ISIS-män ska skjutas ner, och hur spöar vi det ekonomiska systemet?

Skärmavbild    kl

aalbert

I dessa tider gäller det att vara smart. Det är också en värdefull tid då alla har chansen att utveckla sin intuition.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zU-uZ6xSc4A]

 

Det största hotet mot varje enskild svensk individ är pratkulturen och barnsligheten
Skärmavbild    klEn läsare visade mig mp:s förklaring till alla skjutningar nämligen att det är svenskarnas fel som inte globaliserar sig tillräckligt.

Det ska skjutas; bestämt så för över ett år sen!
Mp uppvisar sedvanlig barnslighet och känner inte till de 40 länder som agerar – därför att svensk press är värdelös – och dessa nationer har bestämt sig för att eliminera alla ISIS-soldater, var de än befinner sig.

De är mycket beslutsamma, och de kommer att klara vad de har föresatt sig. Det är jag helt övertygad om efter att ha lyssnat tillräckligt ofta på dem.

isisindia
Jihadister gripna i Indien

Det senaste jag hörde, för en granne är ifrån Egypten, var att 7 ISIS-soldater skjutits ner i Egypten som även plockade ner 52 stycken i höstas vilket bekräftas av deras press.

Mp behöver globalisera sig, och kika ut över ankdammskanten, och se att det pågår skjutningar just nu i hela världen, och gripanden. Den mystiske seriemördaren kan mycket väl vara personal ifrån just säkerhetstjänsterna som är med i världens kanske viktigaste militära operation i modern tid.

Mp-ungdomarna borde läsa internationell press
Precis allt blir konstigt i Sverige just för att pressen inte fungerar som den borde och de isolerar alla. Det enda som händer, om man dessutom importerar ISIS-folk frivilligt, är att de 40 nationernas säkerhetstjänster måste ta sig an EU och Sverige än mer än vad man förmodligen redan gör idag.

I Grekland har terrorister julafton just nu och kastar bensinbomber mot den lokala polisen
Det är inte konstigt alls eftersom ISIS-soldater har order om att bränna ner Europa, och som uppenbarligen inte klarar av situationen, så var och en där uppe ska nog vara tacksam mot de 40 länder som nu agerar. Det sägs dessutom här på Cypern att det är 54 länder numera.

Idag får massmördarna skyddad adress av SKV
Men det lär nog inte hjälpa mot en enad värld – för den är enad. Sverige gör sig till vad Argentina blev som hyste nazisterna, och dem har man ändå grävt fram en efter en. Priset lär också bli att ännu fler exportföretag drar öronen åt sig och flyttar ut från landet som skyddar massmördare.

I normala länder är det staten som jagar och den har ett stort folkligt stöd givetvis
isis pti   eDet går att följa varje kris online men precis hela världen, utom i väst i princip som tycks vara ett ISIS-fäste, är just nu fullt upptagna med att just skjuta jihadister som inte vill låta sig gripas.

TRNC har höjd beredskap, vid flyget och alla hamnar, för att förhindra att de ens tar sig in. Lyckas de ta sig in, och inte vill låta sig gripas, lär armén skjuta ner dem därför att de är farliga och dessutom ofta påtända legosoldater som alltså har betalt för att mörda, kidnappa och våldta lokalbefolkningar.

Dessutom har mp fel för det pågår nog ingen ”globalisering”
Det man är ute efter är att starka nationaliströrelser ska födas, och det lyckas också, därför att man kan inte bygga en fascism i väst utan. Varje gång mp uttalar sig skapas minst 100 nya nationalister vilket är meningen.

Skärmavbild    klDet man också är ute efter är att helst tömma Afrika och det har inget med nån ”globalisering” att göra utan är ren rå imperialism. Man är också ute efter att skapa en underklass och vi vet att slavar säljs öppet i Libyen. Mp är utan minsta tvekan imperialistpartiet 1 A som dessutom säljer in Agenda 30, that´s all. De är de 1%:ens lydigaste lakejer, och hela den politisk adeln verkar ha målat in sig i fantasihörn.

Gör man konstruktiva saker så agerar man
De som reagerar deppar, får utbrott, pratar, debatterar och demonstrerar, och vem bryr sig? Vad förändras då man reagerar? Inget mer än ens eget blodtryck möjligen plus att det sprutar ut negativ energi. De som reagerar konserverar sin maktlöshet, och de som agerar tar makten.

Det handlar alltid om de 1% mot de 99% och om pengar och råvaror
Folk utan pengar kan ta sig ut i världen via HelpX och WWOOF och få bra kontakter via LETS-systemet som finns i bl.a. Belgien, England etc.

Den som vill agera bygger ett sånt system för Sverige vilket jag hade gjort om jag hade varit 20 år yngre. Jag bygger förvisso nytt just nu men försöker se till att det inte kan bli för stort. Bygga LETS i Sverige är för stort för mig, och dessutom visar mina solar minimum-studier att norra halvklotet bör nog överges.

För några år sedan brakade södra Cypern samman, efter det stora EU-rånet, och en byteshandel uppstod omedelbart, och runt om i världen slår folk sig nu samman för att undvika ett göda ett korrupt krigssystem, och ändå få vad man behöver.

Så här kan de 99% spöa de 1% via: Local Exchange Trading System (LETS)
Skärmavbild    klDu lägger in dig själv i systemet, och meddelar att du vill ha 100 poäng för att vakta en hund en dag, sy upp ett par byxor vill du ha 60 poäng för, låna ut din bil nästa helg vill du ha 200 poäng för, och man får hämta en julgran i din skog för 110 poäng.

Själv söker du någon som kan grovstäda din tomt, och du erbjuder 200 poäng för det, och du vill låna en eka med fiskeutrustning i juni och du erbjuder 80 poäng för det…

Och när du fått din båt för du över 80 poäng till Herr Nilsson som gav dig båten så nu har han 80 poäng att byta med.

ETS – Local Exchange Trading Systems or Schemes – are local community-based mutual aid networks in which people exchange all kinds of goods and services with one another, without the need for money.

Se LETS i England

För den som vill se världen utan pengar finns:

Welcome to Help Exchange (HelpX)
HelpX is an online listing of host organic farms, non-organic farms, farmstays, homestays, ranches, lodges, B&Bs, backpackers hostels and even sailing boats who invite volunteer helpers to stay with them short-term in exchange for food and accommodation. Läs mer

The world’s leading community for sustainable travel and cultural exchange
Promoting Volunteering, Family Exchanges, Homestays, Farmstays, Working Holidays, Travel Buddies, Language Learning and Cultural Exchange. Läs mer

WWOOF organisations connect people who want to live and learn on organic farms and smallholdings with people who want to share their lifestyles, teach new skills and welcome volunteer help. There are places in Africa, Americas, Asia, Europe, Middle East and Oceania. Läs mer

Ubuntusystemet

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.