Sätt din grundton på pränt!

Skärmavbild    kl

Denna artikel är öppen och kan delas.

Hennes rapport med rysliga detaljer har slagit ner som en bomb och slutsatsen är kristallklar: saudiska staten bär ansvar för det horribla mordet på journalisten Jamal Khashoggi.

Men det väntade stödet har uteblivit, anser Agnès Callamard, FN-rapportör för utomrättsliga avrättningar, som i stället nu känner sig utsatt och besviken.
Läs mer – om kvinnan som vill att Sverige ska agera

Vi vet varför hon inte får något stöd
Surfa på kategorin Jamal Khashoggi om du är ny, och inte vet varför, och vsaudii får väl sova ett år på vad studenterna sa.

När man vet eller förstår slipper man förvirring.

Korten ovan kommer ifrån en kortlek utgiven 1982, så vi kan vara säkra på att 9/11-planerna drogs upp senast 1975, eftersom korten är inspirerade av en bok som kom ut då.

Skärmavbild    kl

 

Som vi ropar får vi svar!
Ta fram ett papper denna vecka och sätt din grundton på pränt. Tänk i flera dagar!

Om du betraktar dig själv som ett offer för galna ledare lär du bli ett fram till minst år 2025. Skriver du arg, så lär du bli det varje gång det händer något, och det lär bli rock ’n’ roll i sommar. Bestäm nu i förväg hur du ska tänka och känna.

Skärmavbild    klSanningar grävs fram!
Klippen visar att Trump visste nått år 2000, och 9/11 var år 2001. Han var synsk avseende attacken i Stockholm också för han talade om den innan den ens inträffat.

Vi har sett att hans trumpmurplaner är gamla… så manipulationer får mig att skriva:

”De roar mig, på samma sätt som bedragare i rätten brukade roa mig, och det blev en sport att överlista dem.

Men de, ännu ej häktade, som härjar nu petar inte omkull min sinnesro, för den är helig, även om de är de gränslösaste yrkeskriminella som jag har studerat, och som man kan vänta vad som helst ifrån.”

trump

Det får bli min grundton
Det perfekta brottet existerar inte så de ryker, förr eller senare, och de gör det misstag psykopater ofta gör; de kan inte låta bli att tala om i förväg… vad de tänker göra…

Jag tar nog semester en vecka
Därefter ska vi fortsätta gräva upp manipulationer, och hårdutnyttja mina domstolsår, och se igenom rövare.

Denna min semester bryts nog av nån timme senare i veckan då en intervju ska göras med mig, på temat ”farliga kvinnor”, och jag lär ladda upp den här / länka i denna domän.

Tipsa vänner /FB-vänner att ta sig in här, och som mår pyton / är rädda!
Skärmavbild    kl

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=AetqORzhiNQ

https://www.youtube.com/watch?v=wZHKCbHGlS0

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.