Själen emigrerar!

Jag fortsätter att läsa den nya boken ”Folksjäl – som i en filterbubbla” och det ångrar jag inte en sekund!

De gamla grekerna talade särskilt om ”lotter” i livet och de resignerade stoikerna ansåg att arête, excellens, bäst uppnåddes genom att varje människa sökte fullända sin ödeslott. Den som fötts till tjuv skulle göra sitt yttersta för att stjäla med maximal elegans. Det måste man säga att svenska banker och finansinstitut lyckats väl med.

Tanken att man som tjuv ska stjäla maximalt, eller att som mördare döda så många som möjligt, är synnerligen osvensk, milt uttryckt. Den tanken är vardag i Indien. Vi har vår hjälpindustri som ska fixa folk…

Men om det nu är sanningen att en tjuv ska stjäla så mycket som möjligt… för att hålla de andliga hjulen igång, för att lära sig, kanske?

Är det på det viset lär inte vår hjälpindustri fungera, och det gör den inte heller.

Alla stölder som sker begångna av folk från socialgrupp 1+2 finns inte pga sociologin.

Vår stat vill sen 60-talet ”integrera” kriminella från socialgrupp 3-5, och det sista vansinnet, som säkert fick tusen företagare att lägga ner och flytta ut, var att man skulle tvingas ta emot ISIS-soldater och ge dem praktikplatser.

Det var i den vevan Sahlin skapade en hjälptelefon i kampen mot världshistoriens största, farligaste och helt absurdaste terrororganisation som våldtar, rånar, mördar var helst de drar fram över klotet. De är snart sagt överallt utom i 40 muslimska länder, som sägs ha blivit 54.

[…]

Vid kroppens död försvinner det mesta man kallat sitt och avyttrandet av varje pryl och sparad slant är bara början på själens ”stålbad”.

Tur har de som identifierat sig i god tid med sin högre och eviga sida, dessa blir de själar som lämnar Jorden med relativt stor rörelsefrihet i den andliga världen. Några kanske till och med har hunnit bli siddhis, den hinduiska termen för frisjälar som kan röra sig fritt i vårt solsystem, men ännu inte nått full befrielse (moksha) ur den universella snaran.

[…]

Visst kan det här låta naivt, alla vet att en medborgare drillas från lekskolan och framåt i de sekulära beteenden som gör Makthavarnas jobb så mycket enklare.

Individerna groomas, stympas och ”massifieras” för att underlätta jobbet åt Eliten!

Kort sagt: Sverigehoroskopet avslöjar tydligare än någon kanske kunnat föreställa sig den kontroll över befolkningens tankeliv landets ledande figurer utövar. Enskilda medborgare kan och kommer att avvika från denna ”medelsvensson”, och i många fall rejält från den politiskt korrekta linje Staten via lojala medier insidiöst söker programmera befolkningen att rätta sig efter.

 

”Sverige har en välutvecklad socialfascism, vilket t.ex. innebär att barnen bor hemma hos sina familjer medan staten bestämmer över dem. Det visar sig bland annat i att staten dikterar vad barnen ska lära sig under den obligatoriska närvaron i dess institutioner, samt att staten ibland tar tillbaka barnen från föräldrar som inte gör vad staten kräver av dem.”

Vid närmre eftertanke är det nog inte 4,6 miljoner människor som bor i Sverige år 2025, enligt nån prognos, utan det är 4,6 miljoner träl-själar.

Vilka?
Låt mig få gissa: de som inte klarar av ”kontroll över befolkningens tankeliv” flyttar.

Jag har fått en hel del mejl genom åren, ifrån folk som har lämnat Sverige, och de talar alltid om frihet. Jag minns en 30-åring som hade flyttat till Tyskland, och som sa mig att äntligen vågade han berätta hur många  – många! – högskolepoäng han hade i verkligheten.

Det räcker med att lyssna på Lundell, som är fenomenal på att fånga just folksjälen, den arketypiska, och gör man det är det så; de som kommer att lämna är de som ”inte kan andas här längre”.

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 543 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 kommentar

Kommentera