Schymaniserade kvinnor, och det med fog frustrerade folket

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

I Schymans värld är kvinnor offer, saknar hjärna, har ingen vilja och måste ha förmyndare t.ex. staten.

Feminister är kvinnliga kvinno- människomisshandlare och det värsta som har drabbat kvinnor och barn någonsin.

Situationen är så allvarlig att vi skulle behöva ha fram effektiva avprogrammeringsmetoder. Nästan ”allt” som folk upplever som knasigt, problem eller vidrigt har sin rot i tokfeminismen – tokvänstern.

Men låt oss börja ifrån början!
Schyman säger alltid att hon kommer från fredsrörelsen. Nej, det gör hon inte. Schyman inledde sin politiska karriär på 70-talet i tidningen Folket i Bild/Kulturfront och Marxist-leninistiska Kampförbundet. Ingen av dem är någon fredsorganisation och hon har alltid hyllat Kinas Mao, som tog livet av 70 miljoner landsmän. Hon har alltid hyllat våld och effektivt arbetat för att våldet mot svenskan ska öka, och det har lyckats väl.

Schyman säger alltid att hon kommer från (gamla) kvinnorörelsen
Nej, det gör hon inte. När Expressens Cecilia Hagen frågade henne om hon alltid hade varit feminist, svarade hon – läs själv; ”Jag kom nog till insikt först under 90-talet”. Det var väl då denna ”Quisling” påbörjade sitt arbete?

Det är urtypiskt Schyman att ljuga
Men hon har en arrogant, hånfull och rätt elak stil, klassiska alkoholistsymtom, som tystar många och som förmår få folk att dra sig ifrån att ställa besvärliga frågor.

Jag grälar inte på någon för det! Det är en normal reaktion inför svarta energier.

Från år 1984 sitter Schyman i VPK:s (Vänsterpartiet Kommunisterna) verkställande utskott. 1993 blir hon deras partiledare.

Samma dag som Schyman valdes till ny ledare för VPK 1993, sade hon till Ekot; lyssna själv;  ”Jag har aldrig varit kommunist”.

Och, hon överlever!
Det ser ut som om man började med IQ-tester tidigt, och som sagt; hon överlevde och ingen inom VPK körde henne på porten. Det gör de först år 2003. Källa

Göran Persson beskriver en urtypisk Dry Drunkare

 

Alla människor oavsett bakgrund, åsikter med mera har mänsklig behov
Våra behov brukar gestaltas via Maslow’s behovstrappa. En som utger sig för att arbeta för folket måste alltså börja med det vatten vi dricker. Okända miljögifter i svenska dricksvattnet – och sen ger man sig på maten vi äter.  Här är maten som innehåller gift – du inte visste om.

Vi kan vara utan luft i tre minuter…
Sämre luft i Stockholm än i Peking.

Sexualiteten tillhör basbehoven
En majoritet av svenskarna väljer mobilen framför sex.

 

När vi fått i oss mat, vatten, kunnat andas och haft sex behöver vi trygghet
Har du någonsin hört feminister ägna sig åt mänskliga grundbehov?

Få poliser och kriminalitet får svenskarna att känna sig otrygga i sin stad. /  Varannan svensk känner sig otrygg – här är det vi är rädda för – och resten av trappen kan du ta dig igenom själv, och se om du har det du behöver.

Jag har skrivit förr att man har vänt behovstrappan upp och ner, och en stor bidragande orsak är feministernas ”världsbild” som inte sällan handlar om att ditt självförverkligande går före allt och alla.

Vi vägrar lämna bort tvätten, men vi lämnar bort spädbarn, sen de började hjärntvätta oss. Du behöver makt… dillar hon i oss som lever i en värld som styrts av Rothschildligan sen 1700-talet, och som hon aldrig har tagit fighten mot…

Vi har fått lära oss dygnet runt att kvinnor är maktlösa i sin vardag
Det är nys. De har dessutom vänt upp och ner på behovstrappan vilket fått asiater att säga att ”västfolk har tappat förståndet” och som verkligen gör oss maktlösa.

