
Så är det jämt; hon är offret. Mot sig har hon dumma och alltid hemska män.

Putin har hon kallat för en med  ”iskalla ögon” och om Putin hade kallat henne för en med iskalla ögon hade hon dragit sexistkortet, och illvrålat att han talade om hennes kropp!

Men de som körde ut henne kan ha känt till att hon kommer från en problemstat som finansierar och stöttar de terrorister hela världen vill skydda sig mot.

Den offentliga förklaringen behöver inte vara sann alls eftersom de uppenbarligen ljuger ofta och därmed saknar trovärdighet.

Margots syn på ”vad som har hänt under tre år” överenstämmer nog inte riktigt med omvärldens syn.  Det medger de – Sverigebilden har rasat –  men det beror på hemska skribenter, som skriver elakheter om Sverige, varför de nu vill ha en lag som kan ge åtta års fängelse om man gör det.

Jag har rotat lite i det – är ju lagligt ett tag till:

Flying the Isis flag is legal, Sweden declares

Muslim Brotherhood creating ’parallel society’ in Sweden 

The Muslim Brotherhood in Sweden 

Is the Muslim Brotherhood Moving to Sweden?

The Muslim Brotherhood Swoops into Sweden 

Muslim Brotherhood infiltrating …

Det är bara jag som slänger ur mig den tanken och frågan därför att det känns som om det krävs rätt mycket för att hela Arabförbundet ska slå bakut.

Jag har vistats rätt ofta och mycket på två svenska ambassader som privat gäst, och är helt på det klara med att det händer väldigt mycket som aldrig kommer till offentlighetens kännedom, och ska inte det heller i många fall därför att det skulle skada Sverige. Tiga är en sak, ljuga en annan.

Det är inte konstigare än om du jobbar på ett gigantiskt stort företag så säger bolagsstämman en sak och personalen en annan på kafferasterna. Det blir vad bolagsstämman säger som kablas ut via TT.

Hur som; umgås man med problematiker får man problem
Nervgifter är ett sådant problem, eftersom den typen av verktyg i snickarlådan används av just yrkesmördare och terrorister, och en hel del av dem gör i princip vad som helst för pengar. De är yrkesmördare och i allmänhet yrkesmassmördare och deras tjänster går att köpa om du bara har tillräckligt mycket pengar. Umgås man med en terroristorganisation, och dessutom häller pengar över dem, lär man få problem därför att de är världsproblematiker. Om inte annat lär man få frågan; Varför umgås du med en världsomspännande terroristorganisation?

Saudi, som får anses vara ett av ledarländerna, har meddelat sin befolkning att det kostar 20 år på kåken att ens tillhöra t.ex. Muslim Brotherhood som staten Sverige finansierar, skyddar och stöttar.

King Abdullah last month decreed jail terms of up to 20 years
for belonging to “terrorist groups” and fighting abroad.
Källa

Djurrättsaktivister hyllas också i Sverige
De är hjältar som släpper ut stackars djur som går mot en säker död där ute i naturen, de aldrig sett förr, och det som skett är inbrott, vandalisering och ofta olaga hot men icke! I Sverige är även dessa våldsbrottslingar hjältar!

Sverige – världens mest extrema land? Resultat från senaste …


Vi kan stå inför en massiv bojkott om inga mirakler sker

Om inte det Leif GW har upptäckt ändrar på sig via en total rokad – och det mycket snart – eftersom världen dessutom vet att vi ger terrorister vapen. Den som sänder en container med möbler till Cypern via Turkiet kan få vänta i veckor därför att man gräver i allt då svenska vapen har hittats i just containrar med adress Syrien och Yemen.

Is Sweden complicit in war crimes in Yemen?
Sverige exporterar vapen till 17 länder – och tjänar miljarder
Svensk vapenexport ett skott i foten
Sveriges hemliga krig

Vapenhandeln fortsätter att öka – men den svenska exporten minskar
Dagens Nyheter12 mars 2018
Trenden med ökad vapenhandel i världen fortsätter. Det visar en ny rapport från fredsforskningsinstitutet Sipri. – Det som är problematiskt är att det här är ett tecken på att många länder satsar på militära medel som svar på ökade säkerhetsrisker – vilket leder till generell upprustning, säger vapenforskaren …

Saudi and the Brotherhood: From friends to foes | News | Al Jazeera
13 reasons to declare Muslim Brotherhood a terrorist organization
The Muslim Brotherhood: Wellspring of Terrorism – Gatestone Institute
Qatar slammed for funding terrorist Muslim Brotherhood in UK |Arab …
The Muslim Brotherhood’s Ties to ISIS and Al-Qaeda | Counter …
Saudis name Muslim Brotherhood a terrorist group |

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 788 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.