Se ljuset!

lbVästvärlden är totalt sinnessjuk och ju fortare den går under ju bättre, som ett exempel på detta är att västerlänningar är livrädda för friska och normala saker som t.ex inleda relationer, gifta sig och bilda familj och leva sunda liv men samtidigt är västerlänningar inte det minsta rädda för att bli socialt isolerade, sjuka av fetma pga osund kosthållning och dessutom släpper västländer mer än gärna in hiv, aids och tuberkulossmittade människor, detta förklarar bara att västvärlden är på väg mot undergång likt det gamla Babylon, Medopersien, Romarriket och alla de andra stora imperium som gick under.


Precis, och det som sker är helt naturligt, Imperiets energi är slut, det brittiska imperiet går äntligen under, och vi kommer att kalla denna tid för ”befrielsen”, sen när vi är igenom, och hela processen är klar, no problem.

Bibehåll sinnesron, och låt dig inte provoceras av gamla tankar, idéer och ideal som är döende. Fokusera på den nya energin, som är ljus, mycket ljus.

Spellistan om framtiden

 

Spread the love
Om Lena Holfve 10157 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.