RFSU, skruvade svenskar och våldssituationen i landet är emigrationsskäl 1 A

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

För tio år sedan var det säkert skatter, och möjligheten att spela golf året runt, som kunde få folk att flytta ut men det hör man aldrig numera. Sverige är idag ett skatteparadis dessutom.

De flesta vill rädda sina barn, barnbarn och ofödda barnbarnsbarn undan RFSU, all sexualisering överhuvudtaget, våldet och den vansinniga skolan, och alla skruvade svenskar, och det hörs lång väg att de talar om narcissister och psykopater.

Tyvärr finns det gott om dem även utomlands
Vi har just haft en skandal på norra Cypern med en svensk kvinna runt 57-58 år som lurade av folk pengar och sen gick upp i rök.

En fastighetsliga, idel svenskar, har blåst hundratals landsmän. Jag, och många med mig, varnar, tidningarna varnar men folk åker dit ändå.

För att bli av med mig ringde de faktiskt runt till folk jag känner och sa att jag säljer lägenheter och lurar folk. Vi fnissade eftersom jag är känd för att säga; hyr dig fram!

Men, det är så de jobbar.

Som de psykopater de är byter de sen namn och adresser i ett och går upp i rök och heter nått annat nästa vecka.

Narcissister sticker dock på ett helt annat sätt och jag vill nog påstå att de alltid gör det på det sätt som filmen nedan beskriver:

 

 

 

 

 

 

 

Folk tar båda grupperna av daga när de inte vill betala mer
Tyvärr har vi aldrig mordmotiv i våra tidningar utan det står bara ”man skjuten” eller ”kvinna mördad” men i de flesta länder offentliggörs vad som ligger bakom. Utifrån min erfarenhet ifrån rätten är utpressare och narcissister överrepresenterade som mordoffer.

Utpressarna vill ha pengar, och narcissisterna kör sina smädningskampanjer, och de är ute efter att alla dina vänner, bekanta, alla du jobbar med ska lämna dig, och de drar alltid rätt hysteriska rövarhistorier.

En och annan singelolycka är helt säkert avrättningar av folk från dessa två grupper.

När de sticker, och byter mask, blir folk inte sällan djupt chockade eftersom den supertrevlige nu är höggradigt otrevlig, eller kör med silent treatment, och kan man narcissism behöver man inte bry sig ens om alla deras kampanjer.

Vettiga människor kontaktar en och frågar; vad är detta?
Övriga är inte vettiga varför det är bra om de försvinner.

De lägger ut sin egen djupa störning, sin mentalsjukdom, på sin omgivning och krokar de upp din bästa vän, så var det väl inte din bästa vän till att börja med, och snart är din bästa vän också ett offer.

Kan man dem, och förstår att man har en sån framför sig, kan man uteslutande presentera dem för folk man vill ha hjälp att bli av med. De förstår nog inte det själva men de används ofta, och det ser man i just rätten.

Jag hade med en att göra som jag känt sen jag var barn, och som jag inte sällan lät tro att vederbörande hade ”vunnit”.

En annan barndomsvän till mig sa en gång: ”Manipulationer ska med manipulationer besegras” och sen lurade han skjortan av ”vår” barndomsnarcissist som nog levde ett helt liv utan att förstå det.

 

De är ju kungar! Du har varit dum!

Denne psykiatriker beskriver hur man neutraliserar dem om man måste ha med dem att göra.

Vi hade en psykiatriker i rätten en gång som sa: ”Inte sällan bildas klubbar, stödgrupper, fru 1, fru 2, kompis 1, kompis 2, arbetskamrat 1, 2 och 3, granne 1, 2, 3…” Klubbar eller stödgrupper kan säkert vara bra eftersom människor blir förvirrade.

Den akuta förvirringen skapar de genom att förkasta dig, du har gjort nått (vilket du inte har och i vart fall inte som de har hittat på) och så drar de igång sitt drama och sticker.

Uppenbarligen pågår ett välkommet kunskapslyft avseende narcissister varför man kan tänka sig färre mord på dem i framtiden och fler ”klubbar”.

Den dag ”alla” kan dem lär vi spara in miljarder därför att de åsamkar folk enorma skador om man tror dem.

Vi är fostrade att tro på folk och de har noll trovärdighet. De bara spelar spel, och en sak du noterar tidigt är att andra människor är objekt.

 

 


Möjligt att kunskapslyftet leder till att fler vill bli friska?

De flesta av dem kan bli det om de vill men då krävs sjukdomsinsikt och nån form av vinst t.ex. att de inser att en vidrig ålderdom väntar om de inte gör en total rokad.

Jag har lagt ut lite filmer om hur det blir då de blir gamla och en sak har jag noterat själv; de stressar inte sällan ihjäl sig, och blir helt paranoida på slutet.

En psykolog, också i rätten, sa en gång,
”De kan inte gå ut slutligen utan att alltid ha ögon i nacken”.

Klicka

Många blir givetvis hemlösa slutligen, då det inte finns fler barn t.ex. som de kontrollerar och kan utnyttjas som hotell, och några vänner hinner de aldrig få eftersom de drar sina race med alla också bostadsvärdar och bostadsområden.

Ålderdom är något som skrämmer dem och ett skäl kanske är att det krävs unga offer för att lyckas hyfsat. Det är inte så lätt för en 60-80+ att få tag på naiva 30-åringar.

Ett annat skäl är att de själv vill vara unga
De vägrar ofta acceptera att de är äldre men slutligen måste de det senast då rullatorn ska inköpas.

De flesta av oss har dragit på oss tio, hundra, tusentals kontakter och vänner, kanske över hela världen, genom åren och de har dragit på sig lika många som har läst av dem och genomskådat dem och det är säkert som en psykolog sa, de hamnar inte sällan i rätten slutligen, att de är rädda jämt då de går ut.

 

Rädda för att möta yngre offer som nu vuxit upp t.ex. och som nu är stora och starka då de själv är svaga och 85 år…

Många, inte minst rådmän, poliser, åklagare, en vän som är psykoanalytiker har bett mig skriva en handlingsplansbok i ämnet i minst 20 år men än har det bara blivit en kurs som jag skrev för ett, två år sen nånting, och som de som gått den är mycket förtjusa i. Läs mer om den.

Denne doktor är smart, och det är roligt att se att läkare, psykiatriker och psykologer deltar i västs folkresning mot narcissister, för det är precis vad som pågår. För 30 år sen hade ingen ens hört ordet.

I rätten var det snudd förbjudet att ens tala om psykopater.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=I8r78YzQeTA

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 788 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.