Revolutionerande nyheter och männen på ön

klicka

Energifolket har förvarnat att vi nu går in i ett skifte, och de är rolig och gör verkligen livet värt att leva. Det händer otippade saker….

SvD börjar ifrågasätta ”klimathotet”, och det får nog anses vara en helt otippad händelse eftersom pressen går i globalisternas ledband.

 

 

Det vore på tiden om detta tjafs upphörde och att media istället meddelade när det är solstormar.

Vem kunde tro i förra veckan att en bakterie som ”äter” radioaktivitet skulle hittas? Man har tidigare funnit en svamp som gör det liksom att hampaväxten eliminerar mycket.

”Alla” borde lära sig hur man hanterar en större dos radioaktivitet. Läs mer.

Vi får se hur det går med att skilja på sak och person i väst

Klicka

Jag har klart för mig att grannarna invid mitt boende i Sverige inte är medlemmar i Ku Klux Klan och att de på norra Cypern inte är medlemmar i ISIS, och det ser man bland annat på det faktum att ingen i kvarteret mördas, rånas, våldtas.

Jag bor i en möblerad lägenhet i ett hus ägt av judar, och jag har klart för mig att inte heller de mördar folk.

Det har härjat en svensk fastighetsliga på norra Cypern och i nuläget får väl jag vara glad för att ingen svensk har eldat upp min bostad, med motivet att jag är svensk, och alltså ska få för alla de miljoner de har blåst folk på. Det finns väl för få mordbrännare här som letar alibi för att få elda.


Vi har åsikter allihop men det är aldrig åsikterna som får dig att mörda människor. Det som krävs för att du ska göra det är att du är mördare.

Vi har åsikter allihop men det är aldrig åsikterna som får dig att elda upp någons hem. Det som krävs för att du ska göra det är att du är mordbrännare.

Vi har åsikter allihop men det är aldrig åsikterna som får dig att sparka en kvinna. Det som krävs för att du ska göra det är att du är en kvinnomisshandlare.

Om det inte var så skulle en rätt inte säga;
”Ett års fängelse!”

Den skulle säga;
”Å, då förstår jag, gott syfte, du kan gå hem!”

Artikeln fortsätter under filmen, som inte handlar om abortmotstånd utan om kvinnomisshandel, och sist i artikeln kommer lite filmer om ligor som anses styra världen. Inte för att de vill styra utan därför att de är rånmördare ofta.

Läsarfråga
En läsare av artikeln om den nya appen och min gamle bekant Ibrahim frågade mig om inte männen ”hjälper till hemma” här.

Det gör trädgårdsmästarna, chaufförerna, hembiträden, buden, städare, osv vid behov.

Ett hem är inte en arbetsplats på samma sätt som i Sverige, som också kör med ungdomsarbetslöshet. Här är unga ofta inne i serviceyrken medan de pluggar. I princip alla unga turkcyprioter får högskoleutbildning.


Männens främsta uppgift är att skydda sitt land, sin by, alla kvinnor och alla barn, gamla och sjuka, samt att lösa problem.

Det gör de med bravur eftersom ligister, överfall, rånare, misshandlare, tjuvar, våldtäktsmän, ISIS-soldater etc inte existerar.

Fem, sex  passionsmord om året, nån våldtäkt vart tredje år med studenter inblandade, en pensionär blev nedslagen och rånad – men det var inte en härifrån – för tre år sedan.

Man hittade en tjuv på ön förra året, en bil stals vid flyget för fem år sen. I fängelset sitter i snitt 120 personer och de är utlänningar för det mesta. Innan gränsen öppnades mot Europa var kriminaliteten noll. ISIS kommer t.ex. aldrig in här, no way. Däremot har det kommit in många nya så brottsligheten lär öka, ett tag, tills ”alla” förstår att det är inte värt priset. Du får tre år för ett villainbrott.

Fäder är alltid ansvariga för söner, alltid
Om jag ser till hur det ser ut i Sverige har jag ingen nämnvärd lust att be dem sluta skydda heller.

Jag gick upp fem, satte mig på terrassen, och en timme senare hade fyra lokala män passerat mig, två slängde en blick på mig och ett leende, och två sa god morgon, och så den vanliga frågan. ”Everything okay, madame?”

 

Muslimer är inte ISIS, vilket jag har rett ut förr, och judar är inte ”zionisterna”, också utrett förr, och du och jag tillhör inte Ku Klux Klan fast vi är vita.

Vi har däremot kriminella på jorden som spelar muslimer, judar och historien är full av kristna som högg huvudet av folk med samma brottsalibin som alla andra använder sig av.

Lura folk är för övrigt också kriminellt.

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 543 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 kommentar

  1. Cyclical Analysis is the key to understanding the universe for it is the very essence of how all energy moves. It is the wave in light, but it is the attempt to predict where the particle will appear in the wave formation. If we look at the atomic structure it is the same design structure we see at the planetary level. The structural design and integrity are the same on all levels. In other words, it is fractal in composition. The same pattern repeated over and over again.

    https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/global-warming-court-orders-pathetic-analysis/

Kommentera