Rothschildligan och våra odds att klara av den

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.
Ambulanser kan dras in… Försvaret får inte sina pengar… Blåsta på pensioner…
Källa Källa Källa

 

Det ser ut som crazymaking
En stat med egen valuta kan inte bli pank | ETC men vi lärs nu att ”pengarna är slut” och sen ska vi tänka ”det är flyktingarnas fel” och helst gå ut i ett inbördeskrig.

Studera Sverige i nuläget är som att befinna sig på en komplicerad och långdragen bedrägerirättegång.

Vi står absolut inför en systemkrasch, och det innebär att saker och ting långsamt upphör att fungera. Hela samhället blir som Post Nord men värre, och vi kommer att fullständigt marineras i propaganda som ska få oss att se vems fel det är – flyktingars! Det är väl därför de vägrar tala om att krigen är slut sen länge. Det är väl därför de tiger om att ISIS härjar i landet.

Jag utredde, för nu 7-8 år sedan, kommunernas ekonomi därför att en utredning, som bestod av samtliga partier, påstod att kommunalskatten måste höjas till 60-65:- i framtiden.

Borg gick ut och sa;
– Det är omöjligt!

Det där fick mig att undersöka saken, och jag fann att många kommuner aldrig kan klara de gigantiska pensionsavtal de har med alla sina kommunala ”polare”. Ett annat skäl var att det går åtta pensionärer på en jobbare, och på 50-talet var det åtta jobbare på en pensionär.

Ett skäl till att de håller på som de gör är också beslutet om världsregering dvs. vi ska bli så trötta på dem att vi hälsar NWO välkommen. Nedan har vi en inspelning från 1967-1968 så planerandet började senast då men många hävdar att nazister och fascister påbörjade dem redan direkt efter ww2.

Låt oss backa bandet lite…  
Man började med att plocka av adeln det mesta, och införde en arvsskatt som slog sönder såväl adelns tillgångar som böndernas och därmed deras makt.

Det kan ha planerats redan för 50 år sedan att vi ska stå utan egen matproduktion nu vilket förklarar all ”konstig” jordbrukspolitik sen jag var barn.

När rånet av bönder och adeln och deras storgods var klart tog man bort arvskatten och den nya adelns miljoner; Reinfeldt och Borg har fått betalt i efterskott via bankjobb i USA. Wallströms 25 miljoner, Löfvén anses ha dem utomlands, osv, är intakta och kan ärvas av deras barn.

Jag tror att det är korrekt att påstå att Sverige har varit korrumperat minst sen Per Albins tid – och teatern pågår ständigt – och idag sitter vi med en politisk maffia, som samarbetar nu, och som har rånat oss och nationen i alla tider men de började med en silversked…

Hur blir man av med såna?
Det blir man inte i den här generationen, så länge som inte befolkningen ser igenom spelet och även om vi gör det riggar de valen. Reinfeldt köpte en bostadsrätt i Täby före valet så han visste att han skulle ”förlora” ”valet”.

Vad jag kan se på FB har många svalt flyktingbetet, som i sammanhanget ska kallas för scapegoats, och som alltid används då man bygger en fascism vilket har pågått länge, långsamt men säkert. Sweden: Fascism in slow motion – John Ray

FB-vän: ”1995 fick en riksdagsledamot 26 500 kr per månad, 21 år senare var arvodet
63 800 kr. Under samma period hade den högsta ATP-pensionen höjts från 14 169 kr till 17 889 kr per månad.”

Politikerna har i 21 år skott sig själva med en höjning med i snitt 1776 kronor varje år i höjd månadslön medans pensionärer med högsta ATP har fått en höjning varje år på i snitt 177 kronor i månadlön !

1776:- v/s 177:- år efter år i 21 år

Varje år i 21 år !
högsta ATP ger alltså mindre än 10 % av vad politiker har skott sig själva med år efter år efter år i 21 år 🙈

1600 :- mer i höjning av månadslön varje år än högsta ATP !

Varje år !

I 21 år😱

Mer än HÖGSTA ATP !

Låt det sjunka in !

Och dom har mage att prata om fyllda lador och gränslös solidaritet !

Jag vet vad jag kallar dom !

Och lallarna kan inte ens bilda en fungerande regering när världen fullkomligt blöder och vi är mitt i springfloden av en massivt tung lågkonjunktur (enligt dom flesta)

Syltryggar !

Det har nu gått 59 dagar sen valet ! och det är fortfarande en veritabel lekstuga !

Dom borde få betala för att sitta i den där värmestugan !

Vi som missade ATP-tåget (jag är född 1960) har givetvis en betydligt sämre prognos att se fram emot !

Trots att jag slitit som en hund !

Ynkedomen är fan ta mig monumental

P.s från och med den 1/11 -18
är arvodet höjt till 66.900 🙂
Do the math ! ”

 

Om du vill läsa vad filmen meddelar: http://usa-the-republic.com

I know it’s over 2 hours but it’s worth listening to the whole thing and it applies to EVERY NATION in the world 2018.

This is a full historical account of the Illuminati, the Council of Foreign Affairs, the House of Rothschild, every political family in the Western World, and the reasons for various wars.

1967-1968 Fagan recorded The Illuminati and the Council on Foreign Relations, three LP records documenting the activities of the house of Rothschild known as ”The Illuminati” which were produced by Anthony J. Hilder.

The full history of the Illuminati, how it started and what they want from us. He gives an account of all the lies we have been duped into believing as well as what they are planning for the future – some of which has already come true since he recorded it 51 years ago.

 

 

 

 

 

 

 


The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 737 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

  1. Staten började slakta småföretagen i början av 1970-talet med drakoniska skatter och annat, när de tyckte att Sverige var färdigbyggt. De som trodde att Fälldinregeringen skulle ändra på det värsta felen blev blåsta. Istället skulle löntagarfonderna föra över allt till staten och facken. Just facken skulle driva företag själva. BPA (Bygg Produktion Ab) var fackligt ägt och styrt. Det slutade i en grusgrop utanför Tallin för cheferna när den brutala verkligheten drabbade den naiva ideologin.

  2. Men kartan eller flödesschemat ovan beskriver väl hur man skapar ordning från kaos?
    Eller ska feministerna lösa det med menskonst och annat trams.
    Kom i håg, ovan är ett flödesschema, inte ett slutprov! En faciststat är inte ett statiskt tillstånd, efter det kommer något annat, vem vet vad….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.