Rapport från en skyttegrav

Kvinnan på bilden kan ge en bra bild av hur det blir då man bor i mögel, och i hennes fall i två år. Hon hade inte en susning om att det var mögel innan hon kom till UMS. De får i allmänhet veta att de lider av psykisk ohälsa.

Jag byggde en egen site åt min bok ”Mögelförgiftad” igår, och nu när jag kollade hade 2032 människor läst den internationella symtomlistan.

Det gladde mig enormt för den som används i Sverige är mer än halverad och är det nått jag skulle vilja tapetsera med precis över hela Sverige så är det den.

Du kan säkert föreställa dig hur glada de blir då de förstår, och får en manual i handen.

Jag blev väldigt uppiggad av läsarnas vilja att läsa just den varför jag klämde ur mig en hemsida till idag…

Denna gång en till boken ”Utmattad – Fri från hjärndimma
Det får de också veta att de lider av ”utmattning” och enligt TV 4 bor var femte svensk i mögel, och i sinom tid kommer alla att se precis lika uppsvullna ut. Sista stadiet är långvården och du kan inte röra dig.

Jag har sagt det förr; känner du en enda människa som lider av ”psykisk ohälsa” ska du tipsa om mögel som möjlig rot. Ingen, absolut ingen, av de 3100 vi har nu hade en susning och ingen hade tänkt ens på mögel.

Filmen förklarar varför läkare tror att det är ”psykiskt”, och förgiftning finns inte med i deras utbildning alls.

Artikeln är delvis publicerad även i Mögelförgiftads domän.

 

 

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

2 Comments

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.