Rasist- och sextjafset

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Jag har skrivit 20-25 000 artiklar sen 2012, och mitt material har kallats ”rasistiskt” två gånger; en andra gång igår.

Den första gången blev jag nästan chockad
Jag hade öppnat en blogg kallad ”Rädda Sverige.nu”, som främst gick igenom företagande i Sverige, och det var väl i samband med att jag var en av regeringens ambassadörer i kvinnligt företagande. En dam skrev ett rent vansinnigt e-brev till mig att jag var den värsta rasist hon stött på, och nu skulle hon kontakta alla teatrar jag samarbetade med och säga dem att genast sluta med det.

Andra gången igår
Igår ansåg en ung själ att min artikel om ISIS var ”rasistisk” och hon är säkert inte ensam.
De läser nån rubrik, och sen dömer de, och den första damen visste absolut inte att bloggen handlade om företagande därför att hon antog att den måste handla om utlänningar eftersom den hette ”Rädda Sverige.nu”.

Gårdagens rasistletare har helt säkert inte heller läst utan antar, och vanan att anta känns som enormt svensk eller som ett nav i vår kultur. Man frågar inte, tar inte reda på, utan hugger till med sitt antagande, och många av dem kallar sig för ”antirasister” och de är med stor sannolikhet de värsta rasister vi har.

De ser ”rasism” i allt, de kan knappt läsa en rad utan att hitta ”rasism”, och så funkar människor som projicerar ut sin egen rädsla för att vara just rasist.

Aldrig eget ansvar och alltid offer
När man bygger en fascism ingår polariseringar men också det som kallas för ”rampant sexism” varför vi har sexletare också.

”Allt” är sexuella trakasserier, och de letar efter allt som kan kränka dem, och nu finns det inga svenska män som vågar uttrycka vad mannen ovan skrev i min chatt i går eftersom för många antar / anser att det är ”sexuella trakasserier”.

I verkligheten har Sverige grova krigsvåldtäkter inrikes. England påstås ha en miljon.

I verkligheten är det jag som har en bild på mina ögon som huvudbild på mitt FB-konto.

Ett par ögon som kom tvåa i tävligen ”Sveriges vackraste ögon”
Skönhet har alltid attraherat män förmodligen för att de vill ha vackra barn. En kompis hade anmält in dem för man fick gratis smink om man gjorde det. Byter jag bild upphör de ”sexuella trakasserierna” genast. Jag kan själv bestämma hur mycket ”sexuella trakasserier” jag vill ha, med andra ord.

Här på norra Cypern är männen fria att uttrycka att de anser att man har vackra ögon, och de bygger kvinnornas självförtroende den vägen. Det är mycket, mycket tydligt att de gör det också med ett storartat resultat.

Jag ser inte de psykiskt nedslagna eller aggressiva kvinnorna här på ön som jag ser överallt i Sverige. T-banan känns som en akutmottagning på psyket snudd; folk är så ledsna, så ledsna eller arga och inte minst kvinnorna.

Jag kan förstå det bland annat för att de lever i Sverige i en kultur som är sopren på komplimanger.

I vår kultur sexualiserar vi det han skriver; vi antar…
Det är också en sak som jag älskar med norra Cypern att komplimanger inte har gjorts om till hot. De ingår mer i vardagsspråket. Vi är nu i det läget i Sverige att det är lättare att få höra ”jävla kärring” än uttrycket ”underbara du!”.

Resultatet ser man på stán inne i Kyrenia därför att vi saknar förtryckta kvinnor på ön eller kvinnor som mår pest. Det är bara att sitta ner en eftermiddag, på vilket fik som helst, så ser du inget annat än fria, stolta, lyckliga kvinnor och därmed barn vilket skapar stolta och starka män. Det i sin tur leder till ett samhälle utan rädsla.

På samma sätt saknas rädda hundar
Jag har undersökt saken och tio av tio svenskar antar att lösa hundar slåss och bråkar, och i verkligheten är det precis tvärtom.

Norra Cypern har två slags lösa hundar; med och utan halsband. De med ett har en ägare och får inte tas och så har vi street dogs, utan halsband, som får tas. Min Ludvig är en före detta street dog.

Båda sorterna drar ofta omkring i flockar och så plockar ägarna in dem på kvällen, och många av dem bor ute i ett eget hus i trädgården, och samtliga behandlas som hundar och inte som barn.

Artikeln fortsätter under filmen som visar då nyingen Ludvig möter ett rätt tajt gäng hundar på en gårdsplan:

9 av 10 som anklagar talar om sig själva
Jag tror att ”alla” har stött på dem; de unga svenskarna, historielösa, hjärntvättade via media och skolans ”värdegrundsarbeten”, naiva, och jag har frågat mig i flera år om vi har resurser att ta hand om dem längre fram?

De lär få psykbryt
Jag har sett en del unga ifrån Europa, som flyttat hit till norra Cypern med sina föräldrar. De vet mycket lite om naturlagarna, som styr människan och hennes villkor, men de vet mycket om hur det ”ska vara”.

