Samtyckeslagens effekt knäcker vårt näst största problem?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Då samtyckeslagen infördes berättade jag i flera artiklar att den införts i Kanada och att den där lett till att antalet våldtäktsanmälningar sjunkit till nära nog inga alls. Jag påstod också att det samma lär ske även hos oss och jag utgår ifrån att många av mina läsare antog att ”nu tar hon väl i!?!”

Jag minns inte om jag fick något direkt öppet motstånd men jag är helt säker på att många tänkte just det; så kan det väl inte vara… Trots att jag hade dragit länkar till material i Kanada och även i England som infört denna lag.

De av er som inte tänkte så är de som på djupet har förstått att vår stat är sotsvart
Vi kan vänta i princip vad som helst ifrån den, sen rätt länge, men få har hunnit upptäcka det. Inte för att de är nämnvärt dumma i huvudet utan för att de aldrig ännu hamnat i situationer där det visar sig tydligt.

Feministerna, de nyttigaste idioter vi har, jublade då denna lag infördes, och jag såg rätt många texter som gick ut på att nu, nu äntligen skulle våldtäkterna försvinna. Nej, våldtäkterna upphör inte idag, men psykbryten lär bli fler, skrev jag den dag den infördes.

 


Lagen infördes för att få slut på anmälningarna

Om folk vägrar anmäla lär våldtäkterna försvinna, rent statistiskt.  Lagen kommer att slå precis som den har gjort i Kanada och det var därför den infördes hos oss.

Högst upp har jag lagt en text som får gestalta att unga västkvinnor börjar se hur lurade de är, rent generellt, och det är bra att de ser det.

Den unga tös som nu tagit sitt liv kan mycket väl ha skuttat till en polisstation i tron att hon skulle få en våldtäktsman fälld därför att hon aldrig gett honom ett skriftligt sexavtal.

Debatten då denna vansinneslag infördes kretsade ofta runt ordet ”avtal”.

Hon kan mycket väl ha fått även antidepressiv medicin vars ena biverkan är just självmord, och det vet man.

Läkartidningen – Suicid hos unga – misstänkt biverkan av SSRI.

 

Källa, klicka


Dags att vakna!

Jag var ute hela dagen igår med en beläst svensk, vi åkte ända upp till norra spetsen på Cypern, och under färden kom vi att tala om att för många inte ser – eller vill inte se – vad som sker.

Vill inte förstå att EU-regimen är en fullblodsfascism. Det kan man vara helt säker på då 90-åringar skickas ut i hemlöshet vilket sker enbart för att de ska dö fortare.

Just nu ser det ut som om fransmännen är de som sätter ner foten först. Det utlösande, som fått bönder att sprida dynga på maktens boningar, är att bensinpriset höjdes. Men det handlar väl främst om att folk inte vill betala mer skatt som går till korruption och skyhöga löner för att arvodera folkets fiender.


Min gäst sa mig att folk namnger maktmänniskor, och säger sen att de är ”klantiga”

Svensson tar inte ord som landsförrädare, Quisling, folkmördare i sin mun, i vart fall inte än, utan den och den är ”klantig”.

Möjligt att vi får ett genombrott, när SÄPO vägrar lita på regeringskansliet och indirekt även på regeringen, och hur det ska gå med det återstår att se.

Jag har svårt att tro att det någonsin har hänt förr att säkerhetstjänsten så tydligt markerat…

Det inträffade är unikt och megastort och borde tjäna som en nationell högljudande alarmklocka. Deras högsta chef är statsministern som också är ytterst ansvarig för att den vansinniga samtyckeslagen drevs igenom mot lagrådets vilja. Vi får väl se om han ämnar agera mot SÄPO-ledningen på samma sätt som han konstant verkar gå emot lagrådet. Klantig?

Min gäst född i början av 60-talet, och som bor på en egen ö i Norrbottens skärgård, sa mig också att Svensson tycker inte att det är konstigt att såna som Reinfeldt och Borg fick toppjobb inom Rothschildligans banksystem efter sina gärningar. Svensson tycker tvärtom att det är toppen att de gick vidare i karriären.

