Regeringen spelar i en klass för sig själv

Armbandet mot tafsande – ett stort hån | SVT Nyheter

Genom att dela ut miljoner till ”nyanlända” säger man  att de behöver sexundervisning…  och sen får ”alla” räkna ut själva… De kommer ifrån länder där man inte riktigt vet vad våldtäkter är…. de kan inte skilja på våldtäkter och sex… mindre vetande… idioter…. våldtäkter ingår i deras kultur… män är sånna…

Jag tar mig för pannan därför att uttrycket ”dårhus” täcker inte längre men vi konstaterade igår att den svenska staten är djupt rotad i helvetet.

Tar man den tanken intill sig blir agerandet en aning begripligt.

Igår kväll hade jag ett långt samtal med en mycket smart och berest granne och student ifrån Kongo, om den svenska regimens invecklade rasism, och deras trakasserier av snart sagt alla.

Han hade inte hört talas om att någon annan regim ger utlänningar sexualundervisning – underförstått att de är så korkade att de måste ha det för annars våldtar de folk. Underförstått; blir du gruppvåldtagen av ISIS-soldater beror det på att de inte har hunnit gå kursen än eller så glömde du sätta på dig ett rosa band!

Krigsvåldtäkter
Vi andra lärde oss för ett par generationer sen att våldtäkter handlar aldrig om sex utan om makt. I regeringen finns dessutom Margot Wallström, som har hållit föredrag om krigsvåldtäkter, när hon var avlönad av Sverige, men var ansvarig för FN:s arbete mot sexuellt krigsvåld, och varför de används i skymningskrig.


Hur är det i verkligheten här t.ex.? 

Du åker in på mellan 7 och 30 år för en våldtäkt. Vi hade en för nån vecka sen här på Norra Cypern, som är ett muslimskt land, och det är så ovanligt att alla gör stora ögon. Gärningsmannen fick nio år.

För nu tre år sen var det en arab som bet, knuffade och skrek könsord till en student från Ukraina och han åkte in på sju år.
– Det finns inga ursäkter för sexuella attacker, sa domaren.

Vän av ordning säger då genast att det är enorma mängder våldtäkter i Sverige, och gärningsmännen är enligt utredningar i princip alltid utlänningar avseende gruppvåldtäkterna.

 Ni har ISIS-soldater inne, som har det som jobb, och det vet hela världen att ni har, och ingen sexundervisning i världen lär bita på dem då uppdraget är att förnedra det svenska folket samt meddela landets män;
– Kolla vad svaga ni är här, ni kan inte ens försvara era kvinnor.

Genom att dilla i folk att det är fritt fram (!) att våldta kvinnor i dessa länder (!) kan skymningskrigarna fortsätta och stå på, och lär göra det också. Men jag tror inte på att regeringen inte har informerats eftersom jag vet att Indiens säkerhetstjänst har varnat bland annat.

Våldtäktslistan 2018 talar sitt tydliga språk. Man har gjort tillslag mot enormt stora vapen- och kemikalieieförråd vilket borde säga folk att det rör sig om soldater. Stort vapentillslag i södra Stockholm: Vapen för krig. Vem brukr använda vapen för krig? Soldater!

Slå ihjäl sin fru kostar livstid
Får man tro svensk press är det bara att hiva ut frun från balkongen så är det klart sen.

En fåraherde i Himalaya vet
Men det som är helt absurda är att tioåringar i Indien vet att ISIS kör skymningskrig i Europa. En 80-årig analfabet i bergen i Himalaya vet det. Alla vet det. Det ingår snart i allmänbildningen från förskolorna att veta att Europa är under attack.

ISIS: Thousands of Islamic State jihad sleeper agents waiting to strike …

ISIS Is Training Women to Carry Out Attacks in Europe Via Turkey

ISIS fighters returning to Europe in ”trickle” not flow EU counter …

ISIS goes global: Mapping ISIS attacks around the world – CNN

US and Europe are now ‘ENEMY NUMBER ONE’ for ISIS and other …

1,000 jihadi brides set to invade West: Report | Toronto Sun


Det är därför ISIS-folk inte kommer in här

Delar av den svenska regimen ska träffa…

De grips direkt, och i alla länder omkring är det runt 20 års fängelse att ens tillhöra dem / Muslim Brotherhood. 40 länder har dessutom slagit sig samman för att jaga dem för Europas egna säkerhetstjänster tycks ha tagit semester.

Vill man slippa ISIS-folk ska man sätta sig i nått av de 40 muslimska länderna som har förklarat storskaligt krig mot dem på alla fronter. Det fungerar även med södra Cypern, som är ett EU-land, som kör ut dem; Kasoulides: ISIS suspects deported from Cyprus in last year.

Kungahuset i Saudi


Det är nån form av statsrasism

Regeringen lär även ut att man ska se ut som en fågelskrämma för att göra besök i dessa länder.
Jag tar mig för pannan…

Nej, vi går inte i svarta tält här!


Ja, vi har kvinnliga poliser som ser ut som vilka poliser som helst. Ja, kvinnor får arbeta här och på banken jag använder jobbar t.ex. bara kvinnor. Ja, kvinnor får äga saker här, och i allmänhet äger de huset de bor i för de fick ett då de gifte sig. Nej, kvinnomisshandel är inte legaliserat här och du får lätt sju år om du klappar på folk. Nolltolerans mot våld. Ja, flickor går i skolan. Ja, vi har dagis, och de är alltid färgglada.

En annan av Saudis prinsessor

Nej, vi har inte era problem alls men så är ISIS / Muslim Brotherhood förbjudna också och Sverige är enda landet i världen som har legaliserat deras flagga. Ingen annan som legaliserar världens farligaste terrororganisations flagga mer än Sverige. Enda landet i världen, som vanligt.


Och vad gjorde regeringen i Saudi?
Talade med kronprinsen?  Mohammed bin Salman: ‘The Muslim Brotherhood’ is an incubator for …
Saudi Crown Prince Says Muslim Brotherhood ‘Very Dangerous …
Saudi Arabia declares Muslim Brotherhood ‘terrorist group’ – BBC News
Egyptian government designates Muslim Brotherhood as terrorist group

Det är nån crazy making som pågår
Ludwig von Mises-Institutet i Sverige: “Under mina studier av kommunistiska samhällen kom jag till slutsatsen att målet med kommunistpropaganda varken var att övertala, informera, eller upplysa, utan att FÖRÖDMJUKA; och därför, ju mindre den svarade mot verkligheten desto bättre var den. När människor tvingas hålla tyst medan de utsätts för de uppenbaraste lögner, och än värre om de själva tvingas upprepa lögnerna, förlorar de oåterkalleligen sin känsla för anständighet. Att acceptera uppenbara lögner är… att på sätt och vis själv bli ond. Förmågan att motstå eroderas, och till och förstörs. Ett samhälle av kastrerade lögnare är lätt att regera. Jag tror att om man undersöker politisk korrekthet har den samma effekt, och det är också avsikten.” ― Theodore Dalrymple

Bygg upp din styrka själv!

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 553 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 trackbacks / pingbacks

  1. Regeringen spelar i en klass för sig själv – Lena Holfve – Life, Death and all between
  2. Nyskrivet i nya bloggen – Rädda Sverige.nu

Kommentera