Snuttifierat, empatilöst samt direkta lögner

lögn

Jag får tips hela dagarna som går ut på att man inte har någon överdödlighet i Sverige, och det tolkas då som att pandemin är bluff.

De som tipsar mig är människor som delar, delar, delar uppgifter, men de tycks aldrig kolla något.

Mellan varven är det lättkollade lögner 
svenskarVi hade ungefär 7-8000 fler döda än normalt, se sista bilden, men vi måste också ta med att mycket av det man dör av är lägre nu när många sitter hemma.

Vi får alltså byta ut unga, som tidigare dog av alkoholförgiftning, folk som drunknat, dött i trafikolyckor etc och dessa siffror får vi nu byta ut mot infektionen. Räknar vi ihop samtliga summor så hamnar vi nog på 14 740.

Sen gillar inte jag attityden alls, när vi vet att folk lider helvete av long covid, och när miljoner barn i världen har blivit föräldralösa, och ibland får jag kalla kårar eftersom det blir övertydligt att svensken är världens i särklass elakaste människa. Inte helt otroligt även världens främsta lögnare, för ljuga är nada, och vardagsmat.

Källa SCB

Spellistan

Spread the love
Om Lena Holfve 10149 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.