”Rampant Sexism” (skenande sexism)

vakna

oOavsett om vi gillar det eller inte så är nog ”Rampant Sexism” (skenande sexism)  inte bara ett obestridligt verktyg för fascismen, men det är förmodligen den enda kraftiga ingrediensen som vi alla, med olika motiv, är villiga att i viss mån stödja.

I vart fall ända tills vi börjar tänka.

Vem vill ha våldtäkter? Inte jag!
Våldtäkter är mycket lätta att döma och jag ska ge dig två exempel där en femåring hade kunnat avkunna dom:

En kvinna var borta på middag, maken var kvar hemma med sjukt barn och han ringde och bad sin fru komma hem tidigare än tänkt, och hon ringde taxi som det sällan gick att få tag på under många, många år i Stockholm.

En annan gäst erbjöd sig att köra hem henne, och han tog omvägen runt skogen, och efter den turen hamnade hon sen i rullstol för livet. Om jag minns rätt fick gärningsmannen tio år.

mordetEn annan kvinna gick bort på middag, och på vägen ut stötte hon på portvakten med son, de hälsade, och efter en trevlig kväll hemma hos sin farmor återkom hon till bostadshuset, och gick upp och in till sig.

Det tog inte många minuter innan det ringde på dörren, hon kollade genom dörrkikaren, och såg att det var portvaktens son. Han ville låna tobak.

Om jag minns rätt fick han sluten psykiatarisk vård igen, han var i sitt barndomshem på permis ifrån Karsudden, eftersom han höll kvinnan i flera dygn och det slutade med att hon hoppade ut genom fönstret, utan att öppna det, ifrån den tredje våningen.

Den typen av gärningsmän avseende detta våldsbrott kan man dela upp i tre grupper; sadisten, vredes- och maktvåldtäktaren och om det får du lära dig mer med automatik i kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa”.

Du har säkert hört att det är svårt att få våldtäktsmän dömda
Billy Butt åkte in på fyra år men anses numera oskyldig. ”Redan när domen avkunnades fanns det skäl till tvivel. Som våldtäktsoffret som vittnade om hur hon först blivit våldtagen av Billy i Stockholm och senare sökte upp honom i London för att naken krypa ner i hans hotellsäng och, givetvis, bli våldtagen igen.” Källa

Plötsligt glider begreppet ”våldtäkt” iväg från att ha varit ett våldsbrott över till att bli ett socialt samlevnadsproblem och då uppstod bevisningsproblemen.

Men vi kör inte iväg Billy Butt och tjejen han träffade i Stockholm och sen i London till någon parterapeut, så de får reda ut sin relation, utan vi gör sexbrott av i princip ”allt”.

Vi har enorma mängder anmälda brott, sist jag kollade var det 1,4 miljoner på då 9 miljoner invånare, och domstolarna har invaderats av i princip sociala- samt familjeproblem.

exDet kan inte existera en enda utlandssvensk som inte höjer på ögonbrynen inför den skenande sexismen i Sverige.

Alla väntar sig väl tvångsomhändertagna barn, som anses ha våldtagit kamrater på dagis, när de nu ska lära småbarn att ha sex.

Jag t.ex. skulle inte våga bjuda en snickare på kaffe ens eftersom det lätt kan tolkas som;
– Hon vill ligga med mig.

 

Vi hamnar då skyhögt i statistiken, eftersom det som förr kallades för sexuella trakasserier ofta benämns som våldtäkt nu, och den blir lite senare ännu högre då femåringar dras in i exvåldtäktsutredningar på BUP, och de åtalas inte därför att de är för unga, varför andelen våldtäktsmän som går fria lär öka.

Du kan inte höra idag på brottsbeskrivningen om det rör sig om en oönskad klapp i baken eller om det rör sig om en man som kört in en småbarnsmamma i skogen där han förgriper sig på henne bland annat med glasflaskor.

Däremot är det tydligt att mannen ska avskaffas, och när det är klart kan den fascistisk staten göra vad den vill med gamla, kvinnor och barn eftersom våra egna soldater då är utrotade mer än vad som redan har skett.

Har vi inte fått fler ”riktiga” våldtäkter?
soldater

Det är jag inte så säker på att vi har fått och 8 av 10 våldsbrott är alltid alkohol-drogrelaterade exklusive de nya krigsvåldtäkterna där gärningsmännen tycks vara spiknyktra som de soldater de är.

Vi har absolut fått krigsvåldtäkter, som vi aldrig har haft förr under min levnad, på samma sätt som det är helt nytt med ISIS-soldater som klubbar ner äldre, bränner ner, osv.

 

De är ingen kultur- social- eller domstolsfråga utan en försvars- och militärfråga
Men ode släpas till domstolarna de också, trots att ISIS har sagt för många år sedan offentligt att de tänker attackera Europa.

Jag antar att ”alla” har noterat deras framfart, och de får exklusiv hjälp  – har de betalt? – av den så kallade extremhögern, som har gjort om ISIS-legosoldater till ”flyktingar”, ”muslimer” osv och extremvänstern har gjort om dem till ”män” och en ”kulturfråga”.

lbNär ISIS-problemet hamnar högt på dagordningen kommer någon av de tyngsta aktörerna i Syrienkriget att slå till från luften med så kallad precisionsbombning, som bara har en felmarginal på +/- 10 mil. Så tror jag det blir när Sverige kommer att ha 4,6 miljoner invånare 2025.

Tidiga varningssignaler ang skenande sexism (eng text)

https://www.youtube.com/watch?v=dqJyjaeSRnQ

 

 

 

 

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. För att förtydliga min kommentar. Befolkningen kommer att minska från 10,8 miljoner till 4,6 miljoner. Vid halvårsskiftet 2018 var befolkningen 10,17 miljoner och beräknas bli 10,8 miljoner 2022. 6,2 miljoner ska då komma att antingen fly landet eller dö i sjukdomar och krig. Sveriges befolkning är mycket koncentrerad till storstadsområdena. I de glesbefolkade och av politiker och andra offentliga debattörer så kallade skräpytorna kommer de flesta av de resterande 4,6 miljonerna att finnas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.