Robert Breaker; Tiden vi är inne i just nu

Skärmavbild    kl

Tidigare publicerat den 8 november 2019. RB hade bytt ut sin video mot en ny, och den har jag lagt in nu.

Vi är väl några stycken som gillar denne lärare?
Robert Breaker 287 tn prenumeranter.

Det jag gillar är att det känns bra att folk kan spruta The Mark of The Beast över precis hela mig, och jag kommer att gäspa. Besten kommer sen, först ska vi ha sju glädjerusår.

Folk kan hota mig med Antichrist hur mycket de vill
Det är inte dags för honom än. Så, jag lär mig gärna mer om det leder till att jag kan hålla tokskallar borta som vill; hitta på, skrämmas, kämpa och dra in pengar.

Robert Breaker tar upp en intressant sak nämligen då folks samtliga tankar består av ondska och mörker. Det är i det klimatet man letar… muslimernas fel, judarnas fel…  Det är en direkt repris av tiden före ww2. Han säger att han ser snart inget annat på TV. Den stängde jag av för flera år sen.

Det är nog det klimatet som råder i hela väst och bland många västerlänningar
Vi har det inte alls här på ön, nada, och det kan nog vara en bidragande orsak till de nya VISA-reglerna. Jag går aldrig på engelska pubar på kvällarna men det sägs att de är knökefulla av storsupande britter, som hatar det mesta, och då förgiftar de ön rätt snabbt om man skulle låta det få fortgå.

Deras egen PM (!) har sagt att det måste bli ett slut på att åka till de gamla kolonierna, och supa på sig levercancer, komma hem med den, och kräva vård. Chauffören säger att minst 90% av britterna har grava alkoholproblem, och med dem följer ju mörkret, och slutligen harm, hat och hämnd.

https://www.youtube.com/watch?v=PfQ7xu3MtiI

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.