Så skapas soldaten; dödsmaskinen och krigsvåldtäktaren

 

lbEnligt Folkhälsomyndigheten har 128 000 svenska män inte haft sex det senaste året. Andelen män är dubbelt så hög som den hos kvinnor. En balans som incelrörelsen slår mynt av och använder som argument i det pågående sexlösa martyrskapet.

TV4:s ”Kalla fakta” har träffat en svensk incel som de valt att kalla för Adam. Han är 28 år, oskuld, och har sedan han slutade gymnasiet tappat såväl det sociala sammanhanget som vännerna. KällaFörutom att Adam går mot ett barnlöst liv, vilket är planerat för att barn kan hindra stridsplanen, så kommer han aldrig att kunna orientera sig, eftersom det bara är män som kan fostra pojkar.

Han är med stor sannolikhet endast uppfostrad av en isolerad ensamstående mamma, och har kanske aldrig sett män?

Bor han i Sverige så har han inte det, lejonparten ”män” är nu helt feminiserade, se schemat längre ner.

En svenska, som inte varit uppe på många år, skrev till mig efter ankomsten till Sverige:
-Lena! Det finns inga män här!!!

Så är det, med få undantag. Adam säger också att han hatar kvinnor, planerat och är motsatsen till manlighet.

alonDet finns inte en enda ”Adam” i TRNC eftersom fäder är direkt ansvariga för söner, också juridiskt ansvariga, för att inte tala om socialt.

Det är tio år sen nu som två pojkar lurade upp en förståndshandikappad tös i skogen där de hade sex med henne och ön exploderade. Man sa mig att det gick åt 30 poliser för att skydda pojkarnas fäder. Folk var rasande.

Fäder lägger också ner mycket tid, och de har inga ligister, inga gäng, existerar inga och våldsbrott existerar inte heller bland lokalbefolkningen, utländska studenter har rykt ihop ibland, tre turkiska studenter utvisades på livstid för nu fem år sen då de hade startat ett slagsmål.


lb Jag är ingen läkare eller psykolog, men en sak kan jag säga, det är att det finns nog inget farligare än socialt isolerade ensamma unga män som givit upp hoppet om att någonsin kunna träffa en kvinna att bilda familj med. Sverige kommer att explodera i våld och det är den totalt galna politiken och de sinnessjuka ideologierna som har skuld till detta. Må Gud hjälpa Sverige. Men det är ju på detta sätt fascismen jobbar, nämligen att få igång ett inbördeskrig.


Energikartan, normala människor till vänster, och svenskens beteende efter nu 40-45 års fascistbygge där feminismen ingår som ett av vapnen, till höger.

Längst ner ligger en video där vuxna kvinnor mordhotar sina söner, åhörarna älskar det, söner som med stor sannolikhet aldrig varit på en jeepsafari med vuxna män för att fostras den vägen. Inte bara en gång, varje söndag. De svenska dito växer för ofta upp just mordhotade samt att de feminiseras, och då ”vänder” energierna och beskydd blir till utsätt, osv.

Spread the love
Om Lena Holfve 10149 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.