Makt och självförverkligandet kommer alltså efter mat, vatten, luft, sexualitet, säkerhet, stabilitet, kärlek, vänskap…

 

Ska vi återfå förståndet måste vi  börja bygga fundamentet
Kolla ditt vatten! Inom UMS har vi haft hela familjer, sjukskrivna sen 18 år, som var blyförgiftade därför att det var bly i deras vatten. Vi har säkert ett hundratal uran- och kopparförgiftade också vattenvägen, och av sånt blir människan superstressad.

Känner du någon som inte är stressad i den feministisk staten Sverige?
Är det nöjda och rofyllda människor du ser på gator och torg?

Tillhör du dem som betalar miljoner för att få bo i Stockholm, sämsta luften?
Luften i tunnelbanan farligare än på Hornsgatan – DN.SE – och vad äter du?

Och sex?
Jag kan garantera att det kan inte finnas en enda utlandssvensk som inte studsar inför den gigantiska sexualisering av precis allting vid ett möte med Sverige.

När det kommer till porr tillhör svenska folket de största konsumenterna i världen. Källa

Svensken lär förmodligen bli storkonsument av sexrobotar längre fram, också.

 

Att vara rädd för män är vardag för oss kvinnor 
Talibaner och feministisk vår – Schyman expert på slående liknelser …
Unga vuxna ligger mindre än någonsin tidigare 
Vad hände med lusten i vardagen? – Vetenskap och Hälsa

Därför bråkar du mer med din partner när ni har mindre sex

När kvinnor tappar sin kvinnliga energi och kliver in i den maskulina styrkan och ”doer”energin så lägger hon automatiskt på sig ett maskulint skydd, ett ”klarar mig själv” skydd och energin blir då svårgenomtränglig och ej så mottagande. Hon tappar sin rätta essens och vibrerar därmed i fel energi och det är ofta här som det uppstår problem i relationer eftersom plus och minuspolen inte längre är rätt, attraktionen/dragningskraften har tappats. Läs mer ur; Väck din sanna essens – Feminin vs. maskulin energi 

 

Hycklarnas land!
Manlig prostitution vanlig – men osynlig | SVT Nyheter
Fler killar än tjejer säljer sex | Göteborgs-Posten – Göteborg
Äldre kvinnor köper sex av ensamkommande marockaner
Kvinnor köper rekordmycket sex – på grund av tidsbrist
Jens säljer sex 

Men, inte i Schymans värld, så hon blundar, för i hennes värld är det bara kvinnor som säljer sex – sårbara kvinnor utan hjärnor eller val, de också!

Porr, horor och feminister är en i sammanhanget bra bok, och sanningen är att de är främst affärsmän. Men de saknar skydd hos oss eftersom vi är enda landet i världen som inte har en övervakad och kontrollerad sexhandel.


Utan hjärna eller val…
Feminister har en utomordentligt vidrig kvinno- och människosyn som spridit sig som pesten! Skulle vi kunna skapa en ny frisk kvinnorörelse? Inte troligt! Till och med det är nog kört!

Men det har inte enbart varit Schymans uppdrag att göra lealösa offer av oss utan det stora uppdraget, som är i hamn, var nog att just vända upp och ner på behovstrappan.

Så, nu står vi enligt Folkhälsoinstitutet med 1,7 miljoner som är mögelförgiftade ofta via luften i sjuka hus inkl. skolor och arbetsplatser.

Vi har 1,5 miljoner som äter psykpiller samt enorma mängder människor som kolkar för mycket alkohol.

Samtliga blir handlingsförlamade… De två första stegen i trappan är det några som har tillfredsställda i dagens Sverige men många har inget av stegen fyllda – samtliga fem stegen saknar innehåll!!!

Schyman hyllar alltid våld… klicka!

Svensken allt sjukare – Självmorden ökar och det är inte konstigt alls eller som jag har sagt i 40 år;
– Feminismen blir vår död!

Vi är människor!!!
Längst ner lägger jag schemat över människans olika energinivåer och vilka beteenden de olika nivåerna leder till.

Pricka in dig själv, och folk du känner i schemat, kartlägg din omgivning, och se sen efter hur många av trappans steg de har tillfredsställda.

Du kommer fram till, vad?

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 745 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 trackback / pingback

  1. Schymaniserade kvinnor, och det med fog frustrerade folket – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.