I detta antagande hur det ”ska vara” ligger då t.ex. tron att lösa hundar slåss. I verkligheten är det kopplade hundar som gärna vill slåss, och de skäller inte sällan som galningar, därför att de är rädda.

Från Filipinerna

De unga vet att män inte ”får” leta efter vackra ögon, och de vet att allt motstånd mot alla typer av främlingar är ”rasism”. Eftersom många av dem super som babianer, inte minst då de semestrar på Cypern, letar de efter harm, nåt att hata och sen ska de hämnas.

Naturlagarna och den fria pressen är tydliga
Vi har en fri press på ön, och bara att ta del av den chockar dem långsamt men säkert. Här anser man t.ex. inte att ISIS är några felfostrade krakar, muslimer, flyktingar, utlänningar som det är synd om…

Från Kongo

Framförallt existerar inget rasisttjafs, och det är en av de saker man känner dels då man är uppe i Sverige och sen lämnar landet.

Rasisttjafset upphör på Arlanda efter take off
Här existerar det inte alls. Inte rasism heller eftersom vi har äkta jämlikhet.

Man går uteslutande på vad folk gör, och inte varifrån de kommer eller hur de ser ut, eller ens vad de har för religion.

Från Sudan

Jag t.ex. har min hyrda möblerade lya i ett muslimskt land, och i ett hus ägt av judar.

Lejonparten svenskar tror inte ens på det därför att de är lärda att judar och muslimer är osams varför de antar att det inte kan finnas.

Mina närmsta grannar är ifrån Kina, Filipinerna, Kongo, Sudan, Nigeria, Finland, Libanon, Frankrike, England, Turkiet och lokalbor härifrån och vi saknar problem helt.

De unga svenskarna lever i en mycket skum motsägelsefull värld
Regeringen har bett alla kommuner att rusta för krig med den ena handen, och alla antar att de menar mot Ryssland. Sweden is preparing its people for war | New York Post Financial Times: Swedes being told how to prepare for war.   Med den andra säger man att om du är ”främlingsfientlig”…  då jäklar…

Klicka så blir bilden stor

Krig = döda just främmande soldater
Jag kan förstå om de unga blir förvirrade, och frågan är vad som händer den dag de förstår vad ISIS är för något, och vad de gör, och varför Saudi har byggt en stor tjock mur för att söka skydda sig mot ISIS-styrkorna som härjat i Irak?

Här på norra Cypern har det varit höjd beredskap i åratal vid gränserna för att hålla ISIS väck. Det går inte att kalla Saudi eller norra Cypern för ”islamofober” eftersom det är muslimska länder.

ISIS folk i aktion i Europa

Varför skyddar de sig?
Krig är inget dataspel, ingen lek. De handlar om att erövra guld, gas, olja, slavar. Bygger de murar i Saudi för att de är rasister? Eller för att ISIS är kända för att kidnappa folk och sälja eller döda dem?

Eftersom man kan skilja på sak och person såväl i Saudi som på på norra Cypern har vi tiotusentals fredliga studenter ifrån Irak, Sudan, Pakistan, Syrien, Iran, Nigeria, Kongo med flera länder.

De är hjärtligt välkomna men börjar de uppföra sig som soldater är jag helt säker på att de grips omedelbart.

Klotet delar upp sig nu i två tydliga halvor
Världen håller långsamt men säkert på att delas upp i två delar med start för, som jag upptäckte, en sju, åtta år sen.

ISIS folk i Europa

Höjer du handen mot nån här för att slå till utvisas du på livstid – nolltolerans mot våld. Du riskerar dessutom sju års fängelse. Indien lär införa dödsstraff för våldtäkt – vi har 13 per dygn som inte ens utreds.

Börjar man leta ”rasism” här kommer folk snart tro att man är helt galen och börjar man yra om ”sexuella trakasserier” – för att en man uttrycker lyriskt att man har vackra ögon – lär folk förmodligen börja fnittra.

Kopplar du hunden lär nog en hel del anse dig helt vrickad och de lär påpeka att det är en hund du har, och inte en baby.

Man kan snart påstå att precis allt är tvärtom
Jag har lagt två filmer nedan, och den ena är producerad av Mango News och den andra är producerad av Aljazzera men inslaget är hämtat ifrån Sverige.

Unga kvinnor här som ser den första filmen ”lärs” att ISIS är a) farliga  b) nåt man ska passa sig för att möta  c) man bör känna tacksamhet mot armén och poliskåren som har sagt att de tar inga risker alls – allt det luktar ISIS om utvisas direkt.

I Sverige får de inte se ISIS i aktion
De ”lärs” att alla sånna varningar, som min text, är rasism eller främlingsfientlighet. De förstår inte att man bör passa sig, eftersom de kidnappar och säljer kvinnor. Den andra filmen handlar om då svensken söker debattera fram lösningar – vilket inte går.

De två helt olika kloten handlar i mångt och mycket om vilka värderingar det är som är hållbara. Vilka värderingar har naturlagarna med sig, och vilka har dem mot sig?

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 744 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.