Vi får se om statistiskt försvunna våldtäkter, kan väl ta två år att helt radera 100 våldtäkter per dygn, kan lösa vårt näst största problem; Svenssons naivitet?

Vårt största problem är att vi har makthavare som vill ha ISIS-folk inne i landet, och som bland mycket annat utför krigsvåldtäkter, och som uppenbarligen ska skyddas.

Klicka

Om inte naiviteten krossas byter jag snart fot och gör nog gällande att det är evolution vi ser; Svensson ska väck.

ISIS- Muslim Brotherhoodfolk gör jobbet
I Saudi, Egypten etc är det runt 20 års fängelse för att ens tillhöra dem. Hjälpa dem brukar ge runt 10 år, och det är inte speciellt märkligt eftersom vi talar om drogade massmördare, våldtäktsmän, rånare, kidnappare, knarklangare, slavhandlare, etc.

 

Det är också konstigt att svensken inte får veta att 40 länder jagar dem aktivt
Hela världen vet dock att Sverige skyddar dem, och har legaliserat deras flagga – enda staten i världen. Var fjärde svenska ska enligt statistiken våldtas och BBC konstaterar:  Sweden rape: Most convicted attackers foreign-born.

Och överallt debatteras det om gärningsmännens kultur, ursprung, uppfostran, bla, bl, bla.

Jag är omgiven av muslimska män, bor i ett hus som till 95% befolkas av afrikaner, och här finns inga överfall alls, och det beror på att ISIS inte har order att invadera och våldta Cyperns kvinnor.

 

Här vet de om att ISIS har den ordern, och det vet inte svensken
Det är helt absurt.

Det är absurt att journalisterna här skriver artiklar där de undrar om Europa måste ha en kärnvapensmäll i huvudet för att fatta det uppenbara.

Det är också dags att se att feminister hatar kvinnor
Det är uppenbarligen farligt att låta feminister styra ett land, och jag hoppas på, men är inte säker, att vi överlever.

Det är hög tid att försöka bena ut vad som är problemens grundbult och jag kan inte se annat än att det är i grund och botten feminismen och deras kvinnoförtryck och -hat det handlar om därför att de är verktyget.

FB-vän: Den svenska, känslostyrda amöban bör med fördel hålla sig ifrån allt vad makt och viktiga beslut heter. Det finns alltför hög grad av totalt intelligensbefriade svenska kvinnor av idag som säkerställt förakt mot det kvinnliga könet för lång tid framåt…

Dels den samling av rabiata ”feminister” som ”hatar vita män” men som tycks lida av ständigt våta drömmar innehållande importerade våldtäktssvin…dels den samling av naiva fåntrattar med perverst bekräftelsebehov som med fördel borde fyllas genom annat än illegala, vuxna afghaner…dels den samling med
”makt” i regering och riksdag som jag antar att Gud med berått mod glömde….

Nej, för Guds skull håll makten borta från våra sk ”feminister” för att på något sätt rädda spillrorna av mänskligheten….

När jag var i Sverige och män talade om sin ”jävla kärring” brukade jag viska i deras öra:
– Ska du verkligen skrika så högt om att du är usel på att välja kvinnor?!?

Första bästa som dyker upp i mitt liv, och som kallar sig för feminist, kommer jag också att viska i deras öron:
– Ska du verkligen skrika ut så högt att du hatar kvinnor?!?

Jag ska också börja kalla 8 mars, den internationella kvinnodagen och min födelsedag, för ”kloka kvinnors och motståndsrörelsens dag” och varje år ska jag publicera en artikel som ska handla om hur det har gått under året att avslöja deras ruttna agenda.

Den 8 mars 2019 kan det kanske var dags att syna Schymans obefintliga protester mot just krigsvåldtäkterna i Sverige och hennes öppna skydd av ISIS-folk?

Men det kommer ta en eller fler böcker för att reda ut hur vi blev en stat som skyddar terrorister, desertörer och kriminella, för det är vi idag. Klantigt? Eller kan det möjligen handla om pengar?

 

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 788 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 trackback / pingback

  1. Samtyckeslagens effekt knäcker vårt näst största problem? – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.