Säkerheten är hög, och jag gillar det

Bästa skydden mot ISIS finns nog här i regionen, med Saudi i spetsen med sin 600 mil långa mur, och TRNC har sen länge förstärkta gränser. 

De uppstod en gång då södra Cypern hade utvisat fem soldatliknande män, redan vid flyget, larmet gick upp till nord, och det kryllade av militär och polis, som frågade om vi sett främmande män, som står, går, rör sig eller uppför sig som soldater.

isissoldater

Min dator får inte flygas till ön, den ska åka bil, för den innehåller ett batteri, och sen måste den som kör kunna släppas in här… och färjan måste gå…

Pandemireglerna går igång, sa chauffören som gissningsvis har tagit sig fram ända upp till SÄPO-cheferna, då jag bad honom gräva upp varför den inte har anlänt ännu.

Här nedan Saudis ena prins, om varför deras land är med i den stora grupp som nu bekämpar ISIS brett i hela världen, det ska vara 45 muslimska länder med nu.

Det är deras existens som har stoppat min dator i Istanbul, kan man nog säga. Varor från Sverige har man rödflaggade jämt tydligen eftersom man har hittat vapen med adress Syrien.

Hur som, i bästa fall kan de rädda Europa, för det kan nog inte Europa göra själva, det är som SÄK-chefen sa mig.
-Vi löser problem, ni i Europa samlar på dem.

Jag för min del bjuder så gärna på väntetid mot att vi slipper påtända legosoldater på öns gator, no problem.

Spread the love
Om Lena Holfve 9227 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.