Snart får maffian och bad people stora problem

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klOvan är ett klipp ifrån en artikel som handlar om den typ av svindel som ”eliten”, som de kriminella kallas, håller på med, och de åker dit här och där.

Vi har haft en lång period nu då de har åkt dit, och massarresteringar har gjorts över hela USA, och idag blir inte folk förvirrade vid attentat som under 11:e september.

Folk fattar att det inte är nån skogsbrand i USA, och nej det rör sig inte bara om det brandälskande trädet Eukalyptus.

Skärmavbild  kl
Du har säkert upplevt ett ruggigt oväder, och så plötsligt upphör det, solen tittar fram…  Du blir på ett helt annat humör! Du kan göra helt andra saker!

Vi har sett att Björklund har upplevt ovädret… men han tycks inte förstå varför folk är förbannade, och de som arresterats har också upplevt ovädret.

Det är ju så att vi officiellt kan kalla Sverige för en fascistisk stat då 10 000 gamla är hemlösa, för att pensionen inte räcker till att både äta och Skärmavbild  klbo, och det har inget folkligt stöd eller förankring.

När man bygger en fascism sätter man alltid grupp mot grupp, och köra ut pensionärer på gatan, samtidigt som man hyr bostäder för hur mycket pengar som helst till främlingar, ska leda till att vi hatar främlingarna, så vi startar inbördeskrig, och vi ska inte hata Björklund.

 

Vi ska gå på ”korrigeringen” nu
Skärmavbild  klMan sänker skatten på pensionerna men ger alla en ny TV-licensskatt, oavsett om du har TV eller inte, som är väsentligt högre, och idag vet nästan alla att vi har hundratusentals som har 6.900:- i pension efter skatt, och den är 1900:-.

Problemet är dock att enorma mängder svenskar har pluggat länge nu och enorma mängder experter bjuder frikostigt på sina kunskaper.

Många gör vad de kan för att äta bättre, och förgifta hjärnan mindre, och då tänker vi djupare och mer med eftertanke än om vi är speedade på socker.

Men vi kommer ingenstans om vi fastnar i hat mot ”eliten”
Skärmavbild  klIdag byter vi energi helt; det är som om solen tittar fram! Miljoner människor kommer nu att börja leta efter lösningar.

Hat och lite mordhot kan man som skurk lösa via livvaktsskydd. Det blir värre för dem då kreativa människor uppfinner helt nya metoder så att de inte ens kan stå på med sin fascistiska ekonomi.

Nu ska precis ”alla” in i den energi som redan är ”min”
Mina läsare vet vad jag gjorde då jag fick klart för mig att mögelförgiftade får veta att de lider av ”psykisk ohälsa”, och därför ska de äta enorma mängder amerikanska psykpiller, och om inte blir de av med sjukpenningen…

resultat kopiaJag skrev ”Mögelförgiftad”, som innehåller lösningen på problemet och jag driver UMS, de är nu 3.374 individer, och där jag själv dagligen ser resultaten.

Regimtrogna, pressen t.ex, lär inte hjälpa till och sprida metoden men vanligt folk gör det så den tuffar sig fram via mun mot munmetoden.

OM vi leker med tanken att metoden når de 1,7 miljoner som Folkhälsoinstitutet anser har toxiner i sig…  då är det 1,7 miljoner färre som lär äta amerikanska piller, som drogar ner hela huvudet. Det lär garanterat bli färre ”korkade svenskar”.

Människans marskraft går idag kollektivt in i fiskarna, jag är en urtypisk fisk;
”Mars in Pisces is gentle, sweet, sensitive, and caring! It is also extremely intuitive and creative.

Moving forward again this time around… DOES NOT MEAN pushing people out of the way, yelling at them until they get your point, or running out the door 5 minutes too late in a rush. Instead, moving forward this time… means moving forward WITH GREAT LOVE, GREAT COMPASSION, AND GREAT UNDERSTANDING.” Läs mer

Vi kommer att börja använda hjärnan och begår själva aldrig brott som t.ex. hot är
Under filmen om vår räddare hjärnan ligger en om en katt, som har fattat det mesta fel, och så uppträder i princip alla som är förgiftade oavsett orsak; mögel, parasiter, bly, aluminium, etc.

Studera den katten så ser du den förgiftade svensken. Vad händer om katten får tillbaka skallen? Gissa!

Internationella symtomlistan vid mögelförgiftning:
brainfogMinskad förmåga att koncentrera dig (hjärndimma), depression, magont, värk, personlighetsförändringar, humörsvängningar, ökad ångest och panikreaktioner , letargi och apati, aggression, nedsatt närminne, (hjärndimma), oro, blödande tandkött, blödningar i hjärnan, blödningstendens, blod som inte koagulerar, dimsyn och synrubbningar, benmärgsstörningar, brännande känsla i munnen, bröstsmärta, kronisk trötthet, återkommande infektioner och influensakänslor, minskade sensorisk skärpa, koma, förvirring, hosta, krypningar i huden, skador på hjärtat, diarré, andningssvårigheter, koncentrationssvårigheter, ökad tendens till alkohol, socker och cigarettberoende , långsammare reflexer och svårare att tala, desorientering, yrsel, dåsighet, ögonskador, ögoninflammation, feber, håravfall, hallucinationer, huvudvärk, hörselnedsättning, inflammation i hjärtat, inre blödningar, nedsatt immunförsvar, oregelbundna hjärtslag, kliande näsa, gulsot, ledvärk, stelhet i leder, minskad sexlust, leversjukdomar, lågt blodtryck, minnesförlust och minnesproblem, muskelsmärta, illamående, näsblod, domningar, lungödem, röda ögon, rinnande näsa, anfall, skakningar, försämrade reflexer, halsont, stickningar, darrningar, kräkningar, kräkas blod, svaghet, viktminskning, väsande andning och stressat beteende.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.