Rasist- och sextjafset

staty

Jag har skrivit 20-25 000 artiklar sen 2012, och mitt material har kallats ”rasistiskt” två gånger; en andra gång igår.

Den första gången blev jag nästan chockad
Jag hade öppnat en blogg kallad ”Rädda Sverige.nu”, som främst gick igenom företagande i Sverige, och det var väl i samband med att jag var en av regeringens ambassadörer i kvinnligt företagande. En dam skrev ett rent vansinnigt e-brev till mig att jag var den värsta rasist hon stött på, och nu skulle hon kontakta alla teatrar jag samarbetade med och säga dem att genast sluta med det.

Andra gången igår
Igår ansåg en ung själ att min artikel om ISIS var ”rasistisk” och hon är säkert inte ensam.
De läser nån rubrik, och sen dömer de, och den första damen visste absolut inte att bloggen handlade om företagande därför att hon antog att den måste handla om utlänningar eftersom den hette ”Rädda Sverige.nu”.

Gårdagens rasistletare har helt säkert inte heller läst utan antar, och vanan att anta känns som enormt svensk eller som ett nav i vår kultur. Man frågar inte, tar inte reda på, utan hugger till med sitt antagande, och många av dem kallar sig för ”antirasister” och de är med stor sannolikhet de värsta rasister vi har.

De ser ”rasism” i allt, de kan knappt läsa en rad utan att hitta ”rasism”, och så funkar människor som projicerar ut sin egen rädsla för att vara just rasist.

Aldrig eget ansvar och alltid offer
sexuella trakasserierNär man bygger en fascism ingår polariseringar men också det som kallas för ”rampant sexism” varför vi har sexletare också.

”Allt” är sexuella trakasserier, och de letar efter allt som kan kränka dem, och nu finns det inga svenska män som vågar uttrycka vad mannen ovan skrev i min chatt i går eftersom för nmånga antar / anser att det är ”sexuella trakasserier”.

I verkligheten har Sverige grova krigsvåldtäkter inrikes. England påstås ha en miljon.

I verkligheten är det jag som har en bild på mina ögon som huvudbild på mitt FB-konto.

Ett par ögon som kom tvåa i tävligen ”Sveriges vackraste ögon”
Skönhet har alltid attraherat män förmodligen för att de vill ha vackra barn. En kompis hade anmält in dem för man fick gratis smink om man gjorde det. Byter jag bild upphör de ”sexuella trakasserierna” genast. Jag kan själv bestämma hur mycket ”sexuella trakasserier” jag vill ha, med andra ord.

Här på norra Cypern är männen fria att uttrycka att de anser att man har vackra ögon, och de bygger kvinnornas självförtroende den vägen. Det är mycket, mycket tydligt att de gör det också med ett storartat resultat.

Jag ser inte de psykiskt nedslagna eller aggressiva kvinnorna här på ön som jag ser överallt i Sverige. T-banan känns som en akutmottagning på psyket snudd; folk är så ledsna, så ledsna eller arga och inte minst kvinnorna.

om Jag kan förstå det bland annat för att de lever i Sverige i en kultur som är sopren på komplimanger.

I vår kultur sexualiserar vi det han skriver; vi antar…
Det är också en sak som jag älskar med norra Cypern att komplimanger inte har gjorts om till hot. De ingår mer i vardagsspråket. Vi är nu i det läget i Sverige att det är lättare att få höra ”jävla kärring” än uttrycket ”underbara du!”.

oldqueenResultatet ser man på stán inne i Kyrenia därför att vi saknar förtryckta kvinnor på ön eller kvinnor som mår pest. Det är bara att sitta ner en eftermiddag, på vilket fik som helst, så ser du inget annat än fria, stolta, lyckliga kvinnor och därmed barn vilket skapar stolta och starka män. Det i sin tur leder till ett samhälle utan rädsla.

På samma sätt saknas rädda hundar
o
Jag har undersökt saken och tio av tio svenskar antar att lösa hundar slåss och bråkar, och i verkligheten är det precis tvärtom.

Norra Cypern har två slags lösa hundar; med och utan halsband. De med ett har en ägare och får inte tas och så har vi street dogs, utan halsband, som får tas. Min Ludvig är en före detta street dog.

Båda sorterna drar ofta omkring i flockar och så plockar ägarna in dem på kvällen, och många av dem bor ute i ett eget hus i trädgården, och samtliga behandlas som hundar och inte som barn.

Artikeln fortsätter under filmen som visar då nyingen Ludvig möter ett rätt tajt gäng hundar på en gårdsplan:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dQqTaxsvtoc]

9 av 10 som anklagar talar om sig själva
Jag tror att ”alla” har stött på dem; de unga svenskarna, historielösa, hjärntvättade via media och skolans ”värdegrundsarbeten”, naiva, och jag har frågat mig i flera år om vi har resurser att ta hand om dem längre fram?

De lär få psykbryt
Jag har sett en del unga ifrån Europa, som flyttat hit till norra Cypern med sina föräldrar. De vet mycket lite om naturlagarna, som styr människan och hennes villkor, men de vet mycket om hur det ”ska vara”.

I detta antagande hur det ”ska vara” ligger då t.ex. tron att lösa hundar slåss. I verkligheten är det kopplade hundar som gärna vill slåss, och de skäller inte sällan som galningar, därför att de är rädda.

o
Från Filipinerna

De unga vet att män inte ”får” leta efter vackra ögon, och de vet att allt motstånd mot alla typer av främlingar är ”rasism”. Eftersom många av dem super som babianer, inte minst då de semestrar på Cypern, letar de efter harm, nåt att hata och sen ska de hämnas.

Naturlagarna och den fria pressen är tydliga
Vi har en fri press på ön, och bara att ta del av den chockar dem långsamt men säkert. Här anser man t.ex. inte att ISIS är några felfostrade krakar, muslimer, flyktingar, utlänningar som det är synd om…

o
Från Kongo

Framförallt existerar inget rasisttjafs, och det är en av de saker man känner dels då man är uppe i Sverige och sen lämnar landet.

Rasisttjafset upphör på Arlanda efter take off
Här existerar det inte alls. Inte rasism heller eftersom vi har äkta jämlikhet.

Man går uteslutande på vad folk gör, och inte varifrån de kommer eller hur de ser ut, eller ens vad de har för religion.

o
Från Sudan

Jag t.ex. har min hyrda möblerade lya i ett muslimskt land, och i ett hus ägt av judar.

Lejonparten svenskar tror inte ens på det därför att de är lärda att judar och muslimer är osams varför de antar att det inte kan finnas.

Mina närmsta grannar är ifrån Kina, Filipinerna, Kongo, Sudan, Nigeria, Finland, Libanon, Frankrike, England, Turkiet och lokalbor härifrån och vi saknar problem helt.

De unga svenskarna lever i en mycket skum motsägelsefull värld
Regeringen har bett alla kommuner att rusta för krig med den ena handen, och alla antar att de menar mot Ryssland. Sweden is preparing its people for war | New York Post Financial Times: Swedes being told how to prepare for war.   Med den andra säger man att om du är ”främlingsfientlig”…  då jäklar…

Rasist- och sextjafsetRasist- och sextjafset</a srcset=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.