Schisandra extrakt

frisk

Vi vet att läkarna bytte antibiotikum, för att slå ner en infernalisk infektion i blodet, då de fann att orsaken var multiresistenta bakterier. Den de använde ansågs vara ett slags ”sista försök” och att den var kraftfull har jag noterat; dels verkar infektionen ha försvunnit, och dels fick jag symtom, som säger mig att hela immunförsvaret var torpederat, samtidigt.

Jag har också noterat att jag inte har hela huvudet med mig, balansen blev skakig, och jag satte därför in Schisandra då den starka antibiotikakuren var slut i torsdags. Reparera biverkningssymtom efter anitibiotikakuren, helt sonika, och det har fungerat. Närminnet är mycket bättre, och jag går normalare, och redan efter fyra dagar. Vi får se när jag avslutar den men troligast är i mitten av nästa vecka.

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.