Regeringen kör över lagrådet så nu ska kvinnorna passa sig!

Klicka

Bristande förutsebarhet, personliga bedömningar och onödiga straffbestämmelser.
Lagrådet avstyrker därför helt regeringens så kallade samtyckeslag. Läs mer

Kvinnor ska tänka sig för innan de ger tillstånd därför att om du gör det kan man i princip våldta dig sen.
– Du sa ju ja…

England har denna lag liksom Kanada, och i England har viljan att anmäla sjunkit radikalt. Statistiken för Kanada är ännu värre. ”

  • Of every 100 incidents of sexual assault, only 6 are reported to the police”

Det är givet!
Kvinnorna har väl inte begärt / glömt att männen ska ha samtycke / tillstånd, och när våldtäkten sen sker t.ex. dag två står de sig slätt. Det här vansinnet slår ju även åt andra hållet om det vill sig illa. Glömde be om tillståndet, blir lätt till att då menade du väl ja, för hade du menat nej, hade du väl… Det lagrådet kallade för; Bristande förutsebarhet, personliga bedömningar.

Våra allt mer vedervärdiga regeringsmedlemmar torde veta det. Om inte ska de ha på nosen för att de inte har frågat England och Kanada.

Och vad hjälper det här mot att 13 anmälningar per dygn läggs ner för att man saknar resurser?
Polisens facit: 13 nedlagda våldtäktsärenden – per dag | SvD  / Polisen hinner inte med våldtäkter på grund av mord | SVT Nyheter

Beslutet lär röra till det ännu mer än vad som redan är fallet, om det ens är möjligt därför att vi har en våldtäktslagstiftning som är obegriplig. Du kan inte höra på brottsrubriceringen vad det rör sig om. En klapp i baken kan snudd kallas för våldtäkt liksom tre dygns fasthållande och upprepade grova våldtäkter kallas för samma sak.

Det finns människor som på blodigt allvar anser att sexualiteten ska kvävas helt, bland annat genom feminiseringen av män, därför att barn ska födas i fabriker och ägas av t.ex. Coca-Cola.

Köper vi inte det kan vi ändå konstatera att det blir vanligare och vanligare att myndigheter agerar utan lagrum, struntar i att följa domar, och det är i mina ögon samma sak då en regering kör över lagrådet.

Det är inte första gången:
Regeringen kör över lagrådet om vapen – Sydsvenskan
Ledare: Det är allvarligt att justitieministern struntar i lagrådets sågning
Regeringen struntar i lagrådet: Färre ska döma i diskrimineringsmålen …

Vi lär bli världsberömda igen, som nuts som inför något som brakat åt skogen i England och Kanada, som om det inte räckte med att vi är det enda landet i världen som saknar en laglig, övervakad och reglerad sexhandel. Det leder till bland annat: Prostituerade och kriminella vittnar om sexövergrepp. / Prostituerade ofta utsatta för våld  +  Så raggar du rätt på krogen!  + att man helt förnekar att fler män än kvinnor säljer sex.


Vill man ha fler fällande domar ska man folkbilda brett
Man kan inte fälla någon, och ska inte heller, utan bevisning varför det vore på sin plats att man lär ut hur man säkrar bevis eller i vart fall inte förstör dem. Om man nu var ute efter att få fler fällande domar och det betvivlar jag för då hade man folkbildat brett…

Vi har redan en våldtäktslagstiftning och den förändras inte det minsta vilket jag tror att lagrådet påpekade också. Det är redan olagligt att flyga på nån som säger nej, inte vill. Det är därför det kallas för våldtäkt.

Advokatsamfundet: ”Samtyckeslagen är populism” | SVT Nyheter

Advokatsamfundet: ”En samtyckeslag kommer inte leda till fler fällande …

Ett finger kan lämna mer än bara ett avtryck – Vetenskap & miljö …

Ny metod hittar fingeravtryck på tyg | Ny Teknik

 

 

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Omvänd bevisbörda - Lena Holfve
  2. En läsarfråga om bl.a. fascism - Författare Lena Holfve